На данашњи дан пре 24 године: Изведен је државни удар у Србији а Србија је поробљена и колонизована од стране НАТО пакта!

Da ste ostali u Slobinoj diktaturi, i da nije bilo 5-og oktobra, danas bi imali primanja od 15 evra mesecno.

Znaci, komotno mozete da sve iznad 15 evra mesecno sto zaradite, da podelite nekome.

Najbolje da date to Kristoferu Hilu.

Put your money where your mouth is.

Za vreme slobe ko klinac od 16 godina zaradjivao sam 70-100 maraka nedeljno na pijaci prodajuci dva artikla dva put nedeljno

Za 10 maraka sam mogao da kupim 40 pica u kaficu ili 40 porcija cevapa

danas je 5 cevapa 400-500 din znaci 10 maraka iz tog vremena vredi ko 150 evra danas bajo

A ja zaradjivao 109 maraka nedeljno

Za mene je Milosevic bio dobar

.Nisam bio nikakav svercer robu sam uzimao iz veleprodaje prijatelja mog oca

Prodavao sam ruske sibice i pirinac

Poslednja izmena:

За санкције је криво политичко руководство Србије. Не можеш баш са свима да се инатиш, и да то радиш годинама, а да немаш залеђину и план Б.

Мсм...како оно ти кажеш. Можеш како 'оћеш, али не можеш докле 'оћеш.

За санкције је криво политичко руководство Србије. Не можеш баш са свима да се инатиш, и да то радиш годинама, а да немаш залеђину и план Б.

Мсм...како оно ти кажеш. Можеш како 'оћеш, али не можеш докле 'оћеш.

tebi je pomaganje sopstvenog srpskog naroda u odbrani od genocida od strane balija i ustasa inacenje

Ti bi klao znaci Srbe preko Drine samo da zapad bude srecan i da se slucajno ne naljuti?

Zato vas drugosrbijase niko ne voli

Vi ste najgore sto covek moze da bude. Izdajnici

zasto ste prodali sve banke zapadu?

Не знам власничку структуру банака,

али, нпр. Збер банка је, судећи по називу, руска банка.

Интеса је, ако се не варам, италијанска, Рајфајзен аустријска итд..итд... генерално, чак и ако им је седиште у Бечу или Риму, то су банке са различитим оснивачким капиталом, тако да верујем да и Кина уредно има акције, тако да то нису "западне" банке, већ банке њених власника, а власничка структура се мења редовно. то су тржишне банке, а да ли је Џон Смит или Хо Ши Мин или Абрамович неки од власника, суштински је небитно.

Za vreme slobe ko klinac od 16 godina zaradjivao sam 70-100 maraka nedeljno na pijaci prodajuci dva artikla dca put nedeljno
Жал за временима клошарским :thumbdown:

Hiper-inflacija-sankcije-Beograd-1994-godina-deljenje-hleba-siromastvo-830x553.jpg

Док си ти зарађивао од шверца, земља одлазила у куррац

Жал за временима клошарским :thumbdown:

Hiper-inflacija-sankcije-Beograd-1994-godina-deljenje-hleba-siromastvo-830x553.jpg

Док си ти зарађивао од шверца, земља одлазила у куррац

zahvali zapadu kojrm bulju lizes

nisno mi sami sebi zaveli sankcije, bomvardovali i okupirali same seve

ŠBBKBB se odnosilo na to da nećemo nikada saznati jer nemamo svoje banke da pomognu domaću privredu
kao EU NATO , kao zemlje na koje se kao ugledamo, čije banke su davale povoljne privredne kredite domaćim firmama.

Što bi ti rekao pljačkali ih NATOgrađani......
Колике су биле камате на кредите за аутомобиле у Агробанци 1994. године?

zahvali zapadu kojrm bulju lizes
Ликови са фотографије, као и ТИ, су лизали буљу Милошевићу, па им је он омогућио да на бонове лижу хлеб типа "Сава", док си ти шверцовао акцизну робу.

