Music Gets the Best of Me! To mi je uvek na umu od kada sam se rodila i cula taj hit od Sophie Ellis Bextor. Muzika mi je sve u zivotu, osim Mame. Najvise volim dobru mjuuuuzu, a vi? Podelite svoju ljubav prema muzici sa vasom Lizom i medju sobom. 8)
A ovo je za Dan Muzike, koji proslavljamo 20. 06. svake godine.
Danas je Svetski dan muzike. U skladu sa dugogodisnjim tradicijom koju odrzavam, posto je muzika najvaznija stvar u mom zivotu, pocela sam da proslavljam ovaj svet dan, kao i obicno od Okeanije, Novog Zelanda I Australije do Aljaske, gde cu veceras da zavrsim koncertom u plemenu Tirhuahua. Inace, Eskimi su moji obozavaoci. Ove godine sam za temu proslave uzela "Ideja Muzike, Novi Svetski poredak, Globalizacija i etno- pop tendencije i nezavisnost modne industrije od sportskog uplitanja - Muzika nas je odrzlala, njozi hvala". Svi su se obradovali, kada sam izvodila moj performans. Mama mi je rekla: "Liiizo, pa ti si prevazisla Apsolutni duh u Hegelovom sistemu". Mnogi drugari su mi cestitali Dan muzike. Prvi kao i uvek, Elton John. Posle i svi odtali. Srecan i vama drugari Dan muzike! Muzika nas je spojila, pa smo postali, jako bliski. Sada idem u Rejkjavik. Veliki pozdrav! 8)