Dokazi mi da Donatelo nije najjaca nindza kornjaca.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
@plačljivi
u globalu, nisi kompetentan da o tome diskutuješ.
tkd sam sa tobom završio. izloguj se plačući.
* * *
@masa onih koji su se našli uvređeni
koristeći iste metode kao i vi, mogu da se osetim slobodno da pljunem na sve ostalo što nije klasična muzika, koja okupira većinu mog vremena (bilo slobodnog ili ne) i da kažem da sva druga muzika koja se i u najmanjem vidu opire klasičnim obrascima po pitanju forme, melodije, harmonije (i svih njenih pravila od nastanka do nestanka tonalnog centra), ostalih muzičkih komponenti i naravno - inovativnosti u okviru svih gore navedenih stvari, da sva ostala muzika vredi jedan goli *****, metal isto onoliko koliko i turbo-folk, jer je, na osnovu istog poređenja, to muzika za masovnu proizvodnju i konzumaciju. i mogu da dovedem pet nadrogiranih metalaca nasuprot pet obrazovanih klasičara da vam dokažem svoju teoriju.
no, s obzirom da ne dajem pet para za ovo što sam gore napisao (a za moj socijalni i seksualni život nemate razloga da se brinete, jer je to ad hominem očajnika. bolje se brinite za svoj, meni takve asocijacije nisu padale na pamet), mogu sa sigurnošću da kažem da ne patim od vaših kompleksa:
ca fait rever.

Novi album im je zakon , pravo remek-delo :
Ne ne, nemam nameru da ti dozvolim da dodjesh ovde, primenish zamenu teza i navuchesh me da diskutujem o nechemu shto nije ono o chemu sam pocheo da diskutujem. Ja sam izneo tvrdnju da je turbo-folk, u globalu, sranje od muzike, i ukoliko ne zhelish da prichash o tome, slobodan si da se tornjash s ove teme, i ti i tvoj drugar pijanista.
Nemam nameru da se spushtam na tvoj nivo, i da idem okolo vredjajutji sagovornike, kad nemam shta smisleno da ponudim u raspravi. Prijavljen si, uzhivaj; ako sluchajno budesh banovan, znaj da je to moj poklon tebi.