- Poruka
- 4.445
Koji je Vaš tip više?
Meni muzičar, jer pretpostavljam da su zanimljiviji.

Meni muzičar, jer pretpostavljam da su zanimljiviji.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo ne onaj što pere duupe u lavabou.Pijanista
Xaxa e a tacno koliko god pomenuti da kenjaju nista ne kazuNikada mi neće biti jasno zašto većina ne podnosi Acu Lukasa.. Ako nešto priča šta god da radim ostavljam i pretvaram se u uvce koje ga sluša..
Isto mi je i sa Natašom Bekvakac i Marijom Šerifović.
ot: nijedno ni drugo.. ali ako bih morala da odaberem onda muzičar.
@ЦрниГавранNikada mi neće biti jasno zašto većina ne podnosi Acu Lukasa.. Ako nešto priča šta god da radim ostavljam i pretvaram se u uvce koje ga sluša..
Nikada mi neće biti jasno zašto većina ne podnosi Acu Lukasa.. Ako nešto priča šta god da radim ostavljam i pretvaram se u uvce koje ga sluša..
Muzičar,...sportisti su boring!![]()
Dobro.A jbga sad kontam da nisu svi muzičari nalik jedni drugima i da nije isto sad ne znam rock zvezda ili reper i recimo neki narodnjak što peva po splavovima i folkotekama po Beču i Dizeldorfu ili da nije isto ne znam neki njanjavi šlager pevač tipa Ivan Bosiljčić i recimo neki underground reper ili frontmen, bubnjar ili gitarista nekog heavy metal benda, jer mislim velika je verovatnića da se ti likovi razlikuju ko nebo i zemlja i to ne samo da se razlikuju po izgledu nego im je verovatno i mentalni sklop i senzibilitet potpuno drugačiji (kao što neretko i muzičari koji se bave odredjenim muzičkim žanrom znaju da budu sušta suprotnost jedni drugima i možda nemaju ništa zajedničko osim žanra muzike kojim se bave i koji vole, a da ne poredim sad nekog ne znam repera, rokera, metalca sa nekim folkerom ili nekim šlager pevačem).