На данашњи дан пре 24 године: Изведен је државни удар у Србији а Србија је поробљена и колонизована од стране НАТО пакта!

Pa njemu bilo super, vidis da je lik uz svaku vlast :D
Ko, Tiksi? Njega nema ko nije prevario, tako da ne treba njegov sud uzimati kao neki reper.

Slobo je patriota pravi...oh wait
Ne, radikali su...oh wait
Ne, Koštunica...oh wait
Ipak radikali...oh wait
Aha, Dveri...oh wait
Ipak, Vučić...oh wait

Ko, Tiksi? Njega nema ko nije prevario, tako da ne treba njegov sud uzimati kao neki reper.

Slobo je patriota pravi...oh wait
Ne, radikali su...oh wait
Ne, Koštunica...oh wait
Ipak radikali...oh wait
Aha, Dveri...oh wait
Ipak, Vučić...oh wait

Sad je opet Sloba.
Krug je zatvoren.
Daj rakiju :D

Државни удар. Насилна смена легитимне власти.

Bili izbori, čoek pošteno izgubio. Nego nije hteo da prizna. Ko mu je kriv. Oće protiv Nato-a, oće protiv naroda... ako mene pitaš, sumanuto ;)

Уместо обећаног меда и млека почео је суноврат Србије...

Српска предузећа су брутално уништена, опљачкана а а стотине хиљада радника је завршило на улици.

Сви ти опљачкани и унесрећени српски поштени радници су названи од стране новог режима погрдним именом "губитницима транзиције".

Međutim, za traljavu tranziciju si u pravu. Eto ponekad i tebi može da se omakne pa da kažeš nešto ispravno. Za pljačkašku privatizaciju nikad niko nije odgovarao niti to uopšte iko danas spominje. Gurnuto pod tepih i idemo dalje.

Жао ти што му није прошла и та изборна крађа
Слобисто.

izbornu jradju su pocinili pripadnici DZoSa po instrukcijama CIA

Ja sam tada glasao za DOS i Kostunicu

Ne podrzavam kradju sa bilo koje strane, dok je za twbe kradja dovra dok tvoji kradu

Jbg kolko se ja sećam Slobodan je izgubio izbore i onda je hteo nešto da smulja al je provaljen
Narod nije dao da se pokradu izbori i zapalio je skupštinu jbg , sasvim normana reakcija
jedina je greška što nisu zapalili Slobu, Miru, Vulina i sve te komunjare lopovske.. mada to je malo ekstremno, trebali su da ih streljaju sve tamo i onog Komrakova Slobinog Gebelsa Milanovića isto.. da završe kao Čaušesku onaj lik i njegova baba
e sad što je posle toga narod prevaren tj što ovi kasnije nisu bili mnogo bolji jbg...
msm Sloba se dobro držao u Hagu al jbg ovde je pušio krac i krao.. njegov sin Marko nosi gajbice, radi u prodavnici..kako da ne
mi čekamo u red za leba a on otvara zabavne parkove.. toči se viski, puše tompusi i jedu najskuplja jela..

lose se secas

DOS je izvrsio drzavni udar

izborni materijal spaljen

nije bilo mirne primopredaje vlasti

Naoruzani teroristi su zaposeli drzavne institucije naoruzani dugim cevima

ukrajinski scenario

... onog Komrakova Slobinog Gebelsa Milanovića isto..
5 октобарци су толико прогањали Комракова, а он је направио велики број тв-дуел емисија на РТС-у 90-тих у којима су гостовали тадашњи опозиционари.

Пре пар година бивши ДОС-овци су кукали што нема тв дуела и дебата, а они су прогањали новинара који је најчешће практиковао ову тв форму.

Bilo bi lepse imali bi smo firme, u vlasnistvu radnika, imali bi smo slobodu.

Srbski domaćin nacionalista komunista marskista skroz 1/1 primerak.

