Музика коју слушам...

Iskompleksirane likuse a i likovi uglavnom odjebite konkretno od ljudi.Ono kao fuuuuuuj ne slusam ta sranjaaa...Sta vas bre boli racku ko sta slusa?[Pa jos i ismevate izvodjace...Sta ako ne volim metal??Ma volim da mesam uz Fazliju pa??Kada bi se malo vise opustili sve bi u ovoj jebenoj drzavi bilo lepse a ovako samo neke jebene podele...

Iskompleksirane likuse a i likovi uglavnom odjebite konkretno od ljudi.Ono kao fuuuuuuj ne slusam ta sranjaaa...Sta vas bre boli racku ko sta slusa?[Pa jos i ismevate izvodjace...Sta ako ne volim metal??Ma volim da mesam uz Fazliju pa??Kada bi se malo vise opustili sve bi u ovoj jebenoj drzavi bilo lepse a ovako samo neke jebene podele...

ne znam da li da aplaudiram ili da se smejem. Manje vise svi ljudi su degeni. Mrzim vas sve!

Ovo je smesno a i tuzno zamisli?!I ti spadas u tu vrstu ......A meni je stvarno zao sto si toliko razocaran, na ovom svetu postoje i ok ljudi..;)
A u svom postu sam rekla ono sto ja zaista mislim... pozz

je,ali ja nemam osecaj pripadnosti bilo kome. U pravu si ti,ali si deo istog novcica. Ja sam sam,a vi imate horde istomisljenika i svi ste isti. Spolja se razlikujete,navike su razlicite,ali sadrzaj unutra je isti.

Poslednja izmena:

Back