N1 priznao: Zaustavili trudnicu u osmom mesecu trudnoće

Mr.Atom

Domaćin
Banovan
Poruka
3.993

N1 priznao: Zaustavili trudnicu u osmom mesecu trudnoće​

Deo prozapadne opozicije blokira danas od 16 sati autoput E75, zbog čega je ogroman broj građana nezadovoljan.

Reporter N1 koji se nalazi u koloni koja blokira auto-put rekao je kako su na protestima zaustavili trudnicu u osmom mesecu i da je ona prinuđena da vozi iza kolone koja je izašla na protest.

https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2023&mm=06&dd=30&nav_category=11&nav_id=2358887

Vi ste opozicijo gori od hijena. Hijene su još i plemenite životinje.

Znači uvjerljivo zalule izbore, da bi nakon toga blokirali, ugrožavali, nesrtikulirano arlaukali, divljali, zazivali kaos i anarhiju, a Председник Републике Србије, Господин Председник Александар Вучић sve to šutke promatra i u sebi govori: "Oprosti im oče, jer ne znaju šta čine."
Mislim da bi u ovakvoj situaciji i sam Isus izveo tenkove na ulicu.

N1 priznao: Zaustavili trudnicu u osmom mesecu trudnoće​

Deo prozapadne opozicije blokira danas od 16 sati autoput E75, zbog čega je ogroman broj građana nezadovoljan.

Reporter N1 koji se nalazi u koloni koja blokira auto-put rekao je kako su na protestima zaustavili trudnicu u osmom mesecu i da je ona prinuđena da vozi iza kolone koja je izašla na protest.

https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2023&mm=06&dd=30&nav_category=11&nav_id=2358887

Vi ste opozicijo gori od hijena. Hijene su još i plemenite životinje.
Režimska propaganda.

B92 navodi da je izvor vesti novosti a ne N1 a tamo stoji neki video preko kog ide komentar

tamo stoji snimak na kome "smo uspeli da cujemo ponekog nezadovoljnog gradjanina"

nezadovoljni gradjanin je Drzavljanka Slovenije koja je "trudna i vozi vec 6 sati a pritom je u 8 mesecu trudnoce"

pritom na snimku se vozila krecu, ne stoje u mestu nema blokade

malo ne stima ova SNS propaganda, al samo malo

Страшно, страшно.

У односу на то што смрад коме је тата генералштабни официр, и коме СНС полиција годинама није хтела ништа, узме татину аутоматску пушку и побије људе, укључујући и полицајца, заиста страшно.

Znači uvjerljivo zalule izbore, da bi nakon toga blokirali, ugrožavali, nesrtikulirano arlaukali, divljali, zazivali kaos i anarhiju, a Председник Републике Србије, Господин Председник Александар Вучић sve to šutke promatra i u sebi govori: "Oprosti im oče, jer ne znaju šta čine."
Mislim da bi u ovakvoj situaciji i sam Isus izveo tenkove na ulicu.

Председник, ваистину, показује стрпљење светитеља. Мада се понекад ипак мало изнервира. Није то лако.

U Novembru 2019 skoro je zaglavio na VMA.
Toliko o tome da se "malo" iznervira.

Тежак је то и одговаран посао. Последњи пут је деловао мало неурозан кад је била словеначка председница, али му је она помогла да се смири.

Имамо прозападну опозицију, која демонстрира противу прозападне власти, која се, додуше, прави да то није... :D
da, ja godinama pricam da je SNS vise zut od DOS

cak ni sam DS kao nosilac DOSa danas nema vise cime ni da dokaze da je za EU, a da SNS nije to vec prisvojio kao direktivu u praksi

i ne samo EU, tamo gde DOS nije nista dirao oko NATO, SNS je bar deset koraka ispred DS

Back