Muzika koji je AI napravio!

Al ne može da zameni prave umetnike, tu mislim na muzičare, slikare, pisce...Nadam se da neće zameniti.
Не постоји ништа што ум може а машина не може. Питање је само да ли се исплати. А циљ је, наравно, да се смањи трошак. Што да те плаћа да радиш 8 сати на дан ако исти посао машина може да обави брже и јефтиније?

za 5 do 10 godina ljudi će moći da rade samo kao fizikalci...

Rešenje za AI:

istockphoto-111858161-612x612.jpg

Al ne može da zameni prave umetnike, tu mislim na muzičare, slikare, pisce...Nadam se da neće zameniti.
Al kako ces znati, poalusaj pesmu, napravio ju je za manje od 30sec. Jeste koristio inspiraciju hiljade drugih al to radi svaki muzicar.
Za par godina neces primetiti razliku. Realno vec in DJ muzicar mix-uje sve sto stigne da dobije nesto sto je dopadljivo, to radi I AI samo mnogo mnogo mnogo brze.
Kakvih se pesma ima moze 90% muzicara slobodno da okaci mikrofon

Meni je sve ovo pozitivno u smislu napredovanja ljudske svesti. Ljudski ego se oseća ugroženim i počinje da se buni i izlazi na površinu tako da ga lakše možemo osvestiti. Više nismo "superiorna" kreacija. Nikad nismo ni bili, samo smo "tripovali" da jesmo. Umetnici će početi da se bave umetnošću iz razloga iz kojeg je umetnost i nastala. Da se ispolji unutrašnji svet. A ne radi takmičenja sa ostalima, radi para, lajkova, popularnosti... Ta trka je izgubljena i tek će postati potpuno besmislena pored AI.
Meni bi bilo interesantno kako bi reagovali kada bi se npr. pojavili neki vanzemaljci koji su neuporedivo napredniji od nas i stvaraju neuporediva umetnička dela. Kako bi onda naš ego reagovao. 🤔

Back