muza za akt, da ili ne?

gazda je načuljio uši a vaš odgovor glasi...

• ne hvala

• da, pristajem

• joj ne znam šta da odgovorim

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
baš lepo, zvuči da si zadovljna kako su fotke ispale. to je jako bitno, da i umetnik i model budu zadovoljni postignutim. a šta je dalje bilo sa tim umetničkim fotografijama?
da li ih uopšte imaš kod sebe?

Bas lepo od tebe, Dragojlo, sto pretpostavljas da su fotografije bile umetnicke :lol:
Da, mislim da imam jednu negde, ostale - nemam pojma. Mozda me je pola Evrope videlo golu, a ja ni ne znam :lol:

hanibal, to je računica prvog gazde, a ovo je drugi čovek, novi gazda, tako da je neuporedivo...

elem, ako je još neka forumašica pozirala za akt ili bi to volela, ili neka gošća koja samo čita forum, pozivam je da se učlani i iznese svoja iskustva i razmišljanja.... jer ovo je tema upravo o tome....

Žene, zamislimo sledeću situaciju.
Iznajmile ste stan. Vaš gazda, muškarac prijatnog izgleda (ne onaj, tom perveznjaku ste udelile šamarčinu i otišle), dakle novi gazda, nalazi se u stanu na nivou iznad vašeg, i on je slikar.
Faktički, gore mu je atelje.

Elem, pogledale ste neke njegove radove u realizmu, portrete, zdele s voćem itd, i shvatate da nije samo reč o veoma darovitom umetniku, već i o geniju.
Međutim, i on je pogledao vas, i dobio veliku inspiraciju.:idea:
On vam kaže, da bi voleo da naslika vaš akt (akt ili ništa), i da oseća da bi to bio njegov masterpiece....
I ja kao autor teme, sa svojim sveznanjem, vam to garantujem, slika bi trebala da uđe u azbuku svetske umetnosti 21. veka, verujte mi na reč.

Pa, da li bi pristale?

Pristala bi ako bi mi na portretu sise bile neka jaka 3...:lol::lol::lol:

samo pet glasova?

očigledno još nisu stigle u kutak forumašice tipa Betty, CakiCoