"My heart belongs to Daddy"... Merilyn Monroe

Soradze

Elita
Moderator
Poruka
18.844
Screenshot_130.png
Screenshot_128.png

Merilin Monro peva čuvenu kompoziciju iz 1942. godine "My heart belongs to Daddy"
u filmu "Let's make Love" iz 1960. godine, reditelja Džordža Kjukora, koji je nominovan za Oskara.

U toj romantičnoj muzičkoj komediji glavnu ulogu igra Merilin Monro, a partneri su joj bili najpopularniji
glumci tog vremena: Iv Montan,Toni Rendal, Džin Keli, Bing Krozbi, Frenk Voan...

Prelepa Merilin je bila veoma dobra i talentovana pevačica divne boje glasa...

🌺 🌺 🌺

Pogledajte prilog 1585169 Pogledajte prilog 1585170
Merilin Monro peva čuvenu kompoziciju iz 1942. godine "My heart belongs to Daddy"
u filmu "Let's make Love" iz 1960. godine, reditelja Džordža Kjukora, koji je nominovan za Oskara.

U toj romantičnoj muzičkoj komediji glavnu ulogu igra Merilin Monro, a partneri su joj bili najpopularniji
glumci tog vremena: Iv Montan,Toni Rendal, Džin Keli, Bing Krozbi, Frenk Voan...

Prelepa Merilin je bila veoma dobra i talentovana pevačica divne boje glasa...

🌺 🌺 🌺
Ne otvara link, ali ako je u jednom bio u pravu onaj njen odvratni muz Artur Miler, to je da je ovaj film jedan od najgorih ako ne i najgori njen film.

Toliko je dosadan,izvestacen, "iznapucan", sa dosadnim Iv Montanom kao i svaki film gde skupe sve same "dobre glumce", da je gad i gledati ga, da nije nje.

Licno mislim da nije nominovan ni za sta a kamoli za Oskara.

Ne otvara link, ali ako je u jednom bio u pravu onaj njen odvratni muz Artur Miler, to je da je ovaj film jedan od najgorih ako ne i najgori njen film.

Toliko je dosadan,izvestacen, "iznapucan", sa dosadnim Iv Montanom kao i svaki film gde skupe sve same "dobre glumce", da je gad i gledati ga, da nije nje.

Licno mislim da nije nominovan ni za sta a kamoli za Oskara.
Na linku ona peva muzičku numeru fenomenalno...
Inače, muzički filmovi tih godina su i pravljeni zbog muzičkih numera, sa nekakvim dosadnim sadržajem...
Film jeste nominovan za Oskara u klasi muzičkih filmova 1961. godine...
Pogledaj...

https://www.oscars.org/oscars/ceremonies/1961

Na linku ona peva muzičku numeru fenomenalno...
Inače, muzički filmovi tih godina su i pravljeni zbog muzičkih numera, sa nekakvim dosadnim sadržajem...
Film jeste nominovan za Oskara u klasi muzičkih filmova 1961. godine...
Pogledaj...

https://www.oscars.org/oscars/ceremonies/1961
Sada vidim da stvarno jeste. Dobro, muzika manje vise, kakva je mogla da bude u to vreme, ali film je predosadan.

Naravno, tad se islo u bioskope zarad glumica (i glumaca), nije bila vazna toliko sadrzina.

Tadašnja publika je išla da gleda Merlinku.. i da je sluša...
Ona je bila pojam i lepote i pevanja...
Merlinka je bila veoma pracena i u privatnom zivotu,a kamoli na nastupima i prikazima njenih filmova.Mislim da i dan danas postoji zelja da se sazna nesto vise o njenom i privatnom i umetnickom zivotu.Zvezda za sva vremena.Inace mjuzikle su progurali Fred Aster i kasnije Dzin Keli.Obozavao sam da ih gledam.To njihovo igranje i stepovanje je bilo vrhunsko.Posle je to provlacila Lajza Mineli sa filmom Kabare.

Merlinka je bila veoma pracena i u privatnom zivotu,a kamoli na nastupima i prikazima njenih filmova.Mislim da i dan danas postoji zelja da se sazna nesto vise o njenom i privatnom i umetnickom zivotu.Zvezda za sva vremena.Inace mjuzikle su progurali Fred Aster i kasnije Dzin Keli.Obozavao sam da ih gledam.To njihovo igranje i stepovanje je bilo vrhunsko.Posle je to provlacila Lajza Mineli sa filmom Kabare.
Potpisujem sve što si napisao. Živa istina...
I ja volim takve filmove i dan danas...
🌺

Back