NA DESETINE NATO SPECIJALACA POGINULO JE TOKOM BOMBARDOVANJA SRBIJE! Putin bez dlake

Esad Dzudo

Poznat
Banovan
Poruka
7.093
NA DESETINE NATO SPECIJALACA POGINULO JE TOKOM BOMBARDOVANJA SRBIJE! Putin bez dlake na jeziku OTKRIO istinu

https://www.espreso.rs/vesti/politi...rbije-putin-bez-dlake-na-jeziku-otkrio-istinu

Vi znate da su, koliko se sećam, u Senatu Sjedinjenih Država, senatori nedavno predložili rezoluciju podrške bombardovanju Jugoslavije? I sasvim neočekivano, ta rezolucija je propala. Glasovi su se podelili: 232 prema 232, ako se dobro sećam. To je za administraciju bilo potpuno neočekivano.

A zapadni masmediji prećutkuju i pokret koji se sada širi u evropskim zemljama kao podrška poziciji Rusije. Ja uopšte ne mogu da shvatim, iskreno govoreći, poziciju rukovodilaca mnogih zapadnih zemalja.

Poznato je, a ako i nije, ja sada napominjem, da su kao rezulat borbenih dejstava u Jugoslaviji, valutne berze, tačnije uopšte berze u Zapadnoj Evropi, imale gubitak od oko 400 milijardi dolara. Kurs evra je pao za 10%, a sada već možda i više.

Venik:
So Russia made a threat to use military force, but what can it really do militarily aside from launching the nukes? In 1999 a battalion of Russian paratroopers raced from Bosnia to Kosovo, where it occupied the key Slatina airbase near Pristina. The troops were under orders to return fire if engaged by NATO and the two sides almost came to blows when Gen. Wesley Clark ordered British troops to engage the Russians. Luckily for us all the British commander disobeyed that order. Ultimately Russia chose not to press the matter and did not reinforce its limited contingent in Kosovo.

:zelenko2:

_nobody_

Lepog li jutros jutra, a još lepše biće sutra, sveto drvo kuću krasi, nek se vidi Srbin da si, okićena srpska kuća, rakija se pije vruća, post se posti, vera čvrsta, a krsti se sa tri prsta, daruje nam pravoslavlje, ljubav, radost, sreću, zdravlje, svako dobro, miran san neka donese BADNJI DAN

:heart:

_nobody_

Da je poginuo jedan, nijedan, ili milion i jedan americki specijalac

To nece vratiti nijedan srpski zivot

Recite majci i ocu Milice Rakic da treba da im bude ok sto im je dete ubila raketa, jer poginuo je i buljuk nekih tamo negde u nekoj pripizdini i na Kosovu imamo nepostojeci savez tamo nekih opstina dok Vucicevi cmaroljubi lizu guzicu kako Vucicu tako i Haradinaju i Taciju

Ne, recite im da treba da se raduju

Vladimire Vladimirovicu Putine koferce sa dugmicima za nuklearne projektile na sto pozovi svetske novinare (ko hoce da dodje dobro dosao) pa im reci, ako hocete da izbegnete unistenje planete Zemlje nato da se povuce sa granica Rusije i Balkana prenesite svojim politicarima i narodima vasih zemalja ako se to ne desi u roku od sedam dana bice :pop:... e tad ce biti izgibenije.

Da je poginuo jedan, nijedan, ili milion i jedan americki specijalac

To nece vratiti nijedan srpski zivot

Recite majci i ocu Milice Rakic da treba da im bude ok sto im je dete ubila raketa, jer poginuo je i buljuk nekih tamo negde u nekoj pripizdini i na Kosovu imamo nepostojeci savez tamo nekih opstina dok Vucicevi cmaroljubi lizu guzicu kako Vucicu tako i Haradinaju i Taciju

Ne, recite im da treba da se raduju

Детенце је страдало услед српског ракетирања америке?
Једи го.на и цркни!

Poslednja izmena:
Lepog li jutros jutra, a još lepše biće sutra, sveto drvo kuću krasi, nek se vidi Srbin da si, okićena srpska kuća, rakija se pije vruća, post se posti, vera čvrsta, a krsti se sa tri prsta, daruje nam pravoslavlje, ljubav, radost, sreću, zdravlje, svako dobro, miran san neka donese BADNJI DAN

Нешо, а јеси ли ти Србин свуда, тј. и кад пређеш границу са Црном Гором, или си Србин само док си у СРбији, а кад уђеш у Црну Гору, онда напрасно постанеш Црногорац?

Kada citam sve ove komentare, dodje mi vrlo zao sto se nikada nisam potrudio da pricam sa ovim gospodinom... Na klipu.

Na cistom Ruskom. A o mnogo cemu smo imali da pricamo. On i ja. Jedino sto 2011. nisam bash najbolje razumeo srpsku "demokratiju", a i Ruski sam bio potisnuo duboko u potsvest... Poceo sam da Ruski vracam u upotrebu tek 2014.! :udriglavu:

_nobody_

Нешо, а јеси ли ти Србин свуда, тј. и кад пређеш границу са Црном Гором, или си Србин само док си у СРбији, а кад уђеш у Црну Гору, онда напрасно постанеш Црногорац?

Србин сам свуда.

I PARE!

p.s. lep ti bozicni avatar, samo malo nejasan

Back