gost 13024
Domaćin
- Poruka
- 3.927
Da ne povjerujete...
Danas sam ma ednom racunaru imao doista za mene do sada nevidjen problem..
Odjednom mi je nestalo svih dokumenata iz fascikle My Documents...
Bilo je tu dosta dokumenata veoma potrebnih...
Pokusao sam sa System restore da to vratim ali ne ide..
Zatim sam uzeo GetDataBack program i povratio vazne dokumente i sacuvao ih..
Posto sam to uradio onda sam krenuo da vidim u cemu je fora, pa sam spasene dokumente ponovo iskopirao u fasciklu My documents ali njih ni nakon kopiranja NEMA... Sad sam i sam zbunjen..
Virusa je bilo dosta, ocisceni su kao i spyware programo nekih par koijih je bilo...
Sad da li je neko imao ovako neobican slucaj i sta raditi, bas me zanima, a da napomenem da svako naredno kopiranje bilo kog dokumeta mi kaze da takav dokumenat vec postoji u fascikli My documents ali ne mogu da ga vidim nikako...
Ako imate iskustava pisite jer me crv ubi da saznam sta je problem .
Pozdrav i hvala...GZ
Danas sam ma ednom racunaru imao doista za mene do sada nevidjen problem..
Odjednom mi je nestalo svih dokumenata iz fascikle My Documents...
Bilo je tu dosta dokumenata veoma potrebnih...
Pokusao sam sa System restore da to vratim ali ne ide..
Zatim sam uzeo GetDataBack program i povratio vazne dokumente i sacuvao ih..
Posto sam to uradio onda sam krenuo da vidim u cemu je fora, pa sam spasene dokumente ponovo iskopirao u fasciklu My documents ali njih ni nakon kopiranja NEMA... Sad sam i sam zbunjen..
Virusa je bilo dosta, ocisceni su kao i spyware programo nekih par koijih je bilo...
Sad da li je neko imao ovako neobican slucaj i sta raditi, bas me zanima, a da napomenem da svako naredno kopiranje bilo kog dokumeta mi kaze da takav dokumenat vec postoji u fascikli My documents ali ne mogu da ga vidim nikako...
Ako imate iskustava pisite jer me crv ubi da saznam sta je problem .
Pozdrav i hvala...GZ