- Poruka
- 252
Pa zove se kosovo i metohija, a ne kosovo. Kamo nesta metohija? Koja znači crkvena zemlja. Kako oni nisu Hrišćani, to znači da su tu bili Srbi pre njih.
Jesmo li mi Srbi hriscani uopste? I nismo mi teokratija da damo crkvi zemlje
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa zove se kosovo i metohija, a ne kosovo. Kamo nesta metohija? Koja znači crkvena zemlja. Kako oni nisu Hrišćani, to znači da su tu bili Srbi pre njih.
Jesmo Hrišćani. Još od Vizantije. Pa grb nam je Hrišćanski. I bili smo teokratija, zato se zove Kosovo i Metohija....Jesmo li mi Srbi hriscani uopste? I nismo mi teokratija da damo crkvi zemlje
Jesmo Hrišćani. Još od Vizantije. Pa grb nam je Hrišćanski. I bili smo teokratija, zato se zove Kosovo i Metohija....
a tek sto je pametna, jel zna neko gde je posisala znanje, diplome?Mislim da nije lepo da oni kake na nasu prelepu premijerku.
Ne verujem. No sad to i nije bitno. Vratio se paganizam u svet. Jel vidiš da je seks uveden kao sport? Još malo pa ćeDa li je Premijerka Brnabic hriscanka? Da li posti?
a tek sto je pametna, jel zna neko gde je posisala znanje, diplome?
Брнабић и математика: Пре су плате биле 100 ОДСТО мање (ВИДЕО)
ne moze, ona druga teta je mama, a premijerka je tata - vidis valjda jel si corav ako si poopsy machine-a?Hocu premijerku da mi bude mama![]()
Pa zbunila se žena, dešava se svima.a tek sto je pametna, jel zna neko gde je posisala znanje, diplome?
Брнабић и математика: Пре су плате биле 100 ОДСТО мање (ВИДЕО)
Gde se njega seti ČPa zbunila se žena, dešava se svima.
Čak i meni.
Verovatno je to videla od gazda Jezde, on je na TV-u izjavio kako će, kad on bude izabran,
svi proizvodi pojeftiniti 100%.
znaci brnbaba i vasiljevic su tu negde isti nivo, ali dafina je srpska majkaGde se njega seti Č![]()
Privatni mediji jeste, ali slobodni nije.
N1 je anti srpski mediji.Potpuno slobodni mediji ne postoje. Čak i u americi CNN navija za Bajdena, FOX za Trampa, uvek si nečiji. Ali to nije mnogo bitno ako imaš izbor šta ćeš da gledaš. Kad možeš da vidiš obe strane neke priče, lako ćeš da doneseš pravi zaključak. Zato je postojanje N1 veoma korisno u ovim našim prostorima i ja ih redovno pratim upravo iz razloga što se na režimskim medijima sadržaj filtrira u stilu severne Koreje.
Mada, ni sa N1 nisam baš totalno zadovoljan, nekada previše forsiraju ta prepucavanja sa ovim ili onim. Svaka reportaža im je kako se neki njihov novinar nadmudruje sa nekim od naprednjaka a kad prenose skupštinu, isključivo prenose samo svađe. Ne možeš da čuješ neke korisne informcije. Pa kad se o tome dodaju konstantne odbrane od napada i izigravanje žrtve, pola dnevnika je sadržaj koji nije od preterane koristi. Ali šta je tu je, bolje nemamo.
N1 je anti srpski mediji.
Ne nije. Pogledaj sa kojom ržnjom napadaju i omalovažaju srpski narod.To je mantra ovih naprednjaka. Svako ko kaže različito od onoga što oni žele, proglašava se neprijateljem. I to je dokaz da živimo u autoritarnom sistemu, nažalost. Meni odgovara da vidim šta se dešava u opoziciji, na ulicama, izjave međunarodnih zvaničnika i slično...
Nek Vucko uhapsi Djilasa,onda bi ovo imalo smisla.N1 je anti srpski mediji.
Ne nego opozicioni medij. Opozicija SNS kanceru. SNS nije isto što i Srbi.N1 je anti srpski mediji.
Evo gde su im informacije o Srbima i dešavanjima na KiM? Nema nijedne jedine informacije. Samo izvlače iz konteksta sve što su Vučić i članovi vlade rekli i onda kada lažna opozicija napada Vučića.Ne nego opozicioni medij. Opozicija SNS kanceru. SNS nije isto što i Srbi.
Dešavanja na Kosmetu su manipulacija Vučića da smiri sitaciju u Bgd, spinom. On Kosmet samo koristi zbog toga....Evo gde su im informacije o Srbima i dešavanjima na KiM? Nema nijedne jedine informacije. Samo izvlače iz konteksta sve što su Vučić i članovi vlade rekli i onda kada lažna opozicija napada Vučića.
Ma da, baš im je sad zasmetalo što su im ptari gradonačelinici nakon što pre toga nisu izašli na izbore. Na nagovor koga?Ne prskaj.
To nema veze sa činjenicom da ne prenose nikakve vesti sa KiM.Ma da, baš im je sad zasmetalo što su im ptari gradonačelinici nakon što pre toga nisu izašli na izbore. Na nagovor koga?
https://n1info.rs/vesti/pojacano-prisustvo-kfor-u-zvecanu-i-leposavicu-hovenijer-pozvao-na-sastanak/To nema veze sa činjenicom da ne prenose nikakve vesti sa KiM.
To nema veze sa činjenicom da ne prenose nikakve vesti sa KiM.
Dobro onda, ali i dalje seju mržnju prema Vučiću i članovima vlade i treba da odgovaraju.
Ne pratim uopšte N1, nego režimske medije, i ono što se širi po narodu, a i vidim kakva je situacija,Dobro onda, ali i dalje seju mržnju prema Vučiću i članovima vlade i treba da odgovaraju.
Ne treba ga smeniti još gorim kancerom.Ne pratim uopšte N1, nego režimske medije, i ono što se širi po narodu, a i vidim kakva je situacija,
te donosim zaključak da je SNS kancer koga treba odstraniti....