На који начин вам пролази овај март?

• Začetnik teme Začetnik teme Zauz
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

?

• Добро

glasova: 4 50,0%
  • Ту сам да зановетам да ме примети неко не да одговарам на тему

glasova: 1 12,5%
  • Ту сам да контрирам и прозивам а ви без реакција за нарцисоидност како и треба да јесте

glasova: 0 0,0%
  • Алергија

• Култура сећања на агресију

• Тешко је а мора се дисати

• Бежим у обавезе од реалности

• Не заслужих ово ничим

glasova: 2 25,0%
  • "Неће бити боље пун сам мрзовоље,живот је много кваран ја сам разочаран"

• Уобичајено

glasova: 1 12,5%

• Ukupno glasova
    8

Zauz

Legenda
VIP
Poruka
53.648
Нагле промене времена и алергије на полен,прашину су многима драстично отежале или уништиле март док је промена сата на сат времена напред исто допринела лошем осећају код многих.
Пошто из непознатих разлога лажемо једни друге да смо добро а главобоље и опште слабости уз остале реакције су довољно изражене да се посећује лека многима је још теже.

Постоји и она мањина којој је заиста добро физички али их опште стање свега поприлично докрајчи при размишљању због стрепње од цена и немогућности да се направе макар мање залихе основног.

Некоме шкрипи емотивно стање некоме финансијско,неки живе у заједницама јер њихови нису размишљали на време кад се могло те то плаћају здрављем.

Свако има неку своју муку и нешто мало добро,одржава многе култура сећања на агресију на Србију деведесет девете али ту су и страхови од тада постојећи.

Poslednja izmena:
Mart je doneo neka pogoršanja ali i popust za WRC Generations Fully Loaded Edition od 80% tako da je 11.99€ umesto 59.99€

1774859908946.jpeg

Zamoljava se @tab503 da se ne kezuće! :rtfm: :ljutko:

1774862321393.jpeg

pa ja nisam znao, niko mi nije rekao...
Nintendo ima najskuplje sigrice na svetu
Pa ja jedino tako na discountima i kupujem
Jedino što sam uz konnzolu dobio Mario Kart World (dlc) i EA FC26 (kertridž)
Jedino sam eto Minecraft kupio po domaćoj ceni, lepa ambalaža
Sve ostalo online discount offer...
Sad mi treba i express kartica,mnogo su skupe, nova teKnologija...
A i bolje mi dlc, kertridž em sitan, 3m ispadne negde iz futrole, em mož se ošteti, em ionako više ne stavljaju celu igru na njega kao nekad opet mora download...

Нагле промене времена и алергије на полен,прашину су многима драстично отежале или уништиле март док је промена сата на сат времена напред исто допринела лошем осећају код многих.
Пошто из непознатих разлога лажемо једни друге да смо добро а главобоље и опште слабости уз остале реакције су довољно изражене да се посећује лека многима је још теже.

Постоји и она мањина којој је заиста добро физички али их опште стање свега поприлично докрајчи при размишљању због стрепње од цена и немогућности да се направе макар мање залихе основног.

Некоме шкрипи емотивно стање некоме финансијско,неки живе у заједницама јер њихови нису размишљали на време кад се могло те то плаћају здрављем.

Свако има неку своју муку и нешто мало добро,одржава многе култура сећања на агресију на Србију деведесет девете али ту су и страхови од тада постојећи.

Ја сам у реду. Постоје стресови свакако али ових дана се успешно носим са њима.

tad bas treba da ides .. odes negde da uzivas, nikako ostajati kod kuce...
posvetis ga sebi za uzivanje a ne truljenje u stanu....
Dobro mi je došlo.Svaki dan sam pod stresom,i u žurbi.
U aprilu me čeka još više posla,ali i putovanja od Jadrana,preko Mađarske,do Srbije,Bosne i nazad.
Već u ponedeljak bih trebao biti na moru,ako bude sve po planu.
Neverovatno,kako vreme brzo ide.

Mart mi je bio u simbolu odmora, hedonizma i mozga na otavi. Dan šale mi već donosi nešto ozbiljnije i zahtevnije, pa se pripremam mentalno.
Bilo je i trzavica, i nekih zdravstvenih problema, ali to pripisujem lošem momentumu koji je već "davna prošlost". Koračati u budućnost odlučno mi je prirodno najbolje postavljanje u odnosu na juče.
Želim vam mnogo sreće kroz april!
Ali, jedva čekam maj... Maj je moj mesec velike radosti.

Back