Muzika i kucni ljubimci

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

L D Project

Primećen član
Banovan
Poruka
548

Volim zivotinje. One su nasi sustanovnici na svetu. Kada je Bog stvorio svet, stvorio je i njih, cak pre nas. Kada je pustio potop Noa je nasvoju barku Arku poveo par svih zivotinja, tako da ih mi imamo danas. Ja imam nekoliko kucnih ljubimaca. Oni zive u mom stanu, kuci, vili, ostrvu. Trudim se da maksimalno postujem njihova prava i da im pomazem kada im je tesko. Kada im je rodjendan, pravim im zurke na kojima pustam muziku koju vole. Mama mi je rekla: “Lizo, ti si takva zastitnica zivotinja.” Ipak, od svih zivotinja mi je najdraza moja pudlica Porsche, kog mozete videtu na mom avatru, kako ga drzim u narucju. On najvise voli da slusa Grand Show. Kada je Grand parada, on se tako obraduje. Cak se uhvati u kolo sa drugim zivotinjicama i igra. Primetila sam da najvise voli da slusa Stoju, moje male kornjacice: Zlatko i Bombonjera vole da slusaju punk. Ubise se slusajuci po ceo dan. Moje ovcice Nensi i Darsi vole hevi metal i pop 80.tih. Moja koza Tresnja slusa disco, dok se krava Jabuka opredelila za latino. House je rezervisan za moje prase Ferdinanda, a u eurodanceu uzivaju moje kokoke Tijana, Blanka, Merima, Simonida, Dijana i petao Boza. Moje macke Kisica i Stanko su prave poklonice Metallike, dok se hrcak Sale strogo posvetio samo alternativi i grungeu. Moja mecka Roksanda slusa sansone, a patak Bubi slusa nasu nacionalisticku muziku. Jedno verem je stalno isao u pravcu juga, mislim da je krenuo ka srcu Srbije.
Drugari, da li i vi volite zivotinje? Imate li kucne ljubimce? Koju muziku slusaju vasi kucni ljubimci?:cool:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back