R.Žiskar
Elita
- Poruka
- 15.608
o zivotu jedne prostitutke imate knjigu paolo kuelje, mada tamo prvu ulogu nemamo mi. inace knjiga je radjena po "autobiografiji" jedne prostituke
`AJDE?!?!
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
o zivotu jedne prostitutke imate knjigu paolo kuelje, mada tamo prvu ulogu nemamo mi. inace knjiga je radjena po "autobiografiji" jedne prostituke
Jel' Ademe stvarno, sto je vama glavni biznis kriminal?
Mislim, ti kad si bio mali, dal' si hteo da budes pilot, kosmonaut, doktor... ili makro?
Bas me interesuje.
`AJDE?!?!
Jel' Ademe stvarno, sto je vama glavni biznis kriminal?
Mislim, ti kad si bio mali, dal' si hteo da budes pilot, kosmonaut, doktor... ili makro?
Bas me interesuje.
Само тако једино и може бити када човек умисли да је Бог, да је он тај коме је све подређено и да све служи и постоји само и једино за њега!
PROSTITUCIJA U ŠKOLAMA!!!
Učenice osnovnih i srednjih škola u Beogradu u sve većem broju nude seks za pare svojim vršnjacima, ali i nastavnicima
BEOGRAD - Učenice osnovnih i srednjih škola u Beogradu u sve većem broju nude seks za pare svojim vršnjacima, ali i nastavnicima.
U Srbiji postoji prostitucija,ali nikoga ne siluju na Krstu,ili na polumesecu...
Što ste vi načitani... Jel ovo Šekspir?
Upravo tako..covek se otudjio od Boga i sebe i krenuo za covekoubicom...novim svetskim poretkom i konforizmu...zaboravio zasto je na zemlji..tako nikada necemo napredovati na globalnom nivou..Страшан је и ужасан текст који смо прочитали, али ја мислим да то дубоко превазилази нашу стварност или наше поднебље. Такве ствари само говоре о стању, целокупном стању света у коме живимо! Није битно да ли је у питању Србија, Камбоџа или Луксембург. Овај свет се распада од безакоња, неморала, суровости, сујете.....! Али, ни то није ништа чудно. Само тако једино и може бити када човек умисли да је Бог, да је он тај коме је све подређено и да све служи и постоји само и једино за њега!
inace, odakle odjednom tolika briga za ljudska prava?
o kome se tu radi? o kurvi koja je dosla iz pi*de materine? zar to nije onaj olos drustva koji ide zajedno za sidasima, narkomanima i pederima?
ili su sada ljudska prava bitna samo zato sto su ih siptari prekrsili?
ovde je veliki problem sto niko ne shvata da su ljudska prava univerzalna kategorija i da nema veze sa nacijom i verom....
Била сам на првој години студија књижевности и енглеског језика када нам је момак једне моје другарице, „бизнисмен”, понудио пролаз кроз врата Запада. Не знам како је она наишла на њега. Није деловао олако, његова прича није била сувише зашећерена.
Ako dobro razumem, ovu devojku je Rus uveo u celu priču.
Iskorišćavali su je ljudi svih nacija.
Šiptari su, priznajem, bili najmonstruozniji, to je zaista bilo iživljavanje po svakom osnovu, uključujući i veru, što je zaista više nego odvratno.
Ne znam šta da kažem. Jezivo.
Jesi li ti jedna od ''mušterija''?8-)Tema je stvorena za pljuvanje sve to zacinjeno albancima,krstom,prostitucijiom,narkoticima itd...
A izvor ove price ? www.istina.at lol:
Pravo mesto za patriJote
Ja mislio da je izvor nesto vise verodostojniji a ono '' kurir'' za patriJote one diasporske a i za napajanje ovih domacih....
Dvoglavi orao.Posle tvog pisnja covek tacno da se uplasi za buducnost ove drzave..otkud tolika mrznja prema svome..
ta "***** iz ***** materine",kako je zoves(konju), je vise uradila na resavanju ovog ogromnog problema samim tim sto je objavila svoju pricu svetu nego ti i slicni svojim "demonkratskim" preseravanjima...