muževi švaleri

bezibre!

Poznat
Banovan
Poruka
8.923
da se razumemo većini žena, zapravo svim ženama, imponuje da imaju muža švalaera - šmekera, naočitog, flertera, onog za koga se lepe žene...

sad to može da ide od one teško patrijarhalno seoske priče da žene svom MŠ tolerišu redovno šaranje još ponosne na to i brane ga krvavo pred seoskim kokama
preko one da prosto uživaju onako goropadno paunovski ili polusvesno i potajno u rejtingu svoga MŠ pa i da progleadju kroz prste na neko faktičko šaranje
do totalne ravnodušnosi i neprimećivanja te činjenice (da ima i takvih)

kako se tu kotira vaš muž i kako vi reagujete na njegov status muža švalera ako ga jelte ima

:per::):D;):gace:

Pre ce biti da je jedno ako je muz dobar frajer, u smislu i izgleda i pameti i elokvencije i obrazovanja,itd..
To ce svakoj imponovati, ja bih takvu zenu sutra ozenio.
Ali nece svakoj imponovati da taj isti frajer ide okolo i radi sve i svasta.
Mada ima onih koje kazu '' nek ide gde 'oce,bitno da se vrne''. Mada to ne podrzavam.

da se razumemo većini žena, zapravo svim ženama, imponuje da imaju muža švalaera - šmekera, naočitog, flertera, onog za koga se lepe žene...

sad to može da ide od one teško patrijarhalno seoske priče da žene svom MŠ tolerišu redovno šaranje još ponosne na to i brane ga krvavo pred seoskim kokama
preko one da prosto uživaju onako goropadno paunovski ili polusvesno i potajno u rejtingu svoga MŠ pa i da progleadju kroz prste na neko faktičko šaranje

kako se tu kotira vaš muž i kako vi reagujete na njegov status muža švalera ako ga jelte ima

Veću glupost nisam pročitala... :lol:

švaler i šmeker nisu sinonimi

...svalerima "ulov" pomaze da se bar na trenutak osecaju bolje u sopstvenoj kozi i da zaborave koliko mrze sebe... misle da nisu dovoljno dobri i dovoljno voljeni ako nisu predmet necije paznje

vecu glupost ama bas nikad u zivotu nisam procitala. muskima "ulov" sluzi u razlicite svrhe i sve zavisi od muskarca do muskarca, tako da ako muskarac vara svoju devojku/zenu ne znaci da mrzi sebe, problem moze biti sasvim druge vrste.

moj muz je smeker, msm, kapiram da ga zene "pasu" pogledima, naravno ne sve, ali nadje se poneka :mrgreen: jer da mi je muz neki tunjavko koga niko nece, pa ne bih ni ja bila sa njim, koji ce mi k...c takav? e sad, da li me vara ili ne, to zaista ne znam i ne opterecujem se time. :cool:

kotira se vrlo dobro (kao šmeker). a kako ja reagujem na to? uopšte ne razumem što se tako pale na njega :lol: pošto sam ja dosta kasno primetila da mi je muž dobar frajer (fizički) jer mi se mnogo svideo kao čovek... i u stvari se svaki put uznenadim kad se tako neka žena uzvrpolji u njegovoj blizini... i uglavnom me boli uvo, jedino sam par puta baš bila :evil: :evil: jer su neke seljančure lepile više nego što je pristojno, i sasvim bez stila... ja sam uvek imala dobre frajere, uostalom :p a i mislim da sam JA veći švaler od njega (u prošlosti, naravno) ili smo tu negde...
ček' da dodam i mračniji deo priče: mislim da bi mm, kada bi se stvarno švalerisao, to zadržao za sebe, i bio veoma diskretan, ne bi mi to radio ispred nosa, ili među prijateljima... tako da nikada ne bi stvarno imao reputaciju 'švalera'...

Poslednja izmena:
Cim uz sebe imas super muskarca (ili mocnog, a bzvz. frajera) normalno je da ga salecu zene...Pa ako hoces dasu uz sebe - molim lepo: budi mudra, pa resi stvar u svoju korist, a bez kolateralne stete...Ista je situacija i sa lepom zenom...Sve bismo mi htele lepe, visoke, zgodne, pametne, uspesne, jednom recju muskarce od stila ali samo neke imaju srece da se za takve udaju. E onda ove koje nemaju tu srecu kazu: "Ako ne moze za stalno daj sta das"....:manikir:
Sta da se radi: Zivot je nekome majka, a nekome maceha...:sad2:

Svaler i dasa na koga se lepe zene nisu isti pojmovi, stavise, dasa na koga se lepe zene je uglavnom onaj koji nije svalerast nego onaj koji ne obraca mnogo paznju na zene koje mu se namestaju i salecu ga.

Zene mu se bacaju pred njega i sire noge a on jadan sav veran zeni svojoj?????

Ma daaaaaaaaaaaaaj :roll:

Muskarci koji su svesni svog izgleda

VRLO DOBRO znaju da imaju prodju kod svake zene i to koriste.

vecu glupost ama bas nikad u zivotu nisam procitala. muskima "ulov" sluzi u razlicite svrhe i sve zavisi od muskarca do muskarca, tako da ako muskarac vara svoju devojku/zenu ne znaci da mrzi sebe, problem moze biti sasvim druge vrste.

moj muz je smeker, msm, kapiram da ga zene "pasu" pogledima, naravno ne sve, ali nadje se poneka :mrgreen: jer da mi je muz neki tunjavko koga niko nece, pa ne bih ni ja bila sa njim, koji ce mi k...c takav? e sad, da li me vara ili ne, to zaista ne znam i ne opterecujem se time. :cool:
...ja sam mislila da na forumu nema zena tih svalera, kao one iz trenutka istine - 9 zena, 179 svalerki, majka i cerka se pobile oko njega i takve price ...izvinjavam se

Back