Na današnji dan, pre 22 godine, ubijen je Zoran Đinđić

Koliko znam Đinđić je imao veoma neprijatne razgovore sa američkim ambasadorom prilikom odlaska u Banja Luku. Koliko znam Čeda Jovanović je pustio Šiptara i Kuma iz zatvora.A poznato je da su Šiptar i Kum učestvovali u zvaničnoj istrazi koja je vođena u vezi ubistva inspektora Buhe a u isleđivanjima koje je vršio Šiptar učestvovao je i Čeda Jovanović. Takođe je poznato da je Čeda Jovanović opstruirao donošenje zakona o svedoku saradniku u skupštini čijim usvajanjem bi Čume dobio zaštitu od države a istovremeno bi krenula procedura hapšenja glavnih organizatora atentata pre nego što se desio taj čin

Poslednja izmena:
Što je onda Šešelj posvetio knjigu crvenim beretkama "koje su sigurnom rukom" etc.
Zato što je Đinđića mrzeo iz dna duše, zato što ga je optuživao da je isti kriv zato što mora u Hag. I ono najvažnije zato što je imao informacije kako je pukla tikva između Šiptara i Surčinca što su mnogi znali samo se Čeda u skupštini pravio lud a dobio je i službeni izveštaj..To su njegove reči izrečene u emisiji sa Verulovićem.

Poslednja izmena:
Ceda je danas ucenjene pudlica tvog sefa Krstane.

Pitajte ga vi.

Ne bih rekao da je ucenjen.

Čeda Jovanović je jedan od bitnijih finansijera SNS. Finansira dobar deo stranačkih troškova, a usput mu je mafijaška mreža skroz procvetala u zadnjih nekoliko godina.

ČEda i Vučić.webp

Čeda Jovanović je jedan od bitnijih finansijera SNS. Finansira dobar deo stranačkih troškova, a usput mu je mafijaška mreža skroz procvetala u zadnjih nekoliko godina.
Reč finansijer uopšte ne znači "neko ko daje pare iz svog đžepa."

Suviše si naviknut na slobistički leksikon

Slavene hoćeš li to detaljnije objasniti. Čedu znam sa pijace kako loče rakiještinu i dosađuje prolaznicima, čovek je načisto propao ,i žena ga ostavila. Sad da on nekoga finansira, da je povezan sa mafijom , to mi nije jasno.

Slavene hoćeš li to detaljnije objasniti. Čedu znam sa pijace kako loče rakiještinu i dosađuje prolaznicima, čovek je načisto propao ,i žena ga ostavila. Sad da on nekoga finansira, da je povezan sa mafijom , to mi nije jasno.

Ma nije on povezan sa mafijom, već je on mafijaš.

Mafijom nazivan te njegove tzv. biznise koji se zasnivaju na reketiranju.

Da je propao sad skoro, to sam i ja čuo, ali nisam znao je li tačno. Zato toliko batina dobija, valjda.

P. S. Pogledaj privatnu poruku.

Back