Jugoslav Čvarak
Elita
- Poruka
- 21.613
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Upravo to.Kad budemo imali opoziciju, izbori će imati smisla.
Ovako je taj dan ko stvoren da odeš negde na roštilj.
Samo da ne pada kiša...
Čvarak osvaja tviter, ima jedan kome ne treba naredjenje da piše nego to radi iz duše za AV.
Otvorio account prije tjedan dana.Čvarak osvaja tviter, ima jedan kome ne treba naredjenje da piše nego to radi iz duše za AV.
Tviter baš ima mnogo opozicionara prema SNS i HDZ. Silna će borba da ti bude, veća nego ovde.Otvorio account prije tjedan dana.
Onaj ****** Musk onemogućio čitanje ako nemaš account, pa sam bio prisiljen.
Inače ni FV, ni instagrama, ništa od toga.
Teško mi je povjerovati da postoji mjesto u svemiru na kojem se više huli protiv gospodina Vučića, nego na krstarici.Tviter baš ima mnogo opozicionara prema SNS i HDZ. Silna će borba da ti bude, veća nego ovde.
Bilo je i hapšenja tviteraša, čitava odeljenja prate tvitove oporbe.Teško mi je povjerovati da postoji mjesto u svemiru na kojem se više huli protiv gospodina Vučića, nego na krstarici.
![]()
Sve može da se napiše na kulturan i pristojan način.Bilo je i hapšenja tviteraša, čitava odeljenja prate tvitove oporbe.
@Grom_sa_neba! prednjači u napadima.Teško mi je povjerovati da postoji mjesto u svemiru na kojem se više huli protiv gospodina Vučića, nego na krstarici.
![]()
Još se on ovdje suzdržava, znamo se mi jako dugo, ima skriveno mjesto na netu gdje se baš može raspojasati do kraja.@Grom_sa_neba! prednjači u napadima.
Daj link.Još se on ovdje suzdržava, znamo se mi jako dugo, ima skriveno mjesto na netu gdje se baš može raspojasati do kraja.
To tek da vidiš...
Zatvoreni tip foruma, ne smijem.Daj link.
Dinar stabilan ali cene nisu.Evo od nove godine minimalac 407 evra,penzije povecane.Nezaposlenost nikad manja radi se gradi na sve strane .Dinar stabilan preko 10 godina .Da li je to ijedna predhodna vlast uspela ostvarit?
Cene su skocile svugde kao posledice korone ,lokdauna...No polako se sve stabilizuje.Srbija ima mogucnost da vrati cene od pre 2022 ali onda bi nastao drugi problem.Nestasica.Iz regiona bi masovno dolazili da kupuju.Zato bolje ovako malo snizenja,malo pomoc drzave...Dinar stabilan ali cene nisu.
A još i Igor Jurić na slobodi.
Ja redovno jedem praseTJEZnači, ko jede parizer neće da glasa za Šolaka i Đilasa, zato što jede parizer?
Jel to neko naučno istraživanje potvrdilo da parizer pojačava umne sposobnosti ili šta?