Na današnji dan, pre 22 godine, ubijen je Zoran Đinđić

Ne ulazimo nikada, jer ne želimo da uđemo...Samo koristimo taj put, inače bi ulazak u EU značio kraj za nas bolesni sistem, službu itd....Otuda je i narod preko medija naučeni da prezire razvijenija deustva...

A ovo za Izrael znači šta? Da sam ja Jevrein? :hahaha: ... Ovi jedni kažu Musliman iz Bosne, drugi Hrvat,treći Albanac, a sad sam prvi put i Jevrein:mrgreen:....E dobro me nasmeja...
Nalupali se šta ćeš , a ti drugosrbijnac koji se i oca odrekao.

Ne ulazimo nikada, jer ne želimo da uđemo...Samo koristimo taj put, inače bi ulazak u EU značio kraj za nas bolesni sistem, službu itd....Otuda je i narod preko medija naučeni da prezire razvijenija deustva...

A ovo za Izrael znači šta? Da sam ja Jevrein? :hahaha: ... Ovi jedni kažu Musliman iz Bosne, drugi Hrvat,treći Albanac, a sad sam prvi put i Jevrein:mrgreen:....E dobro me nasmeja...
Cionista, još gore.

Čoveku koji je upican vršeći svoj posao odbrane premijera postao prijatelj ljudima u zatvoru. Tvoj mozak je spržen
Vi nacionalisti koji ste prezirali Djindjica i obradovali se njegovoj smrti, danas naravno vašu stranu spasavanje tako što ćete reći da je on u stvari bio žrtva zlog zapada zbog svog nacionalizma...
Takvu prevaru radite uvek, kao i nakon drugog rata kada ste streljali "prljave kapitaliste i burzoaziju", nakon raspada Jugoslavije kada ste od komunista prešli u nacionaliste, te žrtve ste predstvili kao svoje...Tobož žrtve koje au ubijane zbog nacionalnosti...A vi ih ubijali kao danas uzvikujuci da su izdajnici, kao i Djindjica uostalom...

Smejte se Cionisti jedni
IMG_1627.jpeg

Vi nacionalisti koji ste prezirali Djindjica i obradovali se njegovoj smrti, danas naravno vašu stranu spasavanje tako što ćete reći da je on u stvari bio žrtva zlog zapada zbog svog nacionalizma...
Takvu prevaru radite uvek, kao i nakon drugog rata kada ste streljali "prljave kapitaliste i burzoaziju", nakon raspada Jugoslavije kada ste od komunista prešli u nacionaliste, te žrtve ste predstvili kao svoje...Tobož žrtve koje au ubijane zbog nacionalnosti...A vi ih ubijali kao danas uzvikujuci da su izdajnici, kao i Djindjica uostalom...
Psihotična epizoda kada unesrećenom ne možemo pomoći.

A Slavka Curuviju, Dadu Vujasinovic, one cetiri coveka iz pratnje Vuka Draskovica i mnoge druge, jesu to isto strane sluzbe kao Djindjica ili?
Ili je za Dadu nalogodavac bio Arkan a za ostale slučaje ista ili slična ekipa kada je Sloba bio na vlasti i kontrolisao službu.
Kada je Đinđić ubijen Sloba je bio u zatvoru svi ključni ljudi bezbednosti su bili odavno promenjeni a odnos nasleđene kriminalne grupe prema vlasti upravo raspravljamo. Znači Jovanović je bio na direktnoj vezi sa Šiptarom i Kumom , oboje su učestvovali u zvaničnoj istrazi, oboje su oslobođeni iz zatvora od strane Jovanovića.
Ja ne tvrdim da su stranci ubili Đinđića niti to tvrdi Verulović on samo iznosi neke činjenice u kojima se vidi Đinđićevo distanciranja od politike zapada i činjenice koje protivreče zvaničnoj verziji . Pri tome upućuje na ljude koji o tome mogu mnogo više reći. Na primer Čedomir Jovanović.
Ljudi ovde ne vide očigledne činjenice a to je ukoliko Verulovićeva verzija nije tačna, ukoliko je tačno da je Jovanović od Đinđića dobijao instrukcije onda ne samo što je zvanična verzija tačna već činjenice postaju kako je Đinđić deo kriminalne hobotnice i kako im je pomagao do momenta kada su se sukobili. Međutim ima tu jedno veliko ali .

Poslednja izmena:
Zoran Djindjic nije ubijen iz ulice admirala geprata br 14 vec iz nemanjine br 9(rusevina bivse zgrade preko puta vlade.Tada je ta zgrada bila u rusevinama).Zasto je sudski odredjeno da je pucano iz admirala geprata?
Vrlo zapleteno ubistvo koje se nikada nece rasplesti iako je kao reseno.
Истина. И цела прича о ЈСО да су они били учесници, не пије воду. Него је то послужило да затворе "проблематичне" по нову власт, и тиме упозоре остале да пазе шта раде.

Типа Вучко и Беливук

Tacno tako .Sve je montirano za javnost pa tako i to i mnoga druga ubistva.
Pre ce biti da je organizacija ubistva krenula od ovih preko.Mediski admirala geprata Jovanovic and company a profesionalci mu pucali u leđa sa 5 metara razdaljine tacno preko puta ulaza u vladu r.s je bio prozor u rusevinama nemanjine 9.Cist zicer ubili bi ga i amateri sa tog prozora sa 5 metara udaljenosti.I Veruovic je krenuo da prica istinu ali mu je zapreceno pa poceo mucat sta ce covek.Ne mozes protiv vise sile.

Jeo je i pečenje na Palama 1995. zajedno sa Koštunicom, Karadžićem i Šešeljem. A iste godine tražio da ondašnja SRJ napadne Hrvatsku.

Srbi su oduvek bili anti - talenti za propagandu. Tokom čitave četiri ratne godine na Grbavici se nije moglo kretati od muslimanskih snajpera i granata, a Srbi šalju sliku pečenog vola na Palama sa sve okupljenim liderima. Tokom NATO bombardovanja slika koja se šalje u svet iz Beograda su koncerti i đuskanja na Trgu Republike, dok svetske tv stanice obilaze slike albanskih civila koji plaču i kukaju u kampovima za prihvat izbeglica.

https://www.danas.rs/vesti/politika/zoran-djindjic-ubistvo-22-godine/

Zbog cega mu srpska Sluzba nikada nije oprostila to sto je oslobodio gradjane Srbije uzasne komunisticko-sovinisticke totalitarne diktature?
Još jedan iz plejade Bosanaca koji unazadiše Srbiju :kafa:

Ukrao onoj gospodji vilu sa tvojom BIA iako je imao gde da živi kao trebalo mu za goste iz inostranstva
Vodi ih u Skupštinu.... sem ako nisu neki drugi "gosti iz onostranstva" pa ne može po protokolu...

Back