Hix
Veoma poznat
- Poruka
- 12.701
Za Djindjica nije bilo mesta u nakaznoj Srbiji.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ko oslobodio???Covjek koji je molio nato d a nastavi da bombarduje Srbiju...Lupetate samo jer pojma nemate....Kad naucis ko je bio djindjic i oni oko njega neces tako lupetati...https://www.danas.rs/vesti/politika/zoran-djindjic-ubistvo-22-godine/
Zbog cega mu srpska Sluzba nikada nije oprostila to sto je oslobodio gradjane Srbije uzasne komunisticko-sovinisticke totalitarne diktature?
problem svih tih iz 5 oktobra j e podejla novca kojom su prodali milosevica ,ceda jovanovic je samo jedan narkoman koji je bio potrcko djindjicu...Djindjic je bio covejk BND-a sv eostalo je pohlepa dosovaca ko c e zagrabiti i prodati Srbiju sto vise...Sva ta dosovska svita je bila u rukama obavestajnih sluzbi kvinte..n acelu sa njemcima ,englezima i francuzima s a glavnim amerima ostalo je rekla kazala sto je namjerno plasirano svasta u javnostKoliko znam Đinđić je imao veoma neprijatne razgovore sa američkim ambasadorom prilikom odlaska u Banja Luku. Koliko znam Čeda Jovanović je pustio Šiptara i Kuma iz zatvora.A poznato je da su Šiptar i Kum učestvovali u zvaničnoj istrazi koja je vođena u vezi ubistva inspektora Buhe a u isleđivanjima koje je vršio Šiptar učestvovao je i Čeda Jovanović. Takođe je poznato da je Čeda Jovanović opstruirao donošenje zakona o svedoku saradniku u skupštini čijim usvajanjem bi Čume dobio zaštitu od države a istovremeno bi krenula procedura hapšenja glavnih organizatora atentata pre nego što se desio taj čin
Daj ratniče taj snimak gde se vidi da je molio da Nato da nastavi da bombarduje Srbiju?Ko oslobodio???Covjek koji je molio nato d a nastavi da bombarduje Srbiju...Lupetate samo jer pojma nemate....Kad naucis ko je bio djindjic i oni oko njega neces tako lupetati...
Miso Vacicu, ti li si?Ko oslobodio???Covjek koji je molio nato d a nastavi da bombarduje Srbiju...Lupetate samo jer pojma nemate....Kad naucis ko je bio djindjic i oni oko njega neces tako lupetati...
Kako je B92 postao Vuciceva pudlica,u rangu sa Informerom?Kako je Brankica,beskompromisni,nezavisni novinar,postala pudlicica?Malo procerpkaj njihovu vezu i finansijere od pojave pa do danas,pa ce ti biti malo jasnije ko je osim udbe,ucestvovao u ubistvu.Ceda je danas ucenjene pudlica tvog sefa Krstane.
Pitajte ga vi.
Jeo je i pečenje na Palama 1995. zajedno sa Koštunicom, Karadžićem i Šešeljem. A iste godine tražio da ondašnja SRJ napadne Hrvatsku.Bio je Dodik već pred smrt.
Он се као залагао за то, и свим срцем се бавио том тематиком.On je možda mrtav, ali njegova ideja ujedinjene Srbije, Republike Srpske i Crne Gore i dalje živi.
I taj ministar je odavno van javnosti i doziveće stotu. Umesto da svira klavir.Он се као залагао за то, и свим срцем се бавио том тематиком.
Он је био са мафијом која данас јаше Србију, и са странцима, поготово Немцима, који и данас имају своје играче у влади. И кад није хтео да игра како они свирају, бива просвиран, за опомену другима.
Мафија, његови бивши политички пајтоси и стране службе су заједнички одрадили посао.
Ја се сећам као да је јуче било када је министар полиције у то време Душан Михајловић изјавио да је једино он знао где и када ће Ђинђић бити тога дана. Остала математика је проста после тога.
Pa ulazimo u EU 2030.Naše udbaske sile mraka slučajno ili namerno, planski ili ne preobrate svakog opozicionara... I ne radi se to nužno nekakvim potpisivanjem, ucenama ili poslovima. To su razgovori, prijateljski, reklo bi se iskreni, drugarski...Tu je i empatija ,patriotizam i dobronamerni saveti... Tu su ljudi "koji štite interese države i drustva"...Iz tih razgovora se izlazi osećajući da ste na istoj strani, a na drugoj strani su nekakvi zli stranci koji nemaju dušu...Tako se eto ostaje na tom stanovištu da nikada ne uđemo u EU, već da budemo na večnom putu koristeći pogodnosti koje taj put donosi....
A ti seljaci goljo, ćuti i trpi i u jarmu skapaj...Mada si ionako već odavno naučen da želiš isto što i oni...
Iz čistilišta otišao direkt u pakao lmaoZa Djindjica nije bilo mesta u nakaznoj Srbiji.
Iz tuđeg džepa je goreReč finansijer uopšte ne znači "neko ko daje pare iz svog đžepa."
Suviše si naviknut na slobistički leksikon
To o čemu ti pišeš ja ne znam ,želim da se usredsredim na ono što je sigurno a to je da je bio posvađan sa Amerikancima , da je uputio pogrdne reči tadašnjem ambasadoru Amerike koji ga je pozvao kada je Đinđić putovao u Banja Luku , tada je premijer poručio ambasadoru da mu ne padne više nikad na pamet da ga zove i govori šta treba da radi , za to imamo svedočenje Milana Verulovća koji je bio u kolima kada se odvijao taj razgovor.problem svih tih iz 5 oktobra j e podejla novca kojom su prodali milosevica ,ceda jovanovic je samo jedan narkoman koji je bio potrcko djindjicu...Djindjic je bio covejk BND-a sv eostalo je pohlepa dosovaca ko c e zagrabiti i prodati Srbiju sto vise...Sva ta dosovska svita je bila u rukama obavestajnih sluzbi kvinte..n acelu sa njemcima ,englezima i francuzima s a glavnim amerima ostalo je rekla kazala sto je namjerno plasirano svasta u javnost
Koji ministar , ako misliš na Dušana Mihailovića čovek je umroI taj ministar je odavno van javnosti i doziveće stotu. Umesto da svira klavir.
Zar? Ne sećam seKoji ministar , ako misliš na Dušana Mihailovića čovek je umro
U pravu si , pobrkao sam ga sa nekim drugim. Izvinjavam se.
Ne ulazimo nikada, jer ne želimo da uđemo...Samo koristimo taj put, inače bi ulazak u EU značio kraj za nas bolesni sistem, službu itd....Otuda je i narod preko medija naučeni da prezire razvijenija deustva...Pa ulazimo u EU 2030.
A tvoj Izrael ne![]()
Ту смо негде на истом, ти водиш са Јеврејином, јер ја сам поред Бошњака, Шиптара и Ујке, још и анти-Јеврејин.Ne ulazimo nikada, jer ne želimo da uđemo...Samo koristimo taj put, inače bi ulazak u EU značio kraj za nas bolesni sistem, službu itd....Otuda je i narod preko medija naučeni da prezire razvijenija deustva...
A ovo za Izrael znači šta? Da sam ja Jevrein?... Ovi jedni kažu Musliman iz Bosne, drugi Hrvat,treći Albanac, a sad sam prvi put i Jevrein
....E dobro me nasmeja...