- Poruka
- 5.913
Ова тема је само због анкете зато предлажем модераторима да је што пре споје са постојећом.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
А ти, на чијој си страни?Ова тема је само због анкете зато предлажем модераторима да је што пре споје са постојећом.
А ти, на чијој си страни?![]()
Па, шта више губиш време овде на форуму, убаци се у неку странку, перспективну, па, полако, мало по мало, с тим даром, да постанеш дипломата, министар иностраних послова, итд...Артемије је требао да буде смењен али не на такав начин, дакле на његовој. Ипак то не значи да ћу бојкотовати СПЦ, да нећу више ићи у цркву...
Па, шта више губиш време овде на форуму, убаци се у неку странку, перспективну, па, полако, мало по мало, с тим даром, да постанеш дипломата, министар иностраних послова, итд...![]()
Ма, какве школе, нема то везе, ено, књаз Милош је био неписмен, али један од наших најбољих владара...Сестро, треба за то и мало школе а ја имам само основну.
Ма, какве школе, нема то везе, ено, књаз Милош је био неписмен, али један од наших најбољих владара...![]()
Само да се изуми времеплов па да се вратим у 19. век, где би ми био крај.
Еп.Артемија
http://www.pravda.rs/2010/11/22/artemiju-stigla-podrska-iz-jerusalima/
Да је проглашени раскол у Српској православној цркви духовно погодио и изазвао реакцију и осталих православних држава, потврђује и порука која је Артемију и његовој духовној деци стигла из Јерусалима, из храма Светог Са ве Освећеног, одакле поручују да ни једног српског епископа тамо више неће примити.
„Сви смо потресени због тога што раде непријатељи цркве владици Артемију. Игуман Евдоким Светог Саве Освећеног рекао је, заједно са братијом, да не ће да прими ни једног српског епископа у манастир. Моли се за владику и мо наштво ко је је прогнано. Подржавамо владику Артемија као исповедника правосла вља. Пра штај, Оче“, каже се у поруци из Јерусалима.
На вест о нејединству у СПЦ реаговало је и свештенство из Америке, Русије, Грч е, Свете Горе, Јужне Амери ке и других земаља, подржавајући Артемија и молећи се за њега
Врло занимљиво,тачно 5 владика.Већ је познато да су у његову одбрану стали владика бањалучки Јефрем, банатски Никанор, канадски Георгије, зворничко-ту злански Васили је Качавенда, али је мање познато да га подржава и владика тимочки Јустин.