Muzička svaštara -wish you were here

Zar nije mlada za veridbu?

Eh, vidi vako, njen momak ima punih 7 godina.:aha: dovoljno je odrastao da ide sam u skolu i vraca se iz skole i ne mozemno mi njih da sprecimo da se voledu, jelte. tako da nije premlada.
a, bome nisu bili ni premladi kad su otisli lepo do crkve da zakazu vencanje...............
srecom po sve nas, pop ih lepo ubedio da je rano, da sacekaju jedno 10ak godina, a onda cemo da vidimo dalje......
ako se ne predomisle ;)

nego zaboravismo

Eh, vidi vako, njen momak ima punih 7 godina.:aha: dovoljno je odrastao da ide sam u skolu i vraca se iz skole i ne mozemno mi njih da sprecimo da se voledu, jelte. tako da nije premlada.
a, bome nisu bili ni premladi kad su otisli lepo do crkve da zakazu vencanje...............
srecom po sve nas, pop ih lepo ubedio da je rano, da sacekaju jedno 10ak godina, a onda cemo da vidimo dalje......
ako se ne predomisle ;)

nego zaboravismo

Stvarno su isli do crkve?

Kod mene radi winamp, imam ogranicen net pa ne smem da pustam muziku sa YT dok ne prodje 20. i vidim raspolozive gigabajte. :rida:

Stvarno su isli do crkve?

Jesu. i ne nije bilo smesno, sad jeste kad se prisetim, ali taj dan............
sad imam jedan beli pramen kose........podsetnik na taj dan.

Kod mene radi winamp, imam ogranicen net pa ne smem da pustam muziku sa YT dok ne prodje 20. i vidim raspolozive gigabajte.

Uh, to je nezgodno.
Srecom pa mozes makar da slusas preko winampa,
meni je komp bio dve nedelje na remontu jedva sam docekala da ponovo slusam ono sto volim, a imala sam samo mini liniju i radio i jedan cd sa muzikom

Jesu. i ne nije bilo smesno, sad jeste kad se prisetim, ali taj dan............
sad imam jedan beli pramen kose........podsetnik na taj dan.

Uh, to je nezgodno.
Srecom pa mozes makar da slusas preko winampa,
meni je komp bio dve nedelje na remontu jedva sam docekala da ponovo slusam ono sto volim, a imala sam samo mini liniju i radio i jedan cd sa muzikom

Bice smesno i kada dovede pravog zeta u kucu da ga upoznate :lol:

Mogu, imam uspomene sa starog kompa i 8 GB HDD :lol:

Laku noc sumi :cmok:

Back