Музика коју слушам...

nažalost, znam kako će teći diskusija, barem sedam postova unapred, mada je drugi već kritičan, jer ćeš verovatno početi da ponavljaš (sa užasno dosadnim, patetičnim prizvukom) kako si poseban jer ne živiš po šablonu po kojem živi milion ljudi, već da imaš posebne potrebe da živiš po šablonu po kojem živi sto hiljada ljudi. ako, drago mi je zbog tebe, neću da ti kvarim idealnu koncepciju sveta.

Yall_niggas_mad.jpg

Less QQ , more Music !!

ne zajeb'aj. :lol:
hteo sam da kažem da poklonika metal muzike na ovim prostorima ima barem onoliko koliko i dizelaša ...
n_n :D

ovako, imamo "true" metalce koji slusaju morbid angel, mayhem, burzum... i svi ostali iole poznati bendovi su za njih komercijala, tripuju se da su posebni, izabrani, a ustvari isti **** ko dizelasi, samo malo vise utripovaniji: "hail Satan" i ostale munje.
Onda imamo one "true wanna be" koji slusaju sta im kaze najbolji "true" drug, a ponekad masturbiraju uz limp bizkit. ovi su najgori.
najmanje je onih koji su poceli da slusaju metal , eto jer im se svidelo bez ikakvog spoljasnjeg uticaja...
uprkos svemu, ne mislim da ih ima sve ukupno koliko dizelasa, ali ima ih podosta :P

Slash Ledjenda :lol: <345
Inace po vecini sajtova najbolja i najlepsa pesma Guns and Roses-a...

Sto se tice muzike barem meni je malo glupo slusati SAMO JEDAN tip muzike ma koji god to tip muzike bio... Npr biti grandovac i gaditi se svih ostalih pravaca, ili mozda biti Metalac i nemati postovanja prema ostalim pravcima(bio to House,hip-hop,Techno ili stare izvorne srpske pesme, ili mozda folklor...)
Kad smo vec kod toga ja najvise volim da slusam House, Rock i Pop(mada postujem ostale pravce i naravno volim da cujem hit bilo kog pravca...)

Back