muževi švaleri

Dajte zene molim vas sta vam je? Pa svaki muskarac vara ili bi voleo da vara...Makar jednom..Ostalo su price za bash, bash male devojcice..

Stopostotna istina..sve ostalo je sviranje :whistling:

Da bi mi bilo lakše kad namirišem prevaru...serviram sebi uz prvu kafu činjenicu da on od svoje prirode
ne može da pobegne..i tako...onda mi lakše..a njemu bude teže narednih mesec dana...:mrgreen:

Original postavio gazela
Dajte zene molim vas sta vam je? Pa svaki muskarac vara ili bi voleo da vara...Makar jednom..Ostalo su price za bash, bash male devojcice..

Stopostotna istina..sve ostalo je sviranje

Da bi mi bilo lakše kad namirišem prevaru...serviram sebi uz prvu kafu činjenicu da on od svoje prirode
ne može da pobegne..i tako...onda mi lakše..a njemu bude teže narednih mesec dana...

A ja bas verujem - uz rizik da me ovde prozovete nedozrelom tetkom :) - da postoje potpuno odani i verni primerci muskog roda. I verujem da vecina muskaraca, kao i zena uostalom, ne varaju zato sto im je takva priroda, nego zato sto nesto ne valja u odnosu sa partnerkom. Mislim da je prica o tome kako je prevara imanentna muskoj prirodi u stvari neka vrsta izgovora za zene - on je prosto takav, i onda ja ne moram da razmisljam o tome da mozda nije problem (ili makar deo problema) i u meni.

A nikada ne bih tolerisala prevaru, niti verujem da moze da se prevazidje. Ako ne ispunjavam svog muskarca emotivno i fizicki, nego mu je potrebna druga zena kao, sta znam, dopuna - onda mi nismo jedno za drugo. Treba da nadje onu koja ce ga ispunjavati u potpunosti. Lepo se pozdravim i odem.

A ja bas verujem - uz rizik da me ovde prozovete nedozrelom tetkom :) - da postoje potpuno odani i verni primerci muskog roda. I verujem da vecina muskaraca, kao i zena uostalom, ne varaju zato sto im je takva priroda, nego zato sto nesto ne valja u odnosu sa partnerkom. Mislim da je prica o tome kako je prevara imanentna muskoj prirodi u stvari neka vrsta izgovora za zene - on je prosto takav, i onda ja ne moram da razmisljam o tome da mozda nije problem (ili makar deo problema) i u meni.

A nikada ne bih tolerisala prevaru, niti verujem da moze da se prevazidje. Ako ne ispunjavam svog muskarca emotivno i fizicki, nego mu je potrebna druga zena kao, sta znam, dopuna - onda mi nismo jedno za drugo. Treba da nadje onu koja ce ga ispunjavati u potpunosti. Lepo se pozdravim i odem.

Da, to je samo izgovor. I takvi izgovori se koriste i za sebe i za druge.

Možda...hmm..pitaću nešto nevezano toliko za temu...sklona sam da mislim
da žene koje imaju rodjenu braću a nemaju sestre imaju drugačiji odnos i mišljenje o ovom pitanju..ko ima
i da li neko ima slična zapažanja?..:rumenko:..zaista me zanima..

I ja imam sestru:D

Mozda to ima veze.

Devojcice koje odrastu uz oceve koji tuku njihovu majku, u dubini duse misle da su svi muskarci takvi....:( i samim tim prihvataju to kao nesto neizbezno, a samim tim i normalno

I ja imam sestru:D

Mozda to ima veze.

Devojcice koje odrastu uz oceve koji tuku njihovu majku, u dubini duse misle da su svi muskarci takvi....:( i samim tim prihvataju to kao nesto neizbezno, a samim tim i normalno

Eto..:p..moja teorija je sve snažnija...:mrgreen:

Šalim se naravno..ipak ima neke veze...drugačiji je odnos izmedju dve sestre
a potpuno drugačiji izmedju brata i sestre..otvoreniji je, prisniji, lete neobojene nežnošću tajne, prilikom
svakog razgovora..:lol:..i tako saznaš tj. shvatiš, naučiš kako "oni" funkcionišu...:mrgreen:

Možda...hmm..pitaću nešto nevezano toliko za temu...sklona sam da mislim
da žene koje imaju rodjenu braću a nemaju sestre imaju drugačiji odnos i mišljenje o ovom pitanju..ko ima
i da li neko ima slična zapažanja?..:rumenko:..zaista me zanima..

Ja nemam bracu, ali imam drugove, poznanike muskarce koji otvoreno govore o tome, pa tako i znam. :manikir:..

ja sam ustanju da budem verna....potpuno a znam da to muskarcima jako tesko ide...i retko je i izuzetak...i to mi je bljuc.....tesko bi se udala opet, ne mogu ja tu sarenu lazu, pozoristance u kuci....mnogo opterecuje borce za istinu....:D

da se razumemo većini žena, zapravo svim ženama, imponuje da imaju muža švalaera - šmekera, naočitog, flertera, onog za koga se lepe žene...

sad to može da ide od one teško patrijarhalno seoske priče da žene svom MŠ tolerišu redovno šaranje još ponosne na to i brane ga krvavo pred seoskim kokama
preko one da prosto uživaju onako goropadno paunovski ili polusvesno i potajno u rejtingu svoga MŠ pa i da progleadju kroz prste na neko faktičko šaranje
do totalne ravnodušnosi i neprimećivanja te činjenice (da ima i takvih)

kako se tu kotira vaš muž i kako vi reagujete na njegov status muža švalera ako ga jelte ima

:per::):D;):gace:

svašta:roll:

Back