Austin
Primećen član
- Poruka
- 777
Espanol:Na fotografiji je prvi automobil poznate firme nastao 1963. Marka i tip?
Lamborghini 350GT. Proizvodnja pocela 1964 a prototip 350GTV prikazan 1963.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Espanol:Na fotografiji je prvi automobil poznate firme nastao 1963. Marka i tip?
Lamborghini 350GT. Proizvodnja pocela 1964 a prototip 350GTV prikazan 1963.
Austin:Pa Austin kao iz topa! Bravo na brzini, evo sad moram u istom danu novo pitanje.Espanol:Na fotografiji je prvi automobil poznate firme nastao 1963. Marka i tip?
Lamborghini 350GT. Proizvodnja pocela 1964 a prototip 350GTV prikazan 1963.![]()
Espanol:E, baš mi te je žao!Austin:Pa Austin kao iz topa! Bravo na brzini, evo sad moram u istom danu novo pitanje.Espanol:Na fotografiji je prvi automobil poznate firme nastao 1963. Marka i tip?
Lamborghini 350GT. Proizvodnja pocela 1964 a prototip 350GTV prikazan 1963.![]()
![]()
Espanol:Evo nešto iz bliže istorije. Simpatični kabrio proizvodio se u Francuskoj ranih šezdesetih. Marka i tip?
Renault Floride
Austin:Pa slušaj Austin, sad kad ti bacim pitanje ima da se preznojavaš dva dana.Espanol:Evo nešto iz bliže istorije. Simpatični kabrio proizvodio se u Francuskoj ranih šezdesetih. Marka i tip?
Renault FlorideTačno, u raznim varijantama motora i za razna tržišta zvala se još i "Caravelle". Stiže preznojavanje bato! Spreman? :wink:
Espanol:Austin:Pa slušaj Austin, sad kad ti bacim pitanje ima da se preznojavaš dva dana.Espanol:Evo nešto iz bliže istorije. Simpatični kabrio proizvodio se u Francuskoj ranih šezdesetih. Marka i tip?
Renault FlorideTačno, u raznim varijantama motora i za razna tržišta zvala se još i "Caravelle". Stiže preznojavanje bato! Spreman? :wink:
Cekam
Austin:Bravo!Espanol:Austin:Pa slušaj Austin, sad kad ti bacim pitanje ima da se preznojavaš dva dana.Espanol:Evo nešto iz bliže istorije. Simpatični kabrio proizvodio se u Francuskoj ranih šezdesetih. Marka i tip?
Cekam
Što volim što si se pojavio ovde!!! :wink:![]()
Espanol:Traži se marka i tip automobila sa fotke. Model iz 1912. god.proizvodio se u Španiji.
Hispano-Suiza Alfonso XIII![]()
Austin:Espanol:Traži se marka i tip automobila sa fotke. Model iz 1912. god.proizvodio se u Španiji.
Nadam se da je tačno!!!![]()
![]()
![]()
smeh:Stvarno dobar ovaj momak. Odavno ovde nismo imali sličan lik. To je ustvari kompliment Austin, drago mi je kad se pojavi dobar poznavalac. Da nećeš nešto iz Engleske? :wink:Austin:Espanol:Traži se marka i tip automobila sa fotke. Model iz 1912. god.proizvodio se u Španiji.
Nadam se da je tačno!!!![]()
![]()
![]()
[/quote]Stvarno dobar ovaj momak. Odavno ovde nismo imali sličan lik. To je ustvari kompliment Austin, drago mi je kad se pojavi dobar poznavalac. Da nećeš nešto iz Engleske? :wink: [/quote]
Espanol:Za današnjeg ubedljivog šampiona u pogađanju specijalno pitanje baš iz Engleske. Automobil je iz 1969. i standardno tražimo marku i tip. Ako znaš više detalja piši zbog ostalih učesnika. Ovde i edukujemo.
Moram da priznam da ne znam koji je automobil u pitanju, ali sam 100% siguran da sam vec video ovu fotografiju (zapamtio sam je zbog Lusso-a u pozadini). Zbunjuje me to sto je motor verovatno pozadi tako da bi mogao da bude na bazi Hillman Imp-a, a mislio sam da sam video sve varijacije na tu temu.Jedva cekam resenje zagonetke.
Bio si blizu, mehanika je zaista Hilman Imp (uz asisteniju Marcos). Firma je SIVA a model S 160. Turaj u dokumentaciju. Hoćeš još Engleza? :wink: Espanol:Ako ti otkrijem, moraću da te ubijem!Bio si blizu, mehanika je zaista Hilman Imp (uz asisteniju Marcos). Firma je SIVA a model S 160. Turaj u dokumentaciju. Hoćeš još Engleza? :wink:
Espanol:U pauzi do sledećeg Engleza evo jednog prototipa iz doba kada su svi manijačili krajem šezdesetih. Rađen je na osnovi čuvenog sportsko- trkačkog modela, a delo je takođe slavnog dizajnera. Traži se osnova, naziv modela i dizajner?
Osnova: Alfa Romeo Typo 33/2 Stradale
Naziv modela: Carabo
Dizajner: Bertone
Sto bi rekli englezi "The Ultimate Wedge"
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nisam mogao da odolim a da ne odgovorim odmah, probacu da se suzdrzim ubuduce.
Austin:Znaš šta Austin, sad ću zbog tebe morati da mučim i druge mnogo groznijim pitanjima.Espanol:U pauzi do sledećeg Engleza evo jednog prototipa iz doba kada su svi manijačili krajem šezdesetih. Rađen je na osnovi čuvenog sportsko- trkačkog modela, a delo je takođe slavnog dizajnera. Traži se osnova, naziv modela i dizajner?
Osnova: Alfa Romeo Typo 33/2 Stradale
Naziv modela: Carabo
Dizajner: Bertone
Sto bi rekli englezi "The Ultimate Wedge"
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nisam mogao da odolim a da ne odgovorim odmah, probacu da se suzdrzim ubuduce.Stvarno mi je drago da imamo na forumu tako "opasan" lik. Čekaj samo da ti dobacim omiljenog ti Engleza! :wink:

Pozdrav!