andjelijaa
Veoma poznat
- Poruka
- 14.852
ne nego jer nam se mozeZato što se osećaju inferiorno, pa da nadoknade ...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne nego jer nam se mozeZato što se osećaju inferiorno, pa da nadoknade ...
Samo.. da li su stvarno one inferiorne ili se samo prave da jesu..?Zato što se osećaju inferiorno, pa da nadoknade ...
Covek se oseca inferiorno samo pored nekog ko non-stop istice koliko je pametniji, bitnijiZato što se osećaju inferiorno, pa da nadoknade.
To ti je kao kad neko shvati da mu je plata mala, pa zbog toga počne manje da radi, pa počne da potkrada firmu, pa još manje radi, pa još više potkrada, pa na kraju pretera i višestruko naplati onaj svoj posao ...
Podržavam iz ličnog iskustva..Covek se oseca inferiorno samo pored nekog ko non-stop istice koliko je pametniji, bitniji
pa na kraju i sam pocnes da mislis da je to istina...
Osecaj inferiornosti se izaziva on ne nastaje sam od sebe...
Ja licno ne mogu da svarim nekoga ko mi izaziva taj osecaj...
Covek se oseca inferiorno samo pored nekog ko non-stop istice koliko je pametniji, bitniji
pa na kraju i sam pocnes da mislis da je to istina...
Osecaj inferiornosti se izaziva on ne nastaje sam od sebe...
Ja licno ne mogu da svarim nekoga ko mi izaziva taj osecaj, ne prija mi drustvo takvih ljudi...
muskarci su seksualni objektiPa kako kolega @Alter_Ego_ reče, ja se slažem sa njim, iskorišćavam ih uglavnom za seks. Za drugo ne znam koliko su korisni.
i rado ih drnadamomuskarci su seksualni objekti
. ..objekti. mghm.. zanimljivo..muskarci su seksualni objekti
Hmmm.. naravno samo virtuelnoi rado ih drnadamo
i to dok ih ne odvalimoHmmm.. naravno samo virtuelno
Daaaaaj .. nemoj preterivati..hmm ... Mada nije ni to lošei to dok ih ne odvalimo