Н.Д.: ШИПТАРИ СУ МЕ СИЛОВАЛИ НА РАСПЕЋУ!

Сиротињска младост. Период пропасти великих идеала једне идеологије, што је само продубило пад и убрзало ширење таме. Запад је за мене био снолика земља, изнад беде и сивила мог окружења. Земља ведрине и наде.

Ova vise nego potresna prica mlade devojke,nijednog zdravog coveka ne moze ostaviti ravnodusnim.
Moralno i duhovno osipanje u devojcinoj zemlji,koje ona opisuje kao propast ideologije i sirenje tame,upravo je zasluga poslenika kulture,upravo onih u koje je verovala.
Ne ponovilo se nikom!

Ma ne samo u Evropi vec generalno to je gamad najobicnija .Narod koji nista ovom svetu i covecanstvu nije podario..nikakav izum,knjigu,gradjevinu....ma bas nista .Bukvalno su na nivou nekih zivotinja.Zenke im sluze iskljucivo za razmnozavanje i to im je jedina uloga a muzjaci kao neki copor je tu da okolo otima,siluje,ubija...

jednom recju ZLO!

Super sprdnja...koliko je tih žena dobrovoljno završilo u bordelima? Od šiptara ne čudi ništa kad i svoju decu teraju da se bave prostitucijom,i kidnapuju komšijsku.

Vidi, ni u Srbiji ne bi bilo bordela i ne bi akali bratske Ruskinje>
1) da se držimo omiljene crkve ili bar moralnih načela
2) da u Rusiji cveta cveće ne bi ni dolazile mučenice ovde...

Nije bilo baš ovako,ili zbog cenzure nije moglo da stigne u medije...a prostitutke,ima drugih kojima više trebaju.;)

E, i ja više volim pare, nego imam dva pitanja:

1) Ako su one moralno dno, šta su muškarci koji idu do dna?

2) Zašto se plaća konju, džukcu, magarcu a ne plaća muškarcu?
Da se plaća muškarcu, prostitucija bi se prepolovila ako ne i iskorenila...

Тих недеља боље су нас хранили, више сам спавала. Али моје беживотне очи, виђене у малом приручном огледалу, увек су ми изнова говориле да то више нисам ја.

Таман човек помисли да је чуо и видео све грозоте овог света, а оно појави се једна оваква тужна исповест... Овако нешто потресно нисам одавно прочитала.

Гледала сам пре пар месеци на Експлореру, репортажу једног енглеског новинара, који се инфилтрирао међу шипце и изблиза, тајно снимао како шипци тргују женама и присиљавају их на проституцију... Наиме, њима је јако добро познато да они у Лондону држе више од половине трговине белим робљем, а зашто им то допуштају, то је већ за неку другу тему...

Тих недеља боље су нас хранили, више сам спавала. Али моје беживотне очи, виђене у малом приручном огледалу, увек су ми изнова говориле да то више нисам ја.

Ovako nesto je izjavila i ona u crnoj gori, kada su provalili mila i ortake, da kreshu ruskinje....

Sreca, pa srbi to ne rade.........oni su neizlecivi romantici:roll:

Таман човек помисли да је чуо и видео све грозоте овог света, а оно појави се једна оваква тужна исповест... Овако нешто потресно нисам одавно прочитала.

Гледала сам пре пар месеци на Експлореру, репортажу једног енглеског новинара, који се инфилтрирао међу шипце и изблиза, тајно снимао како шипци тргују женама и присиљавају их на проституцију... Наиме, њима је јако добро познато да они у Лондону држе више од половине трговине белим робљем, а зашто им то допуштају, то је већ за неку другу тему...

http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=5558732&postcount=29
Potresno je i ovo...

Ma ne samo u Evropi vec generalno to je gamad najobicnija .Narod koji nista ovom svetu i covecanstvu nije podario..nikakav izum,knjigu,gradjevinu....ma bas nista .Bukvalno su na nivou nekih zivotinja.Zenke im sluze iskljucivo za razmnozavanje i to im je jedina uloga a muzjaci kao neki copor je tu da okolo otima,siluje,ubija...

Ne znam da li je žalosno ili je smiješno, ali znam da je istinito... Svaka čast, u najkraćim mogućim crtama si opisao kompletnu jednu naciju đe stvarno nema zdravog razuma, rak ranu ove jadne jEvrope.

@eremita

Ne daj se, brate mito.......zarasce rane junacke...:):):)
Samo jedno vreme se*ri tanko..:)

retarded.jpg

Није у томе било ничег људског, није било граница пакла, демон новца церио се као злокобно знамење над Западом из моје девојачке маште. Има нешто закономерно у томе што је та страшна илузија морала бити распршена суочавањем са монструозним лицем иза неонских реклама и гламурозних спотова. Док сам жива питаћу се: да ли је моја судбина метафора судбине намењене читавој источној, посткомунистичкој Европи? И да ли ће то народи Истока на време прозрети, предузимајући неопходне заокрете пре него што буде касно? Мени је остало, иако књижевност нисам дипломирала, да можда као писац сведочим о ужасу. Децу не могу имати, вероватно ни мужа, трајно згађена над животом. Мој највећи ужас почива у чињеници да је то штиво аутобиографског карактера.

Јесте то је судбина намењена читавој источној Европи и то је у ствари само наставак, перфидним средствима, онога што су започели нацисти.

Back