Н.Д.: ШИПТАРИ СУ МЕ СИЛОВАЛИ НА РАСПЕЋУ!

o zivotu jedne prostitutke imate knjigu paolo kuelje, mada tamo prvu ulogu nemamo mi. inace knjiga je radjena po "autobiografiji" jedne prostituke
Zoran_radmilovic.jpg

`AJDE?!?!

Jel' Ademe stvarno, sto je vama glavni biznis kriminal?

Mislim, ti kad si bio mali, dal' si hteo da budes pilot, kosmonaut, doktor... ili makro?

Bas me interesuje.

pa rudar, kao onaj na slici od 2000 dinara, sirotanovic ali srecan. a ti????
ps. sala, inace profesija koju cenim najvise je prosveta, narocito ucitelj

Jel' Ademe stvarno, sto je vama glavni biznis kriminal?

Mislim, ti kad si bio mali, dal' si hteo da budes pilot, kosmonaut, doktor... ili makro?

Bas me interesuje.

Pa on ce nastavi ocevim stopama i bice makro.Ili mozda stricevim i bice narko diler.Drugih opcija nema.Mozda poslasticar mada ko ce da se bakce sa tulumbama i baklavama za male pare

Trgovina belim robljem je jedan od glavnih problema istocne Evrope..i jos jedan rzalog zbog kojeg zapad podrzava arbanase koji su glavni u toj trgovini uz Engleze i Nemce koji su glavni zastupnici na zapadu...
To se moze spreciti samo ostrim zakonskim merama..kada su u pitanju trgovina ljudima, narkoticima ..zapadu odgovara ovakvo stanje..jer se zna da je zena glavni oslonac i kljuc porodice..a ako nju uniste ostalo je lako..treba ostro kaznjavati bilo kakav cin nasilja nad zenama...

Страшан је и ужасан текст који смо прочитали, али ја мислим да то дубоко превазилази нашу стварност или наше поднебље. Такве ствари само говоре о стању, целокупном стању света у коме живимо! Није битно да ли је у питању Србија, Камбоџа или Луксембург. Овај свет се распада од безакоња, неморала, суровости, сујете.....! Али, ни то није ништа чудно. Само тако једино и може бити када човек умисли да је Бог, да је он тај коме је све подређено и да све служи и постоји само и једино за њега!

Само тако једино и може бити када човек умисли да је Бог, да је он тај коме је све подређено и да све служи и постоји само и једино за њега!

naravno, zaboravljamo da na ovom svetu postoje i zivotinje biljke, priroda, svemir....

inace, odakle odjednom tolika briga za ljudska prava?
o kome se tu radi? o kurvi koja je dosla iz pi*de materine? zar to nije onaj olos drustva koji ide zajedno za sidasima, narkomanima i pederima?

ili su sada ljudska prava bitna samo zato sto su ih siptari prekrsili?

ovde je veliki problem sto niko ne shvata da su ljudska prava univerzalna kategorija i da nema veze sa nacijom i verom....

BEOGRAD - Novinarka RTS-a. Olivera Pančić, autor emisije „Deca od papira", o sve raširenijoj maloletničkoj prostituciji u Srbiji kaže za Press da je za domaću javnost taj problem tabu tema i da se svi ponašaju kao da toga nema u ovoj zemlji! Tokom više od šest meseci istraživanja u 15 gradova širom Srbije, ona je došla do šokantnog podatka da devojčice od 14 godina „rade sve" za 800 dinara!

U Srbiji postoji prostitucija,ali nikoga ne siluju na Krstu,ili na polumesecu...

i pisanje knjiga je biznis kao i svaki drugi biznis, ili recimo prostitucija. a mene bas interesuje gde zive ti albanaci koji drze raspece na kosovu?? mislim da je sve biznis, a onaj ko zeli da procita tako nesto, ne postavlja pitanja na koje ne moze odgovoriti, a i sto bi???

Страшан је и ужасан текст који смо прочитали, али ја мислим да то дубоко превазилази нашу стварност или наше поднебље. Такве ствари само говоре о стању, целокупном стању света у коме живимо! Није битно да ли је у питању Србија, Камбоџа или Луксембург. Овај свет се распада од безакоња, неморала, суровости, сујете.....! Али, ни то није ништа чудно. Само тако једино и може бити када човек умисли да је Бог, да је он тај коме је све подређено и да све служи и постоји само и једино за њега!
Upravo tako..covek se otudjio od Boga i sebe i krenuo za covekoubicom...novim svetskim poretkom i konforizmu...zaboravio zasto je na zemlji..tako nikada necemo napredovati na globalnom nivou..

inace, odakle odjednom tolika briga za ljudska prava?
o kome se tu radi? o kurvi koja je dosla iz pi*de materine? zar to nije onaj olos drustva koji ide zajedno za sidasima, narkomanima i pederima?

ili su sada ljudska prava bitna samo zato sto su ih siptari prekrsili?

ovde je veliki problem sto niko ne shvata da su ljudska prava univerzalna kategorija i da nema veze sa nacijom i verom....

ta "***** iz ***** materine",kako je zoves(konju), je vise uradila na resavanju ovog ogromnog problema samim tim sto je objavila svoju pricu svetu nego ti i slicni svojim "demonkratskim" preseravanjima...

Била сам на првој години студија књижевности и енглеског језика када нам је момак једне моје другарице, „бизнисмен”, понудио пролаз кроз врата Запада. Не знам како је она наишла на њега. Није деловао олако, његова прича није била сувише зашећерена.

Ako dobro razumem, ovu devojku je Rus uveo u celu priču.

Iskorišćavali su je ljudi svih nacija.

Šiptari su, priznajem, bili najmonstruozniji, to je zaista bilo iživljavanje po svakom osnovu, uključujući i veru, što je zaista više nego odvratno.

Ne znam šta da kažem. Jezivo.

A iz cega si ti izvukla da je Rus ili su svi sa prostora bivseg SSSR za tebe Rusi?

ta "***** iz ***** materine",kako je zoves(konju), je vise uradila na resavanju ovog ogromnog problema samim tim sto je objavila svoju pricu svetu nego ti i slicni svojim "demonkratskim" preseravanjima...

moje pitanje ostaje - zasto se u njenon slucaju pominju ljudska prava, a kada neko iz suprotnog politickog tabora pominje ta ISTA prava vama patrijotama krece pena na usta?

Back