- Poruka
- 12.054
Na žalost gospodin milijarder Sororš je ukinuo finansiranje ovim borcima za pravdu ima prečeg posle u USA , Ukrajini , Izraelu......
Šteta......
Šteta......
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Е, нећемо сада да да се вређамо. Оставимо нешто и за касније.А ти жбиру чији си?
Шатро неутралан злитијумаш?
Није ваљда опет пропао ,,народни бунт"??Злитијумаши могу да одахну, цеста је откочена...
Чекај, друже Доплеру, па .. хоћеш да кажеш да су другови "борци" обманути? Да се не боре из искрених побуда, да спасу људе у Недељицама?? Аух... па томе се нисам надао ни од највећих непријатеља комунистичке револуције и социјалистичке изградње...Na žalost gospodin milijarder Sororš je ukinuo finansiranje ovim borcima za pravdu ima prečeg posle u USA , Ukrajini , Izraelu......
Šteta......
Да одеш на неки глупљи Подфорум за завереништво, где су власт и народ исто?Е, нећемо сада да да се вређамо. Оставимо нешто и за касније.
Не знаш да су мртви Сорош и Рио Тинто иста фирма Црвеноштитног?Na žalost gospodin milijarder Sororš je ukinuo finansiranje ovim borcima za pravdu ima prečeg posle u USA , Ukrajini , Izraelu......
Šteta......
Комунистима се стално догађа народ...Није ваљда опет пропао ,,народни бунт"??
Кажеш.. има и глупљих подфорума... слабо знам да оценим. Фала ти на савету. Свака ти је ка Стаљинова, друже Зилоте.Да одеш на неки глупљи Подфорум за завереништво, где су власт и народ исто?
У реду је Фанарски зете...Кажеш.. има и глупљих подфорума... слабо знам да оценим. Фала ти на савету. Свака ти је ка Стаљинова, друже Зилоте.
Да ниси ти друже Зилоте из равне и плодне Мачве можда? Ниси неки род са оним фрескописцем Милићем? И код тебе и код њега у цркви "лету балвани" човече.. спектакл правите... спектакле.. да се народ чуди...У реду је Фанарски зете...
Бит ће борба непрестана са вама каменелеонима...
Naravno, obmanuti smo svi mi , po ekološkim EU standardima tamo ne bi trebalo kopati litijum na taj način , ali.......Чекај, друже Доплеру, па .. хоћеш да кажеш да су другови "борци" обманути? Да се не боре из искрених побуда, да спасу људе у Недељицама?? Аух... па томе се нисам надао ни од највећих непријатеља комунистичке револуције и социјалистичке изградње...
kad ga ''crkvenjak'' zabiberi a? pa zar vi teološki i previse naklonjeni crkvenjaci imate ovakav Bogohuljeći govor ? cccccccccБисер Мара, по језеру језеру брала, по језеру брала, по твитеру срала....
auuuuu pakakv je to govor ???...Море бисер Мара по Старици брала, и с' робије свога Драгана (нимфа) звала...
brboć brboćДођи драги, да беремо лађу, да беремо лађу, да перемо крађу
Море дођи Драги да перемо крађу, да те муке вамо с'моном снађу
Не знам како копају - без мотике?Naravno, obmanuti smo svi mi , po ekološkim EU standardima tamo ne bi trebalo kopati litijum na taj način , ali.......
nužda ne bira.
Ко пева зло не мисли. Пусти човека да пева, бољи је пуно у тој врсти израза. Само још није нашо свој стил и фазон, а труди се човек. Биће нешто од њега, ко зна?auuuuu pakakv je to govor ???
brboć brboć
Баш сте нужду направили покривањем штеточина... Велику од малеNaravno, obmanuti smo svi mi , po ekološkim EU standardima tamo ne bi trebalo kopati litijum na taj način , ali.......
nužda ne bira.
koje pokrivanje , svi bojkot!Баш сте нужду направили покривањем штеточина... Велику од мале
cega bojkot ?koje pokrivanje , svi bojkot!
Нема бојкота...koje pokrivanje , svi bojkot!
a kako ces do vlasti postene ?Pa izbora
То раде лузери...Pa izbora