На коју ће страну Двери?

Не говорим само о изборима што долазе , него о свим наредним изборима ..ако је озбиљна онда једна партија мора да чува своје гласаче а не да их расипа , говорима о хиљадама људи који су гласли за двери и који сада се напазе пред једном врсте недумице ..да ли да иду стопама заветника или да се прикључе СПН ..

Оно што сам ја видела нпр у локалној општини јесте да се одборници ДВЕРИ приклањају СПН И ДС и тиме вуку своје гласаче према тим пронатовским партијама а гласачи нису због тога њима дали глас .

Не верујем да било ко да је гласао за ДВЕРИ сматра да је у Сребреници био геноцид , али ако одборник ДВЕРИ крене да шурује са СПН , као што је случај у Аранђеловцу , онда и гласачи иду тамо а то НИЈЕ ДОБРО !

A hoćeš da kažeš da je DOBRO krenuti stopama Milice? I ne znam što se stalno govori stopama Zavetnika, pošto Zavetnici ne postoje, postoje samo "mali Sloba i mala Mira" koji su na čelu i oni se sve pitaju i samo je ona dobila nešto, dok svi ostali fafaju falus.

Знаш како није битан фактор , али коме се приклоне главни одборници са њима иду и гласачи ..у новим изборима и у свему другоме битан је сваки глас а не мноштво људи , хиљаде и хиљаде људи , који дали гласове за ДВЕРИ !
Kod vas u Aranđelovcu baš je zanimljiv politički život.

A hoćeš da kažeš da je DOBRO krenuti stopama Milice? I ne znam što se stalno govori stopama Zavetnika, pošto Zavetnici ne postoje, postoje samo "mali Sloba i mala Mira" koji su na čelu i oni se sve pitaju i samo je ona dobila nešto, dok svi ostali fafaju falus.
Није истина да не постоје , заветници су део владајуће колације а на следећим изборима ће да добију много више гласова и вероватно ће бити у рангу са СПС ..мислим на следеће изборе уопштено , за пар година

Није истина да не постоје , заветници су део владајуће колације а на следећим изборима ће да добију много више гласова и вероватно ће бити у рангу са СПС ..мислим на следеће изборе уопштено , за пар година

Mali hint, SPS im je dao glasače i skupljao potpise za njih.

thumb2.jpg

Dama sa leve strane na slici vam je verovatno poznata, desno je muž Milice, Stefan. Inače, osim Milice i Stefana niko iz stranke nije bitan.

Ako nije, Mira Marković.

Mali hint, SPS im je dao glasače i skupljao potpise za njih.

Pogledajte prilog 1548719

Dama sa leve strane na slici vam je verovatno poznata, desno je muž Milice, Stefan. Inače, osim Milice i Stefana niko iz stranke nije bitan.

Ako nije, Mira Marković.

Не знам зашто је другарица Мира Марковић проблем , он је била жена на месту и одличан професор .То што је била жртва досовске полтике и што су прогнали и разорили јој породицу , то треба да буде на срамоту њима а не њој .

Не знам зашто је другарица Мира Марковић проблем , он је била жена на месту и одличан професор .То што је била жртва досовске полтике и што су прогнали и разорили јој породицу , то треба да буде на срамоту њима а не њој .

Ovo sam morao da citiram u slučaju da nekad zbog sramote rešiš da izmeniš post, da ostane izvorni kako si napisala/o izvorno.

A politika na republičkom nivou te ne zanima, samo lokalna? Tu tek ima obrta i zapleta.

Погледај снимак што сам поставила на 22:45 је одборник заветника Огњен Зечевић , његово излагање и противљење политици коју води Слободан Јаредић одборник ДС , веома паметан човек ..а да знаш шта је све предходило овоме ..

Back