absonic
Domaćin
- Poruka
- 3.197
pa pobogu,zar niko vise ne slusa pevace koji pevaju na srpskom?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
absonic:pa pobogu,zar niko vise ne slusa pevace koji pevaju na srpskom?
absonic:pa pobogu,zar niko vise ne slusa pevace koji pevaju na srpskom?
Stoorbak:absonic:pa pobogu,zar niko vise ne slusa pevace koji pevaju na srpskom?
Ako mislish na narodnjake onda to definitivno ne slusham! A i narodnjaci nisu vishe ono shto su nekada bili!!!!!!!! buaha
pz0
Furerr:Ima ali to sto se slusa su uglavnom stariji bendovi ili u krajnjem slucaju Negative, Partibrejkersi, (Starachki)Kraljevski Apartman (A jesu smesni al' ih volim oni su bre najharizmatichniji domaci bend i ja i moji volimo da ih zovemo Starachki Apartman zato sto im pevac ima 100 godina).
guitarrr_babe:Stoorbak:absonic:pa pobogu,zar niko vise ne slusa pevace koji pevaju na srpskom?
Ako mislish na narodnjake onda to definitivno ne slusham! A i narodnjaci nisu vishe ono shto su nekada bili!!!!!!!! buaha
pz0
Ooooooooooooooo, Stoorbak, prijatelju, nema te odavno...
:wink:
/me je videla gitaristu Stone i nalazi za shodno da to mora svima da isprica!!! Sto se mene tice: Zaklana celjad,Kraljevski Apartman,Vlada Jet Bend i ts. Nego Stoorbak,slusas Spirit of destruction?Stoorbak:guitarrr_babe:Stoorbak:absonic:pa pobogu,zar niko vise ne slusa pevace koji pevaju na srpskom?
pz0
Ooooooooooooooo, Stoorbak, prijatelju, nema te odavno...
:wink:
Nema na zalost buahahhhahha
Naravno da se slusha muzika na srpskom, evo na primer ja slusham trenutno May Result-Zacaran..... a moze i The Stone[ex Stone to flash]
Nego sta, ako nista drugo barem su na neki nacin originalni.Courtney:Furerr:Ima ali to sto se slusa su uglavnom stariji bendovi ili u krajnjem slucaju Negative, Partibrejkersi, (Starachki)Kraljevski Apartman (A jesu smesni al' ih volim oni su bre najharizmatichniji domaci bend i ja i moji volimo da ih zovemo Starachki Apartman zato sto im pevac ima 100 godina).![]()
![]()
![]()
![]()
103!!!
![]()
![]()
ali,jesu dobri
Stoorbak:]/me je videla gitaristu Stone i nalazi za shodno da to mora svima da isprica!!! Sto se mene tice: Zaklana celjad,Kraljevski Apartman,Vlada Jet Bend i ts. Nego Stoorbak,slusas Spirit of destruction?
Pa neslusam kad nema niceg kvalitetnog da je na sprpskom, da ima verovatno bi vise ljudi slusalo srpske pevace
Naravno da slusam nase!
KAD BI BIO BIJELO DUGME MALA BI SE ZAKOPCALA U ME!!!!! PESMA ROCKS!!!!!
SRPSKI LED ZEPPELIN!!!!!!!!!!