На данашњи дан пре 24 године: Изведен је државни удар у Србији а Србија је поробљена и колонизована од стране НАТО пакта!

Zanimljivo, a plaćaju ih tvoji zločinci iz EU i NATO.
Izgleda da su ti krupne oči u strahu od još jednog NATO izgubljenog rata, ali ne brini, ti si skoro pa kao naš. Nekad davno si bio Srbin, pa da te na tu foru nekako sačuvamo. :pivce:
Naravno da ih placa NATO, jer FSB sve pare zadrzi za sebe, pa nemaju ni 100 evra da daju.

Pa koliku to slobodu imaš, daj pohvali se?
Imam slobodu da navijam za Bafalo Bilse.

Da ne postoji strani kapital, upao bi mi neki Uros u dnevnu sobu, i rekao mi da biram Zvezdu ili Partizan, pod pretnjom oruzjem.

Da ne postoji strani kapital, upao bi mi neki Uros u dnevnu sobu, i rekao mi da biram Zvezdu ili Partizan, pod pretnjom oruzjem.
Bravo, to je ta sloboda koju sanjate vi liberalni levičari zaljubljeni u EU.

navijam i ja za river platu i mogu ti reci da opasno serendas :lol:

Mogu samo da kazem da u njegovo vreme nije bio ovoliki medijski mrak i da nije trebala clanska knjizica za svako radnk mesto i da je smo se hranili mnogo bolje i da je bilo mnogo vise ljudi u Srbiji i da je bio bolji vazduh i cistija voda

TAKO JE!

Tad se trazila clanska npr samo da je ima direktor skole ili preduzeca

Sad i cistacica i portir mora da budu clanovi stranke.

A sta pre si kao morao da navijas za Bana iz Raske i Javor iz Ivanjice ? Ne pricaj gluposti 90tih je mogao da navija ko za koga hoce.

Sloba i Seselj kao i sada Zelenski,vode rat koji nisu mogli da dobiju. Izginulo par hiljada ljudi u Srbiji a stotinjak hiljada okolnim zemljama. Pokojni Zoran je imao mocne neprijatelje SPS,Radikale,Jul,vojsku,policiju,mafiju ,administaciju nije mogao sve da ih pobedi. Kad su ga ubili ,otvoren put za snage zla.
Mozda je trebalo kao sa Causeskim? Sad bi bila mirna zemlja.

Tako sto je jedini kapital koga ne moze da kontrolise domaca banda, koji su najveci neprijatelji gradjana Srbije.
Jasno je kako ce zavrsiti vlasnicka struktura u Srbiji...samo na osnovu te recenice...

Cene pića u klubovima/splavovima​

Sokovi, voda (limenke/flasice)390 - 490 din
Domaće pivo570 - 610 din
Strano pivo610 - 670 din

теБра сићВе после ''афтерпартија'' код Јованице на пинку: ''Ако неко мисли да онај из Кумровца треба да остане у 'кући цвећа' или да се жута банда врати на власт онда у реду..''

GZIZzsQXEAA_a-u

Али Константине схвати човека! Само је Злобица могао од Лего коцки или из Киндер јајета да направи конфоран и удобан стан.. :zaljubljena:

Имамо филмове о Џеју а немамо о јунацима који дадоше крв и животе за спас и слободу српског народа

Срамота

Даће Бог да се ослободимо НАТО ропства па да снимимо и филм о јунацима иѕ 1999те.

На данашњи дан: 28. јула 1998. године, у борби против шиптарских терористичких банди, у Јуничким планинама, погинуо је легендарни потпуковник Горан Остојић, начелник Штаба 63. падобранске бригаде.Са Остојићем су на истом борбеном задатку погинули: водник прве класе Срђан Станчетић, резервни водник прве класе Драган Душанић и војник Радош Церовић.Слава херојима

Back