MySpace/Facebook

• Začetnik teme Začetnik teme Dree
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nisi me shvatio, ne razmisljam o tom problemu. U necemu drugom je stvar. Dakle, sta jos govori cinjenica da je prva stvar koju vidis su prijatelji? Oseti se prisutnost, onog, kako da kazem, fenomena pozicioniranja u drustvu. Zar ne steknes utisak o nekome, doduse, ne celokupni, na osnovu u kakvom se drustvu nalazi i u kojim se krugovima krece.
Jos jedna stvar, protiv odrzavanja kontakta sa osobom, zbog cega nisi u situaciji cestog vidjanja niti telefonskih poziva, nemam nista. Ali, ljudi cesto pribegavaju dopisivanju, tzv. druzenju sa osobama u tvojoj cak najblizoj okolini, pri cemu cak ni ne ostvarujes tako dobar odnos van cyber sveta. Dolazi do asocijalizacije medju ljudima. Ne samo na fejsbuku, mislim na svaki vid druzenja preko interneta, pa cak, i u krajnjoj liniji, SMS-ova, prema cemu takodje nemam posebnog afiniteta.

Kad to vec pominjem, pa cak i ovaj forum ima udela u tome.

Zanimljivo mi je da nisi obratio paznju na drugo pitanje. Sta govori cinjenica mnoge devojke postavljaju svoje fotografije, oskudno obucene, u donjem vesu, i u raznim cak vulgarnim pozama. Ma ta devojka nema samopostovanja, ponizava se, a pomislim i da nema drugih kvaliteta, sem ociglednog, i zena vise nije ono sto je bila.
Sta mislis o ovom? Sta devojke misle o tome, da li su nekad razmisljale, ili vole da se zamlacuju stvarima za koje nisu kopetentne.

Што се тиче листе пријатеља потпуно смо се сложили само се изгледа нисмо најбоље разумели :) Ја сам на свој налог убацио свега неколико људи и већ сам имао коментаре типа ''јаааооооо па ти знаш њу/њега???'' или ''који си ти лудак кад си убацио њега за френда'', е тако сутра може да ми дође девојка и нађе Тинину и моју преписку па постане љубоморна, а онда дође друга па види ову бившу и ето белаја :roll: или рецимо мојој сестри се догодило да се веома добро дружи са девојком која ради у конкурентској фирми и наравно има је на ФБу и онда је додала неког колегу са посла који је то видео и рекао шефовима који су јој направили проблем... једва је објаснила да јој је то другарица из забавишта и да у животу нису причале о својим пословима... :neutral:

На друго питање јесам обратио пажњу, али сам мислио да је одговор подразумеван :) Девојке које имају разголићене слике на тако једном јавном месту, што се мене тиче могу тако и да иду улицом... никакве разлике нема, а зна се шта се мисли за девојке које иду голе улицом :) Постоји и друга група, а то су оне које имају 100+ слика додуше ''нормалних'' са екскурзија, путовања, школе, факса, али опет брале 100+ слика је то... неке имају и по 400-500... ниједна није разголићена и компромитујућа, али сине 500 слика... поставиш пар слика са једног догађаја, па са другог, трећег ако већ хоћеш да људи виде како ти је било негде и онда кад прође неко време поскидаш то јер није више актуелно, а ти своје слике наравно имаш на компу, ЦДу или како већ... не знам како бих назвао ту групу девојака... али и њима фали нешто сигурно :)

Ja pet forumaša, mada ni ne trebaju mi :P a meni najdraža je ugasila profil. ;(

Tako znaci... :(

Lana mukica... :(

Paaaaa doooooooobro...ako imas 1876 prijatelja nije to puno.Ako je 250,onda si bas aktivan po pitanju tog navatavanja (mnogo kliktanja da bi ti otvorila profil pa na ofrlje dajem cifre :mrgreen:)
Imam 161 prijatelja. Imam puno forumasha zato sto ih puno znam i sa njima sam u dobrim odnosima! ;)

Uvek. :*
Oduvek sam bila slaba na momke pićkastog srca. :aha:
Pogotovo kad umisle da su naj frajeri.

Joj, nemoj me ubiti. :D

Antropolozi kazu da muskarci koji odisu samopouzdanjem imaju vise sexualnih partnerki, pa ja idem tom logikom. Prvo se kurchim da budem primecen, posle se uvucem pod kozhu (pod kozu :lol: ) i budem onaj dobri stari pićkasti ja! :D

Razmisljaj o tome do vikenda :twisted:

Што се тиче листе пријатеља потпуно смо се сложили само се изгледа нисмо најбоље разумели :) Ја сам на свој налог убацио свега неколико људи и већ сам имао коментаре типа ''јаааооооо па ти знаш њу/њега???'' или ''који си ти лудак кад си убацио њега за френда'', е тако сутра може да ми дође девојка и нађе Тинину и моју преписку па постане љубоморна, а онда дође друга па види ову бившу и ето белаја :roll: или рецимо мојој сестри се догодило да се веома добро дружи са девојком која ради у конкурентској фирми и наравно има је на ФБу и онда је додала неког колегу са посла који је то видео и рекао шефовима који су јој направили проблем... једва је објаснила да јој је то другарица из забавишта и да у животу нису причале о својим пословима... :neutral:

На друго питање јесам обратио пажњу, али сам мислио да је одговор подразумеван :) Девојке које имају разголићене слике на тако једном јавном месту, што се мене тиче могу тако и да иду улицом... никакве разлике нема, а зна се шта се мисли за девојке које иду голе улицом :) Постоји и друга група, а то су оне које имају 100+ слика додуше ''нормалних'' са екскурзија, путовања, школе, факса, али опет брале 100+ слика је то... неке имају и по 400-500... ниједна није разголићена и компромитујућа, али сине 500 слика... поставиш пар слика са једног догађаја, па са другог, трећег ако већ хоћеш да људи виде како ти је било негде и онда кад прође неко време поскидаш то јер није више актуелно, а ти своје слике наравно имаш на компу, ЦДу или како већ... не знам како бих назвао ту групу девојака... али и њима фали нешто сигурно :)

Vlado, svaka ti na mestu. :lol: =))

A za onaj prethodni post (mrzi me sad da ga tražim), pih, perverznjaku, kakve ti to komentare ostavljaš kad 12-godišnje dete to ne sme da gleda. O_o :lol:

Stefane, naravno.

Back