Na koga ili šta reagujete zadovoljno?

• Začetnik teme Začetnik teme Zauz
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Na koga ili šta reagujete zadovoljno?

• Hrana

glasova: 1 20,0%
  • Sokovi

glasova: 0 0,0%
  • Osoba

glasova: 3 60,0%
  • Piće

• Pare

• Kucni ljubimac

• Film

• Serija

• Flasirana voda

• Odmor

• Ukupno glasova
    5
Brate ada puna riba danas mozes da navatas tona
Јао, данас сам се баш договарао са некима да се видимо на Ади, какве сам испале добио :( Хтео сам да се видим с неким овај викенд и ништа као и увек.

Ја ту волим да идем али не могу сам јер ми је јако лоше кад сам сам и кад видим девојке, не знам да се повежем ни са једном. Мени је од гледања девојака само горе јер никад нећу бити ни са ким од њих, само гледам оно што ми је недоступно..

Јао, данас сам се баш договарао са некима да се видимо на Ади, какве сам испале добио :(

Ја ту волим да идем али не могу сам јер ми је јако лоше кад сам сам и кад видим девојке, не знам да се повежем ни са једном. Мени је од гледања девојака само горе јер никад нећу бити ни са ким од њих, само гледам оно што ми је недоступно..
Kako znas da neces biti sve same na bajsevima i rolerima svaku mozes da spopadnes

Kako znas da neces biti sve same na bajsevima i rolerima svaku mozes da spopadnes
Знам. Мени неће ниједна прићи, разумети ме, итд. Ја свакако нећу прићи ниједној јер то не знам и не желим да испадам као манијак или будала. И не могу да гледам тамо оне који ме мрзе, сматрају паћеником, неспособњаковићем, не желим да гледам девојке, од гледања немам ништа. Ништа више не може да ме сј*бе него кад видим лепу девојку, не могу да данима дођем себи колико ми после буде лоше. Али пошто обожавам Аду жао ми је што због тога не идем, ишао бих да имам с ким.

Знам. Мени неће ниједна прићи, разумети ме, итд. Ја свакако нећу прићи ниједној јер то не знам и не желим да испадам као манијак или будала. И не могу да гледам тамо оне који ме мрзе, сматрају паћеником, неспособњаковићем, не желим да гледам девојке, од гледања немам ништа. Али пошто обожавам Аду жао ми је што због тога не идем, ишао бих да имам с ким.
Aj ne patetisi niko te ne zna sedi na bajs i pored svake u pricu

Back