На који начин вам прође фебруар а на који овај задњи дан истог?

• Začetnik teme Začetnik teme Zauz
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Јел' добро?

• Надајмо се биће добро сад

glasova: 1 50,0%
  • Јесте

glasova: 0 0,0%
  • Не баш

• Није

• Уобичајени редовни дани мрмота

• Неутрално

• Превише тензија

• Одмор од јануара потпун

• Ништа се не дешава,зимско мртвило догађа се многима

• Емотивни крах

• Ukupno glasova
    2

Zauz

Buduća legenda
VIP
Poruka
45.249
Ето стигли смо до задњег дана другог месеца ове године,јесте се опоравили од јануара,како вам је сад и да ли имате нешто фино да опишете,не тако фино или је уобичајено?
Била је расправа о Светом Трифуну и учење да се пије вино на тај дан,иде до цркве да се запали свећа а такође доста кретања,шетњи и неких нових шокантних емотивних сазнања.
Овај месец дође као опоравак од хране и сокова у јануару,за неке друге славља а било је доста топлих дана те се природа дању пробуди а ноћу то смрзне на минус пет до минус девет.
Иначе су нагле разлике у температури доста утицале на многе,јак минус ноћу,јак плус преко дана уопште није лако то издржати док је добра страна баш мало снега,онако симболично и без много ноћи где је лед доминирао.

Ево подсетника на нешто док при том стиже и бирање за песму Евровизије ко иде,два полуфинала су се догодила и вечерас да одмарамо и видимо до поноћи за ову тему шта ће да буде.

ja sam jedva docekao kraj ovog meseca..u najavi da ce i sledeci biti slican pa mi optimizam malo splasnuo
"Добро да није неко веће зло,ово је срце моје већ преживело" тако нешто, хајде полако,негде нада да ће бар нешто бити боље,да буде бар мало једноставније?

Back