Vazno obaveshtenje:blog na koji ste ypravo kliknyli je prepyn nebitnih informatzija za vas...slobodno ga preskochite...ynapred hvala =)
01.10.2007.
~Eo chekam pola 5 da ychim...do tada mogla bih da qtzam ovde neshto(chitaj:da odlozim ychenje makar do pola 6)...
~Eh jytros sam nekako prezivela bydjenje y 6i15[(imala sam ytisak kao da sam spavala 2 min,imajytji y vidy da sam legla oko 1,tada sam se vratila sa fenomenalnog kontzerta Nevernih Beba,znachi ono sy majstori,bio je i prelep vatromet i sve je bilo nekako syper...nisam obratjala paznjy na vreme)+(dobro ae ystala sam y 6i30,onih 15 min mnogo znache lol )]spremila se i tachno y min stigla y sql..
~prvi chas geografija,moji iz odeljenja sy mi preprichavali provale sa exqrzije na kojy nisam otishla ;( (zbog dede koji je na samrti) i chak je Mina(moja naj garitza iz odeljenja) pisala bisere i ty je vetj pochelo kezenje...dok nas geograficharka nije prekinyla sa dobro poznatim "Mina i Nevena,pa ja sam sad stvarno sigyrna da vash smeh ima neke veze sa mnom" (zena se bykvalno svaki chas tripyje da je mi ismejavamo...a stvarno nemam precha posla roll )
~myzichko:"Ajde ti Tamara retzi nam bla bla" (znam da je mislila na mene al' ja je qliram i gledam y tably) i na krajy joj opet dam do znanja da se zovem Nevena...i dok mi je ponavaljala pitanje videla sam odgovor na pitanje:"kojom varijantom tzrkvenog pojanja se slyzio Mokranjatz?" zn'chi roll...(o:beogradskom :S)
a Ninchitj je jadan jezik polomio izgovarajytji rech folklor(tj forklor lol)
~fizika: pobegla,tj otishla y wc sa 3 garitze i 2 dryga,kao fora zakasnili...pitala je tzeo chas a ja takla knjigy nisam...a sigyrno bi obishla jedno par krygova shto direktno znachi par minysa,a mozda i 1 ;|..inache Tamara koja je bila redar izjavila je kako je Irina y qpatily (a dotichna persona nije ni doshla y shkoly ;p )
~hemija psihologija:smejanje do syza sa minom...
~matematika:mrzelo me je bilo shta da pishem...sledetji ytorak kontrolni o-o ;/
~odmori:Igor najlydji lik y mom odeljenjy (a mogy slobodno retji i jedan od najsladjih),rocker,danas ishao ychionitzom i pevao:"Jecham zelaaaa kosovka devojkaaaa" i vrteo neki lanatz izmedjy nogy koji my je predstavljao bydytjy velichiny njegovog pishe (kako bi on to rekao),a Mihajlo moj najbolji dryg je pocheo da se zali da ga boli yvo tj oko yva i da mozda ima zayshke a potom prokomentarisao" pa dobro i ako ih imam,makar tjy motji da je.bem bez kondoma:| ;p"(blago lydima (: )
i da sendvich y firentzi je posqpeo za 10din...nie fer :S
~i tako dodjoh qtji,tata me je chekao ispred vrata pitajytji me shta ima novo bla bla...onda je sledio rychak...i onda smo se prepirali koliko je % posqpeo hleb...ako je bio 20 din a sada 25 ;p tjale je pobedio (o:25%)...i da mama mi se zalila kako joj je tjale rekao da je kreten dok je poqshavala da ybije myshitzy ooooomg...smejala sam se pola sata pa onda i zagrtznyla...posle mi je objasnio kako je sve to bilo ;p eh moji matortzi yzivajy...penzionerski...
dok ja...ma dobro tjyne da se zalim
daklem...sad kao odo' da ychim...
~ne netjy pominjati jedny osoby,iako bih zelela... ;|
sad stvarno idem...
bai.
eo za kraj jedna pesmitza...(copy/paste)
Reč, jedna i kraj
Bol, gospodski sjaj,
Gazila bih duboku reku
Samo da nađem zvezdu neku
Koja na tebe podseća!
Zid, između nas
Noć, pruža mi spas
Htela bih da ti zovem ime
Plakala bih, al'nemam s'kime
Ubila bih i dosta s'time, znaj
ipak znaj da....
Tužna pesma na sto načina