absonic
Domaćin
- Poruka
- 3.197
Svi su se kao klincu u osnovnoj lozili na neku nastavnicu ili nastavnika.Ja sam se lozio na nastavnicu engleskog i likovnog,a vi?Obavezno ga opisite!!! 8)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
absonic:Svi su se kao klincu u osnovnoj lozili na neku nastavnicu ili nastavnika.Ja sam se lozio na nastavnicu engleskog i likovnog,a vi?Obavezno ga opisite!!! 8)
*******absonic:Svi su se kao klincu u osnovnoj lozili na neku nastavnicu ili nastavnika.Ja sam se lozio na nastavnicu engleskog i likovnog,a vi?Obavezno ga opisite!!! 8)
Bash tako..Princeza:Ja sam bas htela da se zaljubim u nekoga i bude kao u teen americkim filmovima kad se vrativreme u nazad i on postane moje godiste... (BIG).
Imala sam samo nastavnike matore i polupijane znaju iz Tija i Ian i Leia... Ostalo su sve bile nastavnice u osnovnoj skoli. U srednjoj slicna situacija. Imali smo doduse za ove nase mladice (2 komada mladica u razredu) jednu engleskinju sa sve crnim minicem i crnom trakom oko vrata...
Eto... Nista bas zanimljivo. Kakve sam ja tuzne skolske dane imala. :?
JOVANA77:e sad ce se svi smejati ali kad sam bila peti osnovne lozila sam se na momke iz grupe
NEW KIDS ON THE BLOCK
Princeza:Imali smo doduse za ove nase mladice (2 komada mladica u razredu) jednu engleskinju sa sve crnim minicem i crnom trakom oko vrata...
Princeza:Ja sam bas htela da se zaljubim u nekoga i bude kao u teen americkim filmovima kad se vrativreme u nazad i on postane moje godiste... (BIG).
Imala sam samo nastavnike matore i polupijane znaju iz Tija i Ian i Leia... Ostalo su sve bile nastavnice u osnovnoj skoli. U srednjoj slicna situacija. Imali smo doduse za ove nase mladice (2 komada mladica u razredu) jednu engleskinju sa sve crnim minicem i crnom trakom oko vrata...
Princeza:Ja sam bas htela da se zaljubim u nekoga i bude kao u teen americkim filmovima kad se vrativreme u nazad i on postane moje godiste... (BIG).
Svi su se kao klincu u osnovnoj lozili na neku nastavnicu ili nastavnika.Ja sam se lozio na nastavnicu engleskog i likovnog,a vi?Obavezno ga opisite!!! 8)