На блокади и посланици СНС Блокирани путеви у Горњим Недељицама и Прељини, грађани устали против рудника литијума

А ти жбиру чији си?

Шатро неутралан злитијумаш?
Е, нећемо сада да да се вређамо. Оставимо нешто и за касније.

Na žalost gospodin milijarder Sororš je ukinuo finansiranje ovim borcima za pravdu ima prečeg posle u USA , Ukrajini , Izraelu......
Šteta......
Чекај, друже Доплеру, па .. хоћеш да кажеш да су другови "борци" обманути? Да се не боре из искрених побуда, да спасу људе у Недељицама?? Аух... па томе се нисам надао ни од највећих непријатеља комунистичке револуције и социјалистичке изградње...

Е, нећемо сада да да се вређамо. Оставимо нешто и за касније.
Да одеш на неки глупљи Подфорум за завереништво, где су власт и народ исто?

Na žalost gospodin milijarder Sororš je ukinuo finansiranje ovim borcima za pravdu ima prečeg posle u USA , Ukrajini , Izraelu......
Šteta......
Не знаш да су мртви Сорош и Рио Тинто иста фирма Црвеноштитног?

Можда зато себе не бургијају спонзорством...

Да одеш на неки глупљи Подфорум за завереништво, где су власт и народ исто?
Кажеш.. има и глупљих подфорума... слабо знам да оценим. Фала ти на савету. Свака ти је ка Стаљинова, друже Зилоте.

Кажеш.. има и глупљих подфорума... слабо знам да оценим. Фала ти на савету. Свака ти је ка Стаљинова, друже Зилоте.
У реду је Фанарски зете...

Бит ће борба непрестана са вама каменелеонима...

У реду је Фанарски зете...

Бит ће борба непрестана са вама каменелеонима...
Да ниси ти друже Зилоте из равне и плодне Мачве можда? Ниси неки род са оним фрескописцем Милићем? И код тебе и код њега у цркви "лету балвани" човече.. спектакл правите... спектакле.. да се народ чуди...

Само ти удри кулак..фарисеје.. Стаљин да ти позавиди... он није био тако вешт у процени ко је са нама а ко је са нама а није наш...

Чекај, друже Доплеру, па .. хоћеш да кажеш да су другови "борци" обманути? Да се не боре из искрених побуда, да спасу људе у Недељицама?? Аух... па томе се нисам надао ни од највећих непријатеља комунистичке револуције и социјалистичке изградње...
Naravno, obmanuti smo svi mi , po ekološkim EU standardima tamo ne bi trebalo kopati litijum na taj način , ali.......
nužda ne bira.

Бисер Мара, по језеру језеру брала, по језеру брала, по твитеру срала....
kad ga ''crkvenjak'' zabiberi a? pa zar vi teološki i previse naklonjeni crkvenjaci imate ovakav Bogohuljeći govor ? ccccccccc
...Море бисер Мара по Старици брала, и с' робије свога Драгана (нимфа) звала...
auuuuu pakakv je to govor ???
Дођи драги, да беремо лађу, да беремо лађу, да перемо крађу

Море дођи Драги да перемо крађу, да те муке вамо с'моном снађу
brboć brboć

Naravno, obmanuti smo svi mi , po ekološkim EU standardima tamo ne bi trebalo kopati litijum na taj način , ali.......
nužda ne bira.
Не знам како копају - без мотике?

Koliko treba biti glup pa stati na put sa dvadeset ljudi i zaustaviti saobraćaj? Izaći će neka naoružana budala i ispaliti šaržer, pa ga posle zovite DB, SNSovcem i kako hoćete....
Sve se dešava pod zaštitom Vučića kojima odgovara ovako glupavo okupljanje kao ventil za budale...inače bi vas narod pojeo....

auuuuu pakakv je to govor ???

brboć brboć
Ко пева зло не мисли. Пусти човека да пева, бољи је пуно у тој врсти израза. Само још није нашо свој стил и фазон, а труди се човек. Биће нешто од њега, ко зна?

nužda ne bira.
Баш сте нужду направили покривањем штеточина... Велику од мале

Back