ferrari 250GTO-3 ako je to bilo pitanje?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne mogu da verujem. Te kućerine iza pune su MRAVA, pauka i razne druge gamadi. A vozilce ispred prodato je pre desetak godina za 30 miliona DEM ili 15 miliona EUR i tuče sve rekorde sa cenom. Koliko danas vredi Bog te pita, ali sigurno mnogo takvih krševitih kućica iza njega. Nikki je tačno odgovorio, vozilo je Ferari 250 GTO! Stiže novo pitanje.sanja:ja bih rado posedovala ove kuce.
auto bih poklonila evo npr..... candy-ju.
:wink: Eeeee, tasteru!!! :wink:Espanol:Nemoj da to dojavim nekim tvojim profesorima.Candyman:LENCUGA!!!Espanol:Pitanje je isto, samo si ti bio lenj da odeš po fotke. Zato ćeš vozila videti OVDE čim se postave fotografije. Uči malo istoriju!Candyman:Mislim da je bilo slicno pitanje, tj. da sam ga vidio na nekom od topica. :?
CIAO! 8):wink:
![]()
![]()
![]()
![]()
Grazie!!!sanja:ja bih rado posedovala ove kuce.
auto bih poklonila evo npr..... candy-ju.
APLAUZ!!!Espanol:Ne mogu da verujem. Te kućerine iza pune su MRAVA, pauka i razne druge gamadi. A vozilce ispred prodato je pre desetak godina za 30 miliona DEM ili 15 miliona EUR i tuče sve rekorde sa cenom. Koliko danas vredi Bog te pita, ali sigurno mnogo takvih krševitih kućica iza njega. Nikki je tačno odgovorio, vozilo je Ferari 250 GTO! Stiže novo pitanje.sanja:ja bih rado posedovala ove kuce.
auto bih poklonila evo npr..... candy-ju.:wink:
Stvar je u tome Šećerko što je vozilo (kao što rekoh) napravljeno u 39 primeraka između 1961- 1963. Od toga, tri komada su sa aluminijumskim karoserijama koje je pravio Skaljeti (Skaglietti) i sa V- 12 motorima od 4 litra (umesto standardnog od 3 lit.). Dakle potpuni Hand made + Drvo + koža + Alu... niks plastika. I zamisli auto koji je početkom šezdesetih išao 300 km/ h. Pa to mora da se plati! :wink:Candyman:Grazie!!!sanja:ja bih rado posedovala ove kuce.
auto bih poklonila evo npr..... candy-ju.A ja bih pak iste poklonio zemi da za njih moze kupiti dva GLANC nova Yuga.
![]()
Autic je O.K., ali mi cena ne ide u vugla. :? Pa to je odvec preterano novca, za istinu govoreci, lim i plastiku(i drvo). Zar to nije japijevski, kao ono shto smo govorili(pre svega Spaniard) da shto je nabudzeniji autic u njemu je sitnija dusha.![]()
CIAO! 8)
Espanol:Evo i novog pitanja. Koji je automobil na fotografiji i po čijem uzoru je pravljen?![]()
)
Bravo Rajlovac, CISITALIA 202! Mehanika je FIAT 1100 koju je "nasvirao" Abart, a karoseriju je oblikovao (ko bi drugi) Pinin Farina. Idemo na novo pitanje.rajlovac88:Da li je to mozda Cistalia 202
A bre ali si suvoparan.A gde je da je za to vreme to bio jedan od onih autica cja je linija bila veoma aerodinamicki napravljena i da je normalno za to vreme auto koji je sa jako malim kapacitetom postizao veliku brzinu.Da je bilo tu inekih Gran pri nagradice i iiiiiiEspanol:Bravo Rajlovac, CISITALIA 202! Mehanika je FIAT 1100 koju je "nasvirao" Abart, a karoseriju je oblikovao (ko bi drugi) Pinin Farina. Idemo na novo pitanje.rajlovac88:Da li je to mozda Cistalia 202
:wink:Bilo je puno nagradica na raznim trkama. Cisitalije su drale i automobile iz znatno viših klasa. vozili su ih (i obožavali) veliki maheri kao Nuvolari, Korteze a jedan primerak je na brdskim trkama u Nemačkoj vozio i čuveni Hans Štuk (senior).rajlovac88:A bre ali si suvoparan.A gde je da je za to vreme to bio jedan od onih autica cja je linija bila veoma aerodinamicki napravljena i da je normalno za to vreme auto koji je sa jako malim kapacitetom postizao veliku brzinu.Da je bilo tu inekih Gran pri nagradice i iiiiiiEspanol:Bravo Rajlovac, CISITALIA 202! Mehanika je FIAT 1100 koju je "nasvirao" Abart, a karoseriju je oblikovao (ko bi drugi) Pinin Farina. Idemo na novo pitanje.rajlovac88:Da li je to mozda Cistalia 202:wink:
Nažalost, on je bio aktuelan desetak godina ranije i koristio je klasični SUS motor. Ali vredi pokušati. Cenim trud Rajlovac!rajlovac88:Da li se mozda radi o Mercedes-Benz 300SL W196
Rajlovac apsolutni si šampion na ovom postu! Jeste, Rover- BRM sa gasnom turbinom. Vozili su ga 1965 u Le Manu Džeki Stjuart i Greem Hil. Sa turbinama su najviše eksperimentisali Rover, FIAT i Krajzler i napustili je najviše zbog dimenzija i dobrog "cuga". Eto, sad moramo odmah na sledeće pitanje.rajlovac88:Da li je ROVER BRM uz koji se ako sam sve dobro razumela pominje i gasna turbina koji se na Le manu pojavio 1965

Ma ne mrdam sa veze zbog tebe. :wink: Sad kad ti smislim pitanje ima da te preznojim. :wink:rajlovac88:Sto volim kad si na vezi kad treba. Hvala.
![]()
Zasto li me stalno vuces za jezik. Izem ti ja preznojavanje zbog pitanja. :wink:Espanol:Ma ne mrdam sa veze zbog tebe. :wink: Sad kad ti smislim pitanje ima da te preznojim. :wink:rajlovac88:Sto volim kad si na vezi kad treba. Hvala.
![]()