1728286192665.png

Bili izbori, čoek pošteno izgubio. Nego nije hteo da prizna. Ko mu je kriv. Oće protiv Nato-a, oće protiv naroda... ako mene pitaš, sumanuto ;)
Оно што је 5 октобар у Србији то је био 6 јануар у Америци.Лепо пандур убио жену на вратима парламента, остали учесници заузимања скупштине кривично процесуирани, а Трампу се суди због тврдњи да су избори покрадени.

Озбиљне државе не дозвољавају пучеве и приче о покраденим изборима.

lose se secas

DOS je izvrsio drzavni udar

izborni materijal spaljen

nije bilo mirne primopredaje vlasti

Naoruzani teroristi su zaposeli drzavne institucije naoruzani dugim cevima

ukrajinski scenario
alo drug pa cela Srbija se pobunila zbog krađe.. odakle onoliki narod ispred skupštine tog dana? platio ih Soroš?
pa nemoj meni da pričaš brt u Nišu Bata Bane pekar krao džakove sa glasovima i bežao kroz grad

Srbski domaćin nacionalista komunista marskista skroz 1/1 primerak.

Pogledajte prilog 1621822

podrzavam privatizaciju

ali te fabrike su bile drustvene sto znaci da su pripadale radnicima

vi ste pokrali te radnike i usterali ih na ulicu posle privatizacije!!!

Ti i takvi kao ti su bitange i hohstapleri!!!

alo drug pa cela Srbija se pobunila zbog krađe..
pa nemoj meni da pričaš brt u Nišu Bata Bane pekar krao džakove sa glasovima i bežao kroz grad

ja sam bio ispred skupstine 5 oktobra

bio sam izmanipulusana mlada budala

CIA nas je brutalno izmanipulusala i opljackala

podrzavam privatizaciju

Da tako je sve su bile uspešne, krali ste i štekere iz tih fabrika, sve što može da se iznese izneli ste.

Ne možeš da se prijaviš na posao i da odeš da radiš i njivu, zato je i propalo sve.

Da tako je sve su bile uspešne, krali ste i štekere iz tih fabrika, sve što može da se iznese izneli ste.

Ne možeš da se prijaviš na posao i da odeš da radiš i njivu, zato je i propalo sve.

fabrike su krale jajare kao sto si ti

podrzavam privatizaciju

elektronska industrija niš, najveća fabrika južno od Beograda je npr propala za vreme sps a i Slobe.. dakle 20 000 radnika je na ulici završilo pre Dosa tj pre 2000 te tj za vreme Slobe
ja sam bio ispred skupstine 5 oktobra

bio sam izmanipulusana mlada budala

CIA nas je brutalno izmanipulusala i opljackala
CIA te izmanipulisala da je Bata Bane krao džakove sa glasovima? pa jbg možda tebe ali građani Niša su to znali, čuli..
jedino ako je Bata Bane bio ustvari plaćen od CIE da pljačka za Slobu i Sps pa da narod krene protiv Slobe

elektronska industrija niš, najveća fabrika južno od Beograda je npr propala za vreme sps a i Slobe.. dakle 20 000 radnika je na ulici završilo pre Dosa tj pre 2000 te tj za vreme Slobe

CIA te izmanipulisala da je Bata Bane krao džakove sa glasovima? pa jbg možda tebe ali građani Niša su to znali, čuli..
jedino ako je Bata Bane bio ustvari plaćen od CIE da pljačka za Slobu i Sps pa da narod krene protiv Slobe
ei nis je propao zbog sankcija zapada tj NATO pakta

99% komponenti se uvozilo

i zbog gubitka trzista SFRJ

pusti izbore

Milosevic je predvideo sta ce nas snaci dolaskom DOSa na vlast

Pljacka beznadje stotine hiljada radnika na ulici

Gubitak slobode i suvereniteta

ei nis je propao zbog sankcija zapada tj NATO pakta

99% komponenti se uvozilo

i zbog gubitka trzista SFRJ

Шта је тадашња власт чинила да не буде санкција и да се не изгуби тржиште СФРЈ?

Back