N1 kažnjena zbog vređanja premijerke Nezavisni organ iz Luksemburga: "Pribegli su postupku koji vodi do sejanja mržnje"

Privatni mediji jeste, ali slobodni nije.

Potpuno slobodni mediji ne postoje. Čak i u americi CNN navija za Bajdena, FOX za Trampa, uvek si nečiji. Ali to nije mnogo bitno ako imaš izbor šta ćeš da gledaš. Kad možeš da vidiš obe strane neke priče, lako ćeš da doneseš pravi zaključak. Zato je postojanje N1 veoma korisno u ovim našim prostorima i ja ih redovno pratim upravo iz razloga što se na režimskim medijima sadržaj filtrira u stilu severne Koreje.

Mada, ni sa N1 nisam baš totalno zadovoljan, nekada previše forsiraju ta prepucavanja sa ovim ili onim. Svaka reportaža im je kako se neki njihov novinar nadmudruje sa nekim od naprednjaka a kad prenose skupštinu, isključivo prenose samo svađe. Ne možeš da čuješ neke korisne informcije. Pa kad se o tome dodaju konstantne odbrane od napada i izigravanje žrtve, pola dnevnika je sadržaj koji nije od preterane koristi. Ali šta je tu je, bolje nemamo.

Potpuno slobodni mediji ne postoje. Čak i u americi CNN navija za Bajdena, FOX za Trampa, uvek si nečiji. Ali to nije mnogo bitno ako imaš izbor šta ćeš da gledaš. Kad možeš da vidiš obe strane neke priče, lako ćeš da doneseš pravi zaključak. Zato je postojanje N1 veoma korisno u ovim našim prostorima i ja ih redovno pratim upravo iz razloga što se na režimskim medijima sadržaj filtrira u stilu severne Koreje.

Mada, ni sa N1 nisam baš totalno zadovoljan, nekada previše forsiraju ta prepucavanja sa ovim ili onim. Svaka reportaža im je kako se neki njihov novinar nadmudruje sa nekim od naprednjaka a kad prenose skupštinu, isključivo prenose samo svađe. Ne možeš da čuješ neke korisne informcije. Pa kad se o tome dodaju konstantne odbrane od napada i izigravanje žrtve, pola dnevnika je sadržaj koji nije od preterane koristi. Ali šta je tu je, bolje nemamo.
N1 je anti srpski mediji.

N1 je anti srpski mediji.

To je mantra ovih naprednjaka. Svako ko kaže različito od onoga što oni žele, proglašava se neprijateljem. I to je dokaz da živimo u autoritarnom sistemu, nažalost. Meni odgovara da vidim šta se dešava u opoziciji, na ulicama, izjave međunarodnih zvaničnika i slično...

To je mantra ovih naprednjaka. Svako ko kaže različito od onoga što oni žele, proglašava se neprijateljem. I to je dokaz da živimo u autoritarnom sistemu, nažalost. Meni odgovara da vidim šta se dešava u opoziciji, na ulicama, izjave međunarodnih zvaničnika i slično...
Ne nije. Pogledaj sa kojom ržnjom napadaju i omalovažaju srpski narod.

Ne nego opozicioni medij. Opozicija SNS kanceru. SNS nije isto što i Srbi.
Evo gde su im informacije o Srbima i dešavanjima na KiM? Nema nijedne jedine informacije. Samo izvlače iz konteksta sve što su Vučić i članovi vlade rekli i onda kada lažna opozicija napada Vučića.

Evo gde su im informacije o Srbima i dešavanjima na KiM? Nema nijedne jedine informacije. Samo izvlače iz konteksta sve što su Vučić i članovi vlade rekli i onda kada lažna opozicija napada Vučića.
Dešavanja na Kosmetu su manipulacija Vučića da smiri sitaciju u Bgd, spinom. On Kosmet samo koristi zbog toga....

To nema veze sa činjenicom da ne prenose nikakve vesti sa KiM.

Kako ne prenose, ja pratim svaki dnevnik i redovno trećina vremena ode na izveštavanje o KIM.

Drugo, treba da imaš u vidu da to što se dešava tamo nisu spontani događaji. To je sve izrežirano. Napredna predstava kakvu smo mogli da gledamo redovno. Oni su namerno povukli srpske policajce iz službe a posle i srpske gradonačelnike i sad kad su albanci došli (što je jelte logičan sled), sad se kukumače i glumi žrtva (?!). Pa čekaj malo, nismo mi građani baš toliki debili. Ako si hteo da braniš teritoriju, što si povukao policiju i grdonačelnike? Dakle jedna potpuno šizofrena i retardirana politika i nažalost sve što tamo vidimo je unapred izrežirana predstava. Dogovor je da se cela stvar oko Kosova finalizira i da ne bi ispalo kako je Vučić izdao, sad se prave te fake krize kako bi na kraju ispalo da nije izdaja nego agresija i da nas svi mrze. A niti ima agresije niti mržnje, sami smo se povukli svojevoljno.

Back