- Poruka
- 198.255
Jesu, slažemo se. Pre svega zato što ih kontorliše EU.Tako sto je jedini kapital koga ne moze da kontrolise domaca banda, koji su najveci neprijatelji gradjana Srbije.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jesu, slažemo se. Pre svega zato što ih kontorliše EU.Tako sto je jedini kapital koga ne moze da kontrolise domaca banda, koji su najveci neprijatelji gradjana Srbije.
Naravno da ih placa NATO, jer FSB sve pare zadrzi za sebe, pa nemaju ni 100 evra da daju.Zanimljivo, a plaćaju ih tvoji zločinci iz EU i NATO.
Izgleda da su ti krupne oči u strahu od još jednog NATO izgubljenog rata, ali ne brini, ti si skoro pa kao naš. Nekad davno si bio Srbin, pa da te na tu foru nekako sačuvamo.![]()
Da, EU uz USA jedina moze da se suprotstavi domacoj bandi.Jesu, slažemo se. Pre svega zato što ih kontorliše EU.
Imam slobodu da navijam za Bafalo Bilse.Pa koliku to slobodu imaš, daj pohvali se?
Da je kontorliše i da banda radi u interesu okupatora.Da, EU uz USA jedina moze da se suprotstavi domacoj bandi.
Bravo, to je ta sloboda koju sanjate vi liberalni levičari zaljubljeni u EU.Imam slobodu da navijam za Bafalo Bilse.
Da ne postoji strani kapital, upao bi mi neki Uros u dnevnu sobu, i rekao mi da biram Zvezdu ili Partizan, pod pretnjom oruzjem.
navijam i ja za river platu i mogu ti reci da opasno serendasImam slobodu da navijam za Bafalo Bilse.
Da ne postoji strani kapital, upao bi mi neki Uros u dnevnu sobu, i rekao mi da biram Zvezdu ili Partizan, pod pretnjom oruzjem.
Mogu samo da kazem da u njegovo vreme nije bio ovoliki medijski mrak i da nije trebala clanska knjizica za svako radnk mesto i da je smo se hranili mnogo bolje i da je bilo mnogo vise ljudi u Srbiji i da je bio bolji vazduh i cistija voda
Imam slobodu da navijam za Bafalo Bilse.
Jasno je kako ce zavrsiti vlasnicka struktura u Srbiji...samo na osnovu te recenice...Tako sto je jedini kapital koga ne moze da kontrolise domaca banda, koji su najveci neprijatelji gradjana Srbije.
Cene pića u klubovima/splavovima
Sokovi, voda (limenke/flasice) 390 - 490 din Domaće pivo 570 - 610 din Strano pivo 610 - 670 din
Nije isto kao Američka zastava godinu dana nakon bombardovanja
Vučić izdajnik i ubica srba.reko djuka da krece okupacija svabova, vucic kvisling kaze
Вучић: Немачка гледа одакле да увезе литијум, морамо да убрзамо