На који начин дочекујете ову српску православну Нову годину?

• Začetnik teme Začetnik teme Zauz
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

?

• Спавам

glasova: 8 72,7%
  • Спавам, пробудиће ме можда ватромети

glasova: 2 18,2%
  • Обавезе сутра ал' мало ћу наздравити

glasova: 0 0,0%
  • Куцкам одговор

• Наравно пиво и храна

• Наравно вино и храна

glasova: 1 9,1%
  • Нешто безалкохолно и грицкалице

• Роштиљ

• План је да изађем и погледам ватромет

• Све је залеђено напољу,гледаћу са прозора

• Ukupno glasova
    11

Zauz

Legenda
VIP
Poruka
50.428
Добро јутро,ето почетак дана и данас је српска православна Нова година коју ви дочекујете на који начин и шта вам је садржај данашњих припрема за поноћ?
Да ли идете негде те се спремате или имате обавезе те не идете,хоћете ли се ишушкати и заспати пре поноћи да вас ватромет пробуди?
Нова година се увек слави после Божића,да ли припремате пиво и храну у недостатку пара за вино или вино и храну?

Pa ništa posebno, možda izađem da pogledam vatromet, čestitam mojima Novu godinu još jednom i to je to, ono definitivno ne doživljavam to kao neki veliki praznik nit sam sad u bilo kakvom vanrednom modu u smislu da sad tu planiram sa mojima neku proslavu, neku posebnu hranu, piće, spremanje i šta ti ja znam.

Batman Internet GIF

Добро јутро,ето почетак дана и данас је српска православна Нова година коју ви дочекујете на који начин и шта вам је садржај данашњих припрема за поноћ?
Да ли идете негде те се спремате или имате обавезе те не идете,хоћете ли се ишушкати и заспати пре поноћи да вас ватромет пробуди?
Нова година се увек слави после Божића,да ли припремате пиво и храну у недостатку пара за вино или вино и храну?
bolestan sam tkd kuci vrv

Back