Na Hvaru silovana Norvežanka

Umislila. Ti stvarno nisi normalan, perverznjaku jedan. Ja sam najzgodnija devojka na forumu. Pa, svi me muvaju preko poruka, a na nastupima je ludnica za mnom. Valjda znam sta su pokusali da mi urade, to se samo u Hrvatskoj tako moze dogoditi. Vi nista drugo ne znate, nego da ubijate, silujete, plasite, palite, rasturate automobile. Sram te bilo, manijace, jedan. Nisam ti ja ta neka vasa ustaska drolja koja juri gologuza po plazi.

A čija si ti onda drolja, luče moje ?? :hahaha::hahaha:
 
http://www.blic.rs/svet.php?id=106083
U tekstu pod naslovom: "Hrvatska: Pretukli italijanske turiste kad su zatražili račun u restoranu", novinarka Elvira Teranova je kolegama prepričala traumatično iskustvo sa letovanja u Hrvatskoj.
Ona je rekla da je do incidenta došlo u restoranu "Akvarijus", na ostrvu Katina unutar Parka prirode Telašćica, u prolazu Mala Proversa.

Do incidenta je došlo na kraju večere, kada je grupi od devet Italijana ispostavljen račun od 3.336 kuna, ali u restoranu nisu primali kartice.
Italijani su onda rekli da će da plate gotovinom, u evrima, pa je osoblje "Akvarijusa" ceh preračunalo po kursu od 7,16 kuna za evro - u 466 evra. Gosti su tada zatražili račun, ali ga nisu dobili, na šta vlasnik restorana Zoran Ramov, tvrdi da su turisti hteli da se cenjkaju oko računa, pa su na kraju platili u kunama, a tražili račun u evrima, što on nije mogao da im izda. On je potvrdio da je do incidenta došlo, ali ne zbog računa, već zato što su gosti sa Sicilije bili "iritantni i naljutili su sve u restoranu".
Svađa oko računa rezultirala je time da, i pored prethodnog dogovora, iz "Akvarijusa" goste nisu hteli da prebace nazad na jedrilicu. Ogorčeni Italijani su tad ugostitelju rekli da će pozvati policiju, nakon čega je došlo do guranja i udaranja. O incidentu je obaveštena i italijanska ambasada u Hrvatskoj.

Kako prenose hrvatski mediji, ministar turizma Damir Bajs je rekao da se "ovakvo ponašanje prema gostima u Hrvatskoj ne može i neće tolerisati". Bajs je uputio službeno izvinjenje zbog napada na italijanske turiste u kojem se navodi kako "najoštrije osuđuje ovakav nasilan čin".

Incident sa italijanskim turistima, jedan je u nizu koji su se u poslednje vreme dogodili na hrvatskom primorju. Nedavno je u Dubrovniku, prilikom snimanja dokumentarnog fillma, napadnut slavni češki filmski režiser, oskarovac Jirži Mencl. Prethodno je jednom beogradskom advokatu ispred hotela u istom gradu razlupan automobil, a policija je uhapsila izgrednike. Automobil je oštećen još jednom turisti iz Srbije, koji je oženjen Hrvaticom i koji je bio u porodičnoj kući na primorju.
 
Jel? Bilo je silovanja turista u Srbiji? Ili ti pricas o necemu potpuno drugom, a onda kakve to veze ima sa ovom temom?

I nije ovo bas prvi put:
Split: Dva mladića silovala turistkinju
Dvojica mladića provela su cijeli dan na kriminalističkoj obradi u makarskoj policiji kojoj su priznali silovanje.
http://www.javno.com/hr-crna/split--dva-mladica-silovala-turistkinju_166867

Za silovanje 16-godišnje Čehinje osumnjičen dubrovački heroj Domovinskog rata
http://www.index.hr/vijesti/clanak.aspx?id=440359

Izgleda da je to neka vrsta običaja u tim krajevima ,šta li :dontunderstand:
 

Back
Top