Espanol
Poznat
- Poruka
- 8.305
Da Šećerko ne bi tvrdio kako je zapostavljen, evo novog pitanja. O kom automobilu se radi? Samo izgleda staro ali je NAJNOVIJE proizvodnje! :wink:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Espanol:Sve stoji. Drago mi je da nam se pridružio dobar poznavalac. Dobrodošao majstore! :wink:
ops:
ops:
ops:
Pa bilo je lako...ali ovaj sledeci zadatak ce biti komplikovan.....skroz mi nepoznato auto...Espanol:POGOĐENO ! Stiže novo pitanje.![]()

A u kakvoj je vezi sa proizvodnjom čvaraka?Liberal:http://www.autodeclics.com/gallery2/goodies.php?sec=displayimage&pid=4424&fullsize=1
E za ovo se moze rec da je Lada

sanja:fica se maskirao da ga ovi veliki teze primete 8)
a tekst, jel bi nam preveo?
Espanol:ABV, ponovi tačan odgovor! :wink:
Tu je majstore, tačno si odgovorio. Za one koji nisu bili ni blizu da kažem da auto pokreće Volvo turbo motor od 2300 ccm i 357 KS. Razvija brzinu od 330 km/ h i ubrzava do 100 km/ h za 3, 8 sec.ABV:Espanol:ABV, ponovi tačan odgovor! :wink:
Gde mi nestade post? Orca C113, Swizerland.
Znaci azdaja na putu..Espanol:Tu je majstore, tačno si odgovorio. Za one koji nisu bili ni blizu da kažem da auto pokreće Volvo turbo motor od 2300 ccm i 357 KS. Razvija brzinu od 330 km/ h i ubrzava do 100 km/ h za 3, 8 sec.ABV:Espanol:ABV, ponovi tačan odgovor! :wink:
Gde mi nestade post? Orca C113, Swizerland.
Cekaj dok pogledam u moju arhivu...Espanol:Gde ste majstori poznavaoci. Nije valjda toliko teško? :wink:
Nikad mi ne bi palo na pamet da je Lamborgini,a video sam ga pre nekoliko meseci ovde kod nas....ebiga...Strajder:Lamborghini LM002...pojavio se 1982. sa motorom V12 iz Countach-a...
da, bio nekad najbrzi dzip, peglao preko 200 km/h. slican starom hummeru zar ne espi ?Strajder:Lamborghini LM002...pojavio se 1982. sa motorom V12 iz Countach-a...