На изборима у САД гласаће и 24 милиона имиграната са америчким држављанством

Pre neki dan sam doznao jedan zanimljiv podatak , a to je da u SŠA odnos belačkog stavovništva prema ostalima 55% naspram 45% . Ranije sam mislio da je belaca znatno više . Demokratama je dovoljno da od tih 55% štrpnu nešto više od 6% (iliti cc 25% od ukupne belačke populacije ) a to su ti razni od gore majke i rđavog oca (homoseksualci , razne propalice , narkomani, narko dileri , oni što opšte sa sestrama ,...) pa da komotno pobede . Zadnji put ni to nisu uspeli pa su morali da kradu (možda delimično zbog izbornog sistema ? ).
Sve kad se sabere nije ni čudno što se ta zemlja pretvara u kokošinjac.

Poslednja izmena:
I Trump i Diddy su stari jarani da ne bude zabune
art-for-life-gala-honoring-sean-p-diddy-combs-hosted-by-russell-simmons-and-kimora-lee-simmons.jpg
Чувари конзервативне Америке, ал само са предње стране...

Pre neki dan sam doznao jedan zanimljiv podatak , a to je da u SŠA odnos belačkog stavovništva prema ostalima 55% naspram 45% . Ranije sam mislio da je belaca znatno više . Demokratama je dovoljno da od tih 55% štrpnu nešto više od 6% (iliti cc 25% od ukupne belačke populacije ) a to su ti razni od gore majke i rđavog oca (homoseksualci , razne propalice , narkomani, narko dileri , oni što opšte sa sestrama ,...) pa da komotno pobede . Zadnji put ni to nisu uspeli pa su morali da kradu (možda delimično zbog izbornog sistema ? ).
Sve kad se sabere nije ni čudno što se ta zemlja pretvara u kokošinjac.
Znači opet vam je Leopold 2 strašan dasa, sad kad se ispostavilo da potlačeni slojevi glasaju Harris

1729669255491.png

Obama pred Eminemom repao stihove njegove pjesme, pogledajte zašto je publika poludjela

Barack Obama

23. 10. 2024

Bivši američki predsjednik Barack Obama pred Eminemom je repao stihove njegove pjesme.

Na predizbornom skupu za predsjedničke izbore koji je Kamala Harris održala 22. listopada u Detroitu pojavio se i Eminem, ponosni sin grada koji je nekada bio simbol američke autoindustrije. Osim što je podržao Kamalu Harris, Eminem je imao čast najaviti Baracka Obamu na pozornici.

Nakon što su se izgrlili, Obama je rekao: "Moram priznati da sam govorio na mnogo skupova, pa obično nisam nervozan. No, osjećam nešto kad moram na pozornicu nakon Eminema. Primjećujem da su mi dlanovi znojni, koljena slaba, ruke teške…" nastavio je Obama recitirati stihove Eminemove pjesme "Lose Yourself", koja je 2003. godine osvojila Oscara za najbolju originalnu pjesmu iz filma "8 milja".

Kad je publika shvatila što Obama radi, prolomili su se uzvici i vriskovi, što je bivšem predsjedniku dalo vjetar u leđa, pa je iz recitiranja prešao u repanje. Prizor sa skupa koji je postao hit na društvenim mrežama možete pogledati u nastavku.

Back