- Poruka
- 18.794
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Razmisljao sam.
I ja... Duuuuuugooooo...Razmisljao sam.
Sa velikim, ili malim "v"?Na vucica
ne shvataš ga...on ne misli ništa iskreno...on pomno proučava javno mnjenje i sve što kaže je ono što je već popularno u narodu...sa kopanjem litijuma je prvi put u problemu jer treba ne da zajaše javno mnjenje nego da ga preokrene...zato će primeniti svoju taktiku broj dva kupovinu vremena dok se situacija ne promeniOno sto je danas govorio, misli gotovo citavo nase drustvo i niko ne moze da nas okupi pod isto misljenje kao on... Govorio je o licemerju zapada, o zloj demokratiji i zlom liberalizmu, o borbi protiv svetskog poretka i kapitalizma, o iskrenoj, jakoj i postenoj Rusiji, o mocnoj Kini, o zlim Hrvatima i Severini koja "Kaze da su Srbi genocidan narod"... O nasoj dobroti i pravednosti... On iskreno to misli, narod iskreno to misli, zasto se ta ljubav skriva, te deo naroda glumi opoziciju? Zasto svi ne priznaju da je on nas najbolji predstavnik?
Sa odredjenim stvarima se ovde slazem, a to je da prouca javno mnjenje i dobro zna sta treba da govori do najsitnijeg detalja, on zna i kako to treba da izgovori sa kojom emociom, sa kakvom grimasom i kakvom doskocicom, kao sto zna na susretu sa kim treba da se u javnosti smeje od radosti, a sa kim treba da ima ozbiljan stav pred svojom javnoscu...Medjutim ne slazem se oko ovoga sto se tice iskrenosti, smatram da i on i sluzba i mediji, citava ta bolumenta vlasti ne zeli iskreno u evroatlanske integracije(kao ni sam narod), smatram da smo na laznom putu u EU na dohvat fondovima, donacijama, kreditima, ulaganjima itd...Smatram da iskreno prezire EU, a forsira ono sto ga odrzava na vlasti, a to je ljubav prema Kini i Rusiji. Uostalom i tu je u skladu sa narodom... Dakle, vecimom ta mrznja prvosrbijanske opozicije prema njemu je neshvatanje da se mora glumiti put u EU...To ta glomazna EU administracije ne moze ni prepoznati, niti ima mehanizme za to...Hocu da kazem, on ima mnogo vecu podrsku naroda nego sto to izgleda, kada bi se i otvoreno konfrontirao sa zapadom, ta podrska bi bila i vidljivija.. Docice verovatno vreme i za to...ne shvataš ga...on ne misli ništa iskreno...on pomno proučava javno mnjenje i sve što kaže je ono što je već popularno u narodu...sa kopanjem litijuma je prvi put u problemu jer treba ne da zajaše javno mnjenje nego da ga preokrene...
njemu je svejedno Rusija i Kina ili EU... odgovara mu ovo ni tamo ni ovamo gde može da izvlači korist od svih strana...da je iskreno za Rusiju ne bi prodavao oružje Ukrajini i uvodio sankcije Belorusiji...ti pretpostavljaš da on ima karakter i identitet ali po tebi pogrešan...ja ti kažem da je čovek čist racio bez trunke iskrene neodglumljene emocije... on je glumac...genije glume i manipulacije...Sa odredjenim stvarima se ovde slazem, a to je da prouca javno mnjenje i dobro zna sta treba da govori do najsitnijeg detalja, on zna i kako to treba da izgovori sa kojom emociom, sa kakvom grimasom i kakvom doskocicom, kao sto zna na susretu sa kim treba da se u javnosti smeje od radosti, a sa kim treba da ima ozbiljan stav pred svojom javnoscu...Medjutim ne slazem se oko ovoga sto se tice iskrenosti, smatram da i on i sluzba i mediji, citava ta bolumenta vlasti ne zeli iskreno u evroatlanske integracije(kao ni sam narod), smatram da smo na laznom putu u EU na dohvat fondovima, donacijama, kreditima, ulaganjima itd...Smatram da iskreno prezire EU, a forsira ono sto ga odrzava na vlasti, a to je ljubav prema Kini i Rusiji. Uostalom i tu je u skladu sa narodom... Dakle, vecimom ta mrznja prvosrbijanske opozicije prema njemu je neshvatanje da se mora glumiti put u EU...To ta glomazna EU administracije ne moze ni prepoznati, niti ima mehanizme za to...Hocu da kazem, on ima mnogo vecu podrsku naroda nego sto to izgleda, kada bi se i otvoreno konfrontirao sa zapadom, ta podrska bi bila i vidljivija.. Docice verovatno vreme i za to...
Sve sto je vezano sa zapadom, vezano je iz moranja zbog funkcionisanja nase ekonomije, trgovine, zbg novca i koristi...Inace iskrena zelja vlasti, njega, sluzbe, medija , naroda je da Evropa nestane, kao i USA, da ne postoji, svi je zajedno preziru...Ne bi bilo popularno sto sam car zna, govoriti narodu istinu o funkcionisanju nase ekonomije i tome koliko mi zavisimo od njih, koliko smo zavisni i vezani.... (primecujes to nase licemerje izmedju mrznje i koristi)....Dakle, ne govori se o nasim potrebama i zavisnosti, to je nepopularno i skriva se, ljudi se drze u nekakvom neznanju u mislju da ne zavisimo ni od koga, to je ono sto donosi stabilnost vlasti i podrsku naroda... Sto se tice prodaje oruzja, ono traje kao i pre rata, mislim da se ne prodaje direktno Ukrajini vec drugim kupcima koji jos prosledjuju...Nase firme moraju funkcionisati, a u sustini to sto i vlast i sluzba i mediji i narod navijaju za Rusiju u ovom ratu, to je valjda dovoljan pokazatelj sta mi volilmo, a sta na svoju zalost moramo...njemu je svejedno Rusija i Kina ili EU... odgovara mu ovo ni tamo ni ovamo gde može da izvlači korist od svih strana...da je iskreno za Rusiju ne bi prodavao oružje Ukrajini i uvodio sankcije Belorusiji...ti pretpostavljaš da on ima karakter i identitet ali po tebi pogrešan...ja ti kažem da je čovek čist racio bez trunke iskrene neodglumljene emocije... on je glumac...
pa šta je ovo kursadžije za 3.milenijum svetlosnom brzinom,pa jbt!
to se zove populizam. lopov prepozna biser u blatu, izvadi ga odatle, očisti, biser ćušne u svoj džep, a prljavštinu koju je zagrebao po površini krsti vrednošću.Ono sto je danas govorio, misli gotovo citavo nase drustvo i niko ne moze da nas okupi pod isto misljenje kao on... Govorio je o licemerju zapada, o zloj demokratiji i zlom liberalizmu, o borbi protiv svetskog poretka i kapitalizma, o iskrenoj, jakoj i postenoj Rusiji, o mocnoj Kini, o zlim Hrvatima i Severini koja "Kaze da su Srbi genocidan narod"... O nasoj dobroti i pravednosti... On iskreno to misli, narod iskreno to misli, zasto se ta ljubav skriva, te deo naroda glumi opoziciju? Zasto svi ne priznaju da je on nas najbolji predstavnik?
Kod njega je jedino velika laz i lopovlukSa velikim, ili malim "v"?