Mystery car

• Začetnik teme Začetnik teme Sizif
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Evo nešto iz bliže istorije. Simpatični kabrio proizvodio se u Francuskoj ranih šezdesetih. Marka i tip?

sl0022.jpg

Espanol:
Austin:
Espanol:
Evo nešto iz bliže istorije. Simpatični kabrio proizvodio se u Francuskoj ranih šezdesetih. Marka i tip?

Renault Floride
Pa slušaj Austin, sad kad ti bacim pitanje ima da se preznojavaš dva dana. :lol: Tačno, u raznim varijantama motora i za razna tržišta zvala se još i "Caravelle". Stiže preznojavanje bato! Spreman? :wink:

Cekam

Austin:
Espanol:
Austin:
Espanol:

Renault Floride
Pa slušaj Austin, sad kad ti bacim pitanje ima da se preznojavaš dva dana. :lol: Tačno, u raznim varijantama motora i za razna tržišta zvala se još i "Caravelle". Stiže preznojavanje bato! Spreman? :wink:

Cekam
Bravo!
Što volim što si se pojavio ovde!!! :wink: :lol:

:lol:[/quote]Stvarno dobar ovaj momak. Odavno ovde nismo imali sličan lik. To je ustvari kompliment Austin, drago mi je kad se pojavi dobar poznavalac. Da nećeš nešto iz Engleske? :wink: [/quote]

Hvala na komplimentu, Engleska mi je specijalnost ali obzirom da su imali najveci broj proizvodjaca automobila sigurno postoji nesto sto do sada nisam video. Ovog puta cu ostaviti pitanje da malo odstoji da bi i neko drugi imao vremena da pogodi.

Za današnjeg ubedljivog šampiona u pogađanju specijalno pitanje baš iz Engleske. Automobil je iz 1969. i standardno tražimo marku i tip. Ako znaš više detalja piši zbog ostalih učesnika. Ovde i edukujemo.

sl0024.jpg

Espanol:
Za današnjeg ubedljivog šampiona u pogađanju specijalno pitanje baš iz Engleske. Automobil je iz 1969. i standardno tražimo marku i tip. Ako znaš više detalja piši zbog ostalih učesnika. Ovde i edukujemo.

Moram da priznam da ne znam koji je automobil u pitanju, ali sam 100% siguran da sam vec video ovu fotografiju (zapamtio sam je zbog Lusso-a u pozadini). Zbunjuje me to sto je motor verovatno pozadi tako da bi mogao da bude na bazi Hillman Imp-a, a mislio sam da sam video sve varijacije na tu temu.Jedva cekam resenje zagonetke.

Ako ti otkrijem, moraću da te ubijem! :lol: Bio si blizu, mehanika je zaista Hilman Imp (uz asisteniju Marcos). Firma je SIVA a model S 160. Turaj u dokumentaciju. Hoćeš još Engleza? :wink:

Espanol:
Ako ti otkrijem, moraću da te ubijem! :lol: Bio si blizu, mehanika je zaista Hilman Imp (uz asisteniju Marcos). Firma je SIVA a model S 160. Turaj u dokumentaciju. Hoćeš još Engleza? :wink:

Moze, kao sto sam vec rekao Englezi su najveci izazov zbog ogromnog broja proizvodjaca.

U pauzi do sledećeg Engleza evo jednog prototipa iz doba kada su svi manijačili krajem šezdesetih. Rađen je na osnovi čuvenog sportsko- trkačkog modela, a delo je takođe slavnog dizajnera. Traži se osnova, naziv modela i dizajner?

sl0025.jpg

Espanol:
U pauzi do sledećeg Engleza evo jednog prototipa iz doba kada su svi manijačili krajem šezdesetih. Rađen je na osnovi čuvenog sportsko- trkačkog modela, a delo je takođe slavnog dizajnera. Traži se osnova, naziv modela i dizajner?

Osnova: Alfa Romeo Typo 33/2 Stradale
Naziv modela: Carabo
Dizajner: Bertone
Sto bi rekli englezi "The Ultimate Wedge"
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Nisam mogao da odolim a da ne odgovorim odmah, probacu da se suzdrzim ubuduce.

Austin:
Espanol:

Osnova: Alfa Romeo Typo 33/2 Stradale
Naziv modela: Carabo
Dizajner: Bertone
Sto bi rekli englezi "The Ultimate Wedge"
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Nisam mogao da odolim a da ne odgovorim odmah, probacu da se suzdrzim ubuduce.
Znaš šta Austin, sad ću zbog tebe morati da mučim i druge mnogo groznijim pitanjima. :lol: Stvarno mi je drago da imamo na forumu tako "opasan" lik. Čekaj samo da ti dobacim omiljenog ti Engleza! :wink:

Back