Слика: Има посла ко оће да ради
Опис: Грађанство у чину зарађивања 70-100 марака седмично, деведесете.
Метода: уље на платну

JUGk9kqTURBXy85MmNkN2U1MzRmNDQ3OTFlNDAyOTc2NDM2MTMyOGI5OC5qcGVnkZMCzQHCAN4AAqEwBaExAg

Ликови са фотографије, као и ТИ, су лизали буљу Милошевићу, па им је он омогућио да на бонове лижу хлеб типа "Сава", док си ти шверцовао акцизну робу.

ja sam bio trgovac sitni klinac sa tezgom

prodavao sam ruske sibice i pirinac

da prezivim zapadne sankcije i bombe

to nikada nije bila akcizna roba

Poslednja izmena od moderatora:
prodavao sam ruske sibice i pirinac
Одатле ти вучеш навику избегавања пореза, а? ;)
Што се то није продавало у продавници, него на улици?

Za vreme slobe ko klinac od 16 godina zaradjivao sam 70-100 maraka nedeljno na pijaci prodajuci dva artikla dva put nedeljno

Za 10 maraka sam mogao da kupim 40 pica u kaficu ili 40 porcija cevapa

danas je 5 cevapa 400-500 din znaci 10 maraka iz tog vremena vredi ko 150 evra danas bajo

A ja zaradjivao 109 maraka nedeljno

Za mene je Milosevic bio dobar

.Nisam bio nikakav svercer robu sam uzimao iz veleprodaje prijatelja mog oca

Prodavao sam ruske sibice i pirinac
Tihi, preterujes...rodjen sam 1969, odlicno sam upamtio to vreme po svojim ledjima...to djubre nas zakopalo za sva vremena,,,neka gori u paklu ta strvina

Одатле ти вучеш навику избегавања пореза, а? ;)
Што се то није продавало у продавници, него на улици?

druatvene prodavnice su propale zbog sankcija zapada

Tihi, preterujes...rodjen sam 1969, odlicno sam upamtio to vreme po svojim ledjima...to djubre nas zakopalo za sva vremena,,,neka gori u paklu ta strvina

ti si bosnjo i ti mrzis nas Srbe

druatvene prodavnice su propale zbog sankcija zapada
aha...sve je propalo zbog lopovluka i nesposobnosti aktuelne vlasti...kako su te prodavnice propale, evo kako...trgovci sklanjali robu i preprodavali za devize...inflacija ogromna, sve se obezvredi za dva dana,,,Tihi, jednostavno receno, nisi u pravu za to vreme

Samo glupi ljudi mogu da porede vreme pod sankcijama i u ratu, sa periodom bez sankcija i rata.
Bogu hvala da smo sklonili komuniste Miloševiće, ali zapad nam je uvalio kukavičino jaje i ovi koji su posle zajahali su opljačkali Srbiju mnogo gore nego što su ovi iz SPS uradili pre njih.
A najgore od svega je što su ti plaćeni za mini revoluciju pokupili kajmak, a nama ostavili opet iste komuniste na vlasti. Ili grešim, ako Dačić i Vulin to nisu?
Dok su trajale sankcije, zapad je veoma lepo zarađivao i nije sprečavao uvoz goriva i svega ostalog "na crno". Ono što smo zaista dobili, jeste ukidanje sankcija, ali i mnogo veću otimačinu na vrhu vlasti.
Koliko god zla su nam doneli ti skinuti sa vlasti, još više su nam doneli ovi "kalifi umesto kalifa".

a devizna stednja srpskih gradjana, ko je pokrao te pare..a ko je te pare posle vratio gradjanima Srbije,,,Allaha ti, budi insan, pa kazuj oisteno
Pošteno rečeno deviznu štednju su vam pokrali vaši prijatelji iz dijaspore i turili je u svoju banku za koju vam garantuje američka država, pa tako 15 godina ne plaća kamate na te pare...oni koji su vraćali pare su uzeli štednju od amera i prevarili gradjane....nekom sitom...

Back