Muzicari Kojima Je Vreme Za Penziju.

VanderGraaf

Primećen član
Poruka
960
..ali ozbiljno. Gledam snimke AC/DC koncerta ovih dana, u stvari na sta lice Angus Jang i Brajan Dzons. Verujem da oni ne sviraju zbog novca, ali opet, mislim da im je vreme da se povuku i pored cinjenice da jos uvek pune stadione i da publika uziva u njihovom koncertu. I ne samo oni. Sex Pistols (znam, tesko je za poverovati), sviraju dva dobrotvorna koncerta. Lep gest sa njihove strane, ali kada ih pogledas.....ili ono sto je ostalo od njih, pogotovu Dzons, mislim...

sp.jpg


Popularni holandski bend iz 70-tih "Focus" sada izdaje novi album. Dovoljno je pogledati Van Lira (sa bertkom) i Van Der Lindena pored njega...Akerman je valjda to uvideo pa ga nema.

f.jpg


Merlin (nisam ni znao da jos sviraju), Jon Anderson, i sijaset drugih cija je slava bila na vrhuncu tokom 70-tih, se sada pojavljuju iz naftalina i idu na turneje, izdaju nove albume, iako su vec uveliko u svojim 80-tim..... Deep Purple je upravo izdao novi album i sada su na turneji. Kada pogledam Gilana i Glovera. Na slici jos i ne izgledaju tako lose, zahvaljujuci verovatno fotoshopu, ali uzivo....jesam li ja jedini koji misli da ih je sada nekako tuzno, skoro sazaljivo videti. Da li bi trebalo da odu u penziju?

dp.jpg


 

Back
Top