ranjeni Zoro
Elita
- Poruka
- 21.566
a zašto se ne trudiš ovde da je pokažeš..?
pa dobićeš mnogo reputacija, vidi kako ja..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nema to nishta sa snalazljivosti vec sami filozofi oko mene tako da mi ne trebaju filozofi i na krsti....
Ne bezim ja od mudrosti i pameti,dovoljno sam i mudra i pametna za sebe naravno a za druge me ni ne interesuje....
Moja pamet se moze videti u RL i te kako a ovde se ni ne trudim da je pokazem....
Nema slova G od glupe osobe kod mene...barem mi nikada niko to nije rekao a mozda su me i slagalima da mora da je to garant.....

Utvrdim uzrok frustracije i eliminišem ga.
a zašto se ne trudiš ovde da je pokažeš..?

okej, a recimo saznaš da uzrok tvoje frustracije leži duboko zakopan u detinjstvu.
kako ćeš odatle da ga eliminišeš?
prestanes da se samosazaljevas..
znas li od kada potice mudrost '' u zdravom telu, zdrav duh''?
potrebno je uspostaviti ravnotezu izmedju fizickog i mentalnog..
ne radi se samo o praznom fizickom praznjenju, nego o izazivanju fizioloskih procesa u telu koji izazivaju lucenje seratonina, koji nam omogucava da napravimo balans sa onim ruznim i teskim..
to je jedini zdrav nacin..
ciljana fizicka aktivnost..
kvalitetno umoris telo i onda ti psiha bude zadovoljna bez obzira na negativne nadrazaje..
Puuuu kaki ste, niko mi nije dao reputaciju!!!!!!
okej, a recimo saznaš da uzrok tvoje frustracije leži duboko zakopan u detinjstvu.
Jel ti bese imao fakultet? Ako imas, skeniraj diplomu da se vidi i odmah ti dam reputaciju. Samo za misice ne dam.

Nisam sigurna da shvatam poentu tvog pitanja, imam utisak da insinuiras da postoje frustracije kojih je nemoguće rešiti se. Joga nije losa
mhmm..i? kako se to radi?
samo kažeš - od sada prestajem da se samosažaljevam--hokus..pokus..ili?
Jel ti bese imao fakultet? Ako imas, skeniraj diplomu da se vidi i odmah ti dam reputaciju. Samo za misice ne dam.
ne vredi boriti se, to će situaciju učiniti još gorom..... jednostavno prihvatiš to da si luzer, gubitnik, nesposobnjaković, skrešeš svoje pretenzije i tražiš neka sitna zadovoljstva....
Zivot je tezak .... Da krenemo odatle..... Mnogo nervoze, mnogo svacega, svakakvi ljudi sa svakakvim ponashanjem ...
Kako izleciti svoje besove? Kako pomoci sebi u izbacivanju negativne energije iz sebe?
Neki misle da je najlakshi nacin da nadju zrtvu pa da se na njoj istresu.....
Shta vi mislite ?
Koji je, po vama, pravi nacin za lecenje ove vrste nervoze?