Na koju pesmu vi odlepite na svadbama?

Imam vrlo ruzno misljenje o ljudima koji se pale gase na jednu pesmu....

Ako vodim program neke svadbe, gledam da ispucam takve odmah na pocetku , da ih skinem sa ......
Njima nije dosta ni 5 puta tu pesmu na koju se kao pale, a ovamo su prilicne kvarise atmosfere....

Siromasni ljudi uglavnom, ne mislim po novcu...

Slavuja slusa i staro i mlado, pazi kad sam i ja isao na njegove nastupe. Nekad su me i roditelji vodili u "Medison" na njegove koncerte, jos dok je shikao kao poskok, jedva covek stoji na bini, a peva... ki slavuj... :ok: :) Ja bih bas voleo da mi on peva na svadbi. :)

ja bih voleo da povede zeta na tu svadbu...da imaju gosti zabavu u pauzama izmedju rakije i pica...gadjanje muckovima,oprobavanje tvrdoce motke itd...:mrgreen:

Slavuja slusa i staro i mlado, pazi kad sam i ja isao na njegove nastupe. Nekad su me i roditelji vodili u "Medison" na njegove koncerte, jos dok je shikao kao poskok, jedva covek stoji na bini, a peva... ki slavuj... :ok: :) Ja bih bas voleo da mi on peva na svadbi. :)

Ako mislimo na istog slavuja, mnogo sam ga više cenila pre ovog žiriranja na Pinku. Neprocenjivo je glup.

Ako mislimo na istog slavuja, mnogo sam ga više cenila pre ovog žiriranja na Pinku. Neprocenjivo je glup.

Mnogi su napravili glupost preteranim eksponiranjem u raznim kich paradama, od rijalitija pa na dalje. Recimo Bora Drljaca je od sebe mali milion puta pravio majmuna, a bio je cenjen kao pevac, i po vokalnim sposobnostima i po repertoaru, medjutim otkrio je da je sustinska budaletina, a ne samo da mu je imidz takav. Bolje da su se pojedini pevaci malo krili od medija, bar bi i dalje imali neki oreol normalnih ljudi.

- - - - - - - - - -

i breee...pa zet ga je proslavio ko zoricu brunclik frizura :zaljubljena:
E, nju sam upoznao kao klinac, pevala na seoskoj svadbi preko puta mojih, kod neke njene rodbine, znas sta je bilo mase, samo zbog nje. Al onda je bila mlada cica. :)

Back