На данашњи дан пре 24 године: Изведен је државни удар у Србији а Србија је поробљена и колонизована од стране НАТО пакта!

Pošteno rečeno deviznu štednju su vam pokrali
Стару девизну штедњу је покрао Милошевић, а враћена је у време ДОС и Вучића.
Спекулативну девизну штедњу (Језда/Дафина) покрао је Милошевић, након што их је рекламирао у Дневнику 2, и она није враћена.

Istina je da neka krivična dela ne zastarevaju, ali je istina da je i pod pritiskom onih koji su korumpirali srpsku gamad , donet krivični zakon kojim se ukida smrtna kazna...a pola ljudi iz vlasti 80tih bi trebalo da visi na banderi u kralja Milana...

Стару девизну штедњу је покрао Милошевић, а враћена је у време ДОС и Вучића.
Спекулативну девизну штедњу (Језда/Дафина) покрао је Милошевић, након што их је рекламирао у Дневнику 2, и она није враћена.
Oš ta me biješ ako kažem da ste pokrali vi ?

Ja gledao kako vi jadnici iz demokratske opozicije uvodite sankcije Srbiji i Crnoj gori, a šiptari vam pomažu....pola u toj vlasti su bile ustaše....Ne ameri, ne evropa, nego vi kojima je štednja služila da otkupljuju na silu srpske firme, i stambeni fond, koje je sprečio zakon o tranziciji....zato vam je smetao milošević....zato ste platili bombardovanje...zato ste nasilno poterali ljude na ulicu i pobili ljude u oluji....pohapsili one koje niste mogli da ubijete...

Само глупи људи могу да мисле да санкције и рат падају са неба по рандом принципу.
Samo glupi ljudi misle da sankcije dolaze po nekom pravednom principu.

Samo glupi ljudi misle da sankcije dolaze po nekom pravednom principu.
Sankcije dolaze kada subvencionises izvoz, i dajes kredite za isplatu plata koje vratis banci na sveti nikad.

I Briks bi ti tako uveo sankcije.

Имале су приватне продавнице. Зашто би се та роба продавала на улици?

gro trgovine tada se desavao na pijacama

Tu je bilo najvise robe i narod je isao tamo da kupuje plus je bila najjeftinija

Mali si bio klinac tada pa nemas pojma
Zato sto su Srbi koristili banke za pljacku i snizavanje standarda gradjanima Srbije.

A zapadme gazde nam sad dizu standard najvecim kamatama u Evropi jel da

Koštunica je ucenjen da se pojavljuje ispred mafije,zato je i pobegao i sakrio se čim su ga zaboravili....a Djinćić je bio naglupi srbin koga su ubedili da može da zajebe MI6 i vodi svoju politiku....pa su ga sklonili da ne smeta...realno im je trebalo da sklone miloševića i nadju žrtvenog jarca...to su ovi manijaci koji od politike zaradjuju i prodali srpske fabrike za svoju malu korist, provereno još 80tih....

Tu je bilo najvise robe i narod je isao tamo da kupuje plus je bila najjeftinija
Препродавци на пијаци су пљачкали народ на маржи.

И бензин је био на улици.
Али, то НИЈЕ нормално.
To je ЈЕЗИВО

Ovako je bilo do 4.oktobra

Screenshot_20241007_114847.jpg

Da, sada Srbi zive u 10 puta boljem standardu nego u doba Slobe.

Kamate su bas onolike kolike treba da budu.

Ja sam ko klinac sitan trgovac tada zaradjivao 400 maraka mesecno

To vredi ko danas 6000 evra

Milosevica je birao srpski narod

Potpuno je nebitno koga bira narod u diktaturi.

Ne moze niko, pa ni narod, da upravlja mojom privatnom svojinom, pljacka me i snizava vrednost imovine.

Cim diktator, pa i pod legitimitetom indoktriniranog naroda, udari na privatnu svojinu, NATO ima pravo da ga lupi po usima.

Nema narod pravo da mi pljacka privatnu imovinu.

Potpuno je nebitno koga bira narod u diktaturi.

Ne moze niko, pa ni narod, da upravlja mojom privatnom svojinom, pljacka me i snizava vrednost imovine.

Cim diktator, pa i pod legitimitetom indoktriniranog naroda, udari na privatnu svojinu, NATO ima pravo da ga lupi po usima.

Nema narod pravo da mi pljacka privatnu imovinu.

pa NATO je udario i opljackao imobinu Srba

Meni Slobo nije nista oteo

Naprotiv dao je mojim roditeljima stan da ga otkupe za par stotina maraka

pa NATO je udario i opljackao imobinu Srba

Meni Slobo nije nista oteo

Naprotiv dao je mojim roditeljima stan da ga otkupe za par stotina maraka
Pa tako su ti propale srpske banke.

Tako sto su davale kredite koje proguta inflacija.

Ne moze i jare i pare.

Dobijes stan za 200 maraka, ali ti dete i unuk izgube posao jer sistem unisti svu ekonomiju, plus ih posalju u rat.

Back