На блокади и посланици СНС Блокирани путеви у Горњим Недељицама и Прељини, грађани устали против рудника литијума

Koliko treba biti glup pa stati na put sa dvadeset ljudi i zaustaviti saobraćaj? Izaći će neka naoružana budala i ispaliti šaržer, pa ga posle zovite DB, SNSovcem i kako hoćete....
Sve se dešava pod zaštitom Vučića kojima odgovara ovako glupavo okupljanje kao ventil za budale...inače bi vas narod pojeo....
Иначе све што сам прочитао досад, омашио си, али ово си погодио у сам центар. Био сам сведок тога што причаш.Пре једно.. можда две године.. кад су "паори" (везе немају с паорима, него "жуто-црвени паори" боље речено,тако.. бахато блокирали саобраћај. Људима је то више прекипело. Око дваест минута блокаде без обавештења. Чудни "жуто-црвени паори" и чудна камарила са њима. Баје са подлактицом ко нечијом бутином. Чувају "поштене жуто-црвене паоре". А народу прекипело. Нигде обавештење ни због чега је скуп, ни где је обилазница, ни пропуштање хитних случајеве, ни колико ће трајати. Након 20ог минута, устаје баја из аута поред, ко од игле одваљен, сув ко дреновина, што се каже, отвара гепек, вата штанглу, сакрива је под капут и креће ка барикади. У исто време још неколико њих исто изнервираних кренуло. Кад.. ето ти полиције...

Да не дође полиција, свашта би ту било. Баш свашта. Почели би са том штанглом, а...ко зна како би завршило. Данас у још две године мрцварења...могуће да људи уз штанглу сад имају још понешто у гепеку..

Poslednja izmena:
Мислиш да су ове бунџије комунисти?
Свако кога фурају у медијима је њихов. Није наш, мој касно пробуђени и још крмељиви Србине брате.

Пропала Ћутина и Сркијева револуција... :lol:
Е, што ми нешто жао кад пропадне револуција. Ц, ц, ц.. ево ко да си ми узо (чуј узо - ото!) кртице из баште... ма шта кртице.. ко да си ми безобразно отео сплачине испред носа.. а уместо њих ми зликовачки понудио најбољу торту...

Е, што ми нешто жао кад пропадне револуција. Ц, ц, ц.. ево ко да си ми узо (чуј узо - ото!) кртице из баште... ма шта кртице.. ко да си ми безобразно отео сплачине испред носа.. а уместо њих ми зликовачки понудио најбољу торту...
Мени није жао, мени је драго што је пропала још једна њихова ,,блокада".

Milivoj objašnjava ko je predao Srbiju u ruke Rio Tintu

Он је кловн и највећа анти-реклама за опорбу. Реално, ко би нормалан следио њега да га води у револуцију??

Он је кловн и највећа анти-реклама за опорбу. Реално, ко би нормалан следио њега да га води у револуцију??
On je Srbin starosedelac čiji su preci učestvovali u ustancima protiv Turaka, u vreme kad su preci mnogih viđenijih naprednjaka ponosno saginjali glave pred istima.

Ради се о ономе што се у ствари води као акција: "фолс флег". УДБА се обуче у четничке униформе па иде коље по Србији. Тако исто радиле и Швабе и Бугари. У савременој форми рата медији су артиљерија а политичке странке и покрети - пешадија. Даље размишљај сам, ако си скоро усто, попи чашу воде.. па полако, дуг је дан, схватиће се то све... немој све чекати на готово.

Први светски рат се водио ради уништења главних и великих европских престола. Други ради уништења и оних мањих, и да се упостави светска марионетска влада. Трећи се води и глобално и локално против олтара.. до коначног уништења православља и зацарења (круне) Антихриста.

Ови што стално трубе оно.. "теорија завере".. и слично... не знају шта причају. Завереништво није теорија, него пракса и наша је (на жалост) реалност. Свака политичка странка ти је по дифолту - завереничка дружина. Кад имаш краља ("без Краља не ваља" - давно Србин реко), онда престају завереничке владе.

Иначе све што сам прочитао досад, омашио си, али ово си погодио у сам центар. Био сам сведок тога што причаш.Пре једно.. можда две године.. кад су "паори" (везе немају с паорима, него "жуто-црвени паори" боље речено,тако.. бахато блокирали саобраћај. Људима је то више прекипело. Око дваест минута блокаде без обавештења. Чудни "жуто-црвени паори" и чудна камарила са њима. Баје са подлактицом ко нечијом бутином. Чувају "поштене жуто-црвене паоре". А народу прекипело. Нигде обавештење ни због чега је скуп, ни где је обилазница, ни пропуштање хитних случајеве, ни колико ће трајати. Након 20ог минута, устаје баја из аута поред, ко од игле одваљен, сув ко дреновина, што се каже, отвара гепек, вата штанглу, сакрива је под капут и креће ка барикади. У исто време још неколико њих исто изнервираних кренуло. Кад.. ето ти полиције...

Да не дође полиција, свашта би ту било. Баш свашта. Почели би са том штанглом, а...ко зна како би завршило. Данас у још две године мрцварења...могуће да људи уз штанглу сад имају још понешто у гепеку..
Fala ti ko bratu od ujke, ne bih znao šta se dešava da me ti ne informišeš...sedi malo i čitaj šta pišu ozbiljni ljudi ne ovi trolovi, lažovi, manijaci i ostala gamad koju srećeš i na X u.....

On je Srbin starosedelac čiji su preci učestvovali u ustancima protiv Turaka, u vreme kad su preci mnogih viđenijih naprednjaka ponosno saginjali glave pred istima.
Свака част прецима, али он сам је кловн и хистерични дрипац. Ништа више нити мање од тога.

А човек не може да живи од предачке славе. И моји су преци били солунски ратници, али ако сам ја битанга, онда џабе то.

Back