Na današnji dan, pre 22 godine, ubijen je Zoran Đinđić

Koliko znam Đinđić je imao veoma neprijatne razgovore sa američkim ambasadorom prilikom odlaska u Banja Luku. Koliko znam Čeda Jovanović je pustio Šiptara i Kuma iz zatvora.A poznato je da su Šiptar i Kum učestvovali u zvaničnoj istrazi koja je vođena u vezi ubistva inspektora Buhe a u isleđivanjima koje je vršio Šiptar učestvovao je i Čeda Jovanović. Takođe je poznato da je Čeda Jovanović opstruirao donošenje zakona o svedoku saradniku u skupštini čijim usvajanjem bi Čume dobio zaštitu od države a istovremeno bi krenula procedura hapšenja glavnih organizatora atentata pre nego što se desio taj čin
problem svih tih iz 5 oktobra j e podejla novca kojom su prodali milosevica ,ceda jovanovic je samo jedan narkoman koji je bio potrcko djindjicu...Djindjic je bio covejk BND-a sv eostalo je pohlepa dosovaca ko c e zagrabiti i prodati Srbiju sto vise...Sva ta dosovska svita je bila u rukama obavestajnih sluzbi kvinte..n acelu sa njemcima ,englezima i francuzima s a glavnim amerima ostalo je rekla kazala sto je namjerno plasirano svasta u javnost

Ko oslobodio???Covjek koji je molio nato d a nastavi da bombarduje Srbiju...Lupetate samo jer pojma nemate....Kad naucis ko je bio djindjic i oni oko njega neces tako lupetati...
Daj ratniče taj snimak gde se vidi da je molio da Nato da nastavi da bombarduje Srbiju?
Daj snimak,ili ću te smatrati istim kao i ove što nas lažu 13 godina.
Te fore,drži lopova,koje izgovara sam lopov,prolaze samo kod polupismenih i mentalno zaostalih

Naše udbaske sile mraka slučajno ili namerno, planski ili ne preobrate svakog opozicionara... I ne radi se to nužno nekakvim potpisivanjem, ucenama ili poslovima. To su razgovori, prijateljski, reklo bi se iskreni, drugarski...Tu je i empatija ,patriotizam i dobronamerni saveti... Tu su ljudi "koji štite interese države i drustva"...Iz tih razgovora se izlazi osećajući da ste na istoj strani, a na drugoj strani su nekakvi zli stranci koji nemaju dušu...Tako se eto ostaje na tom stanovištu da nikada ne uđemo u EU, već da budemo na večnom putu koristeći pogodnosti koje taj put donosi....
A ti seljaci goljo, ćuti i trpi i u jarmu skapaj...Mada si ionako već odavno naučen da želiš isto što i oni...

Poslednja izmena:
On je možda mrtav, ali njegova ideja ujedinjene Srbije, Republike Srpske i Crne Gore i dalje živi.
Он се као залагао за то, и свим срцем се бавио том тематиком.

Он је био са мафијом која данас јаше Србију, и са странцима, поготово Немцима, који и данас имају своје играче у влади. И кад није хтео да игра како они свирају, бива просвиран, за опомену другима.

Мафија, његови бивши политички пајтоси и стране службе су заједнички одрадили посао.

Ја се сећам као да је јуче било када је министар полиције у то време Душан Михајловић изјавио да је једино он знао где и када ће Ђинђић бити тога дана. Остала математика је проста после тога.

Он се као залагао за то, и свим срцем се бавио том тематиком.

Он је био са мафијом која данас јаше Србију, и са странцима, поготово Немцима, који и данас имају своје играче у влади. И кад није хтео да игра како они свирају, бива просвиран, за опомену другима.

Мафија, његови бивши политички пајтоси и стране службе су заједнички одрадили посао.

Ја се сећам као да је јуче било када је министар полиције у то време Душан Михајловић изјавио да је једино он знао где и када ће Ђинђић бити тога дана. Остала математика је проста после тога.
I taj ministar je odavno van javnosti i doziveće stotu. Umesto da svira klavir.

Naše udbaske sile mraka slučajno ili namerno, planski ili ne preobrate svakog opozicionara... I ne radi se to nužno nekakvim potpisivanjem, ucenama ili poslovima. To su razgovori, prijateljski, reklo bi se iskreni, drugarski...Tu je i empatija ,patriotizam i dobronamerni saveti... Tu su ljudi "koji štite interese države i drustva"...Iz tih razgovora se izlazi osećajući da ste na istoj strani, a na drugoj strani su nekakvi zli stranci koji nemaju dušu...Tako se eto ostaje na tom stanovištu da nikada ne uđemo u EU, već da budemo na večnom putu koristeći pogodnosti koje taj put donosi....
A ti seljaci goljo, ćuti i trpi i u jarmu skapaj...Mada si ionako već odavno naučen da želiš isto što i oni...
Pa ulazimo u EU 2030.

A tvoj Izrael ne 🤭

Ć
problem svih tih iz 5 oktobra j e podejla novca kojom su prodali milosevica ,ceda jovanovic je samo jedan narkoman koji je bio potrcko djindjicu...Djindjic je bio covejk BND-a sv eostalo je pohlepa dosovaca ko c e zagrabiti i prodati Srbiju sto vise...Sva ta dosovska svita je bila u rukama obavestajnih sluzbi kvinte..n acelu sa njemcima ,englezima i francuzima s a glavnim amerima ostalo je rekla kazala sto je namjerno plasirano svasta u javnost
To o čemu ti pišeš ja ne znam ,želim da se usredsredim na ono što je sigurno a to je da je bio posvađan sa Amerikancima , da je uputio pogrdne reči tadašnjem ambasadoru Amerike koji ga je pozvao kada je Đinđić putovao u Banja Luku , tada je premijer poručio ambasadoru da mu ne padne više nikad na pamet da ga zove i govori šta treba da radi , za to imamo svedočenje Milana Verulovća koji je bio u kolima kada se odvijao taj razgovor.
S druge strane imamo Čedu koji je bio u Đinđićevom okruženju a koji je oslobodio kumove i sa njima bio na prst u dupe. Takođe je opstruirao skupštinu u vezi zakona o zaštićenom svedoku....itd. Kada je Verulović po njegovom svedočenju upitao Čedu zašto je oslobodio Kuma i Šiptara ovaj mu je odgovorio da je za to dobio dozvolu od šefa. Verulović mu je prebacio zašto to priča kad i sam zna da to nije istina. On Verulović (nastavlja ) je sve vreme bio sa Đinđićem (što je logično bio mi je lični telohranitelj) i za tako nešto nikada nije čuo.
Ako Đinđić nije dao naredbu da se oslobode neko jeste ; ko?

Pa ulazimo u EU 2030.

A tvoj Izrael ne 🤭
Ne ulazimo nikada, jer ne želimo da uđemo...Samo koristimo taj put, inače bi ulazak u EU značio kraj za nas bolesni sistem, službu itd....Otuda je i narod preko medija naučeni da prezire razvijenija deustva...

A ovo za Izrael znači šta? Da sam ja Jevrein? :hahaha: ... Ovi jedni kažu Musliman iz Bosne, drugi Hrvat,treći Albanac, a sad sam prvi put i Jevrein:mrgreen:....E dobro me nasmeja...

Ne ulazimo nikada, jer ne želimo da uđemo...Samo koristimo taj put, inače bi ulazak u EU značio kraj za nas bolesni sistem, službu itd....Otuda je i narod preko medija naučeni da prezire razvijenija deustva...

A ovo za Izrael znači šta? Da sam ja Jevrein? :hahaha: ... Ovi jedni kažu Musliman iz Bosne, drugi Hrvat,treći Albanac, a sad sam prvi put i Jevrein:mrgreen:....E dobro me nasmeja...
Ту смо негде на истом, ти водиш са Јеврејином, јер ја сам поред Бошњака, Шиптара и Ујке, још и анти-Јеврејин. :hahaha:

Back