НА ДВЕ СТОЛИЦЕ

borivoj1926

Zainteresovan član
Poruka
296
Ми смо од Руса тражили МиГ-35 са најновијим радаром са фазном решетком.
Руси су нам понудили авионе али без таквих радара.
Ми смо тражили ракете земља-ваздух S-300 и неколико дивизиона система панцир.
Руси су рекли да то не могу да нам дају, тј. продају него могу да нам дају S-400.
Па су после одустали и рекли: ево вам s 300pmu2.
Онда су одустали и рекли: ево вам S-350, а онда су нам рекли да не могу ни то да нам дају јер производња почиње тек за 2 године.
Онда смо 4 пута тражили да нам доставе понуду за противоклопне ракете КАЦКУРС. Одговора никако нема.
Када сагледамо све, онда нам је далеко јаснија изјава руских војних експерата, који користе прилику сваки пут да нам кажу: ви сте у Хаг испоручили бившег председника и све официре и генерале!!! Такве примедбе и сумњичавост с руске стране треба озбиљно наше политичко и војно руководство да узме у разматрање.
А узгред, шта би са Јужним током? У свим државама је започета изградња а код нас није!

Толико о Србији и њеној лојалности!

Malo je smesno da nam bilo sta daju,pa nece da daju drzavama koje shutiraju americke ambasadore nogom u dupe kad ih sretnu na ulici a da daju nama koji pored svega toga nabrojanog u svakoj kancelariji imamo po jednog americkog spijuna i to sasvim regularnog.

Ми смо од Руса тражили МиГ-35 са најновијим радаром са фазном решетком.
Руси су нам понудили авионе али без таквих радара.
Ми смо тражили ракете земља-ваздух S-300 и неколико дивизиона система панцир.
Руси су рекли да то не могу да нам дају, тј. продају него могу да нам дају S-400.
Па су после одустали и рекли: ево вам s 300pmu2.
Онда су одустали и рекли: ево вам S-350, а онда су нам рекли да не могу ни то да нам дају јер производња почиње тек за 2 године.
Онда смо 4 пута тражили да нам доставе понуду за противоклопне ракете КАЦКУРС. Одговора никако нема.
Када сагледамо све, онда нам је далеко јаснија изјава руских војних експерата, који користе прилику сваки пут да нам кажу: ви сте у Хаг испоручили бившег председника и све официре и генерале!!! Такве примедбе и сумњичавост с руске стране треба озбиљно наше политичко и војно руководство да узме у разматрање.
А узгред, шта би са Јужним током? У свим државама је започета изградња а код нас није!

Толико о Србији и њеној лојалности!

Ne znam samo šta će ovoj paramiliciji koja se lažno zove vojska srbije toliko naoružanja.Koliko ja znam ta formacija (vojska srbije) je odavno napravila doktrinu po kojoj je samo medjunarodni terorizam neprijatelj Srbije.OVK se više ne računa kao neprijatelj obzirom da se srpski premijer i predsednik grle sa njenim vodjama.A za medjunarodni terorizam nam ništa ne trebaju sistemi poput S-300 i sličnih.Još manje avioni mig-35.Ovi sistemi su za ozbiljne države,a dovoljno je samo videti one jadnike Nikolića,Vučića,Dačića pa da se drugi odmah uvere koliko smo mi i OZBILJNI i DRŽAVA.Da ni od jednog ni drugog nema ni JOTA.

Covece kako Rusi da saradjuju sa izdajnickin srpskim petokolonasima.
Pa i vrapcima na grani je jasno da je srbijanska vlast u rukama zapada i NATO.
Sa ovakvom vlascu Srbija je ustvari po svim standardima potencijalni neprijatelj Rusije.
Sad ce rusi da daju polednje oruzje neprijatelju u ruke.
Imas dve mogucnosti ili da radis sta ti zapad kaze i da na kraju najebes ili da radis sta ti Rusi kazu i da budes car.
E vidis vi srbijanske komunjarske jajare ste izabrali ovu prvu opciju i zato sve vise i vise najebavate.
A sad se i dalje pravi lud kao da to ne znas.

Poslednja izmena:

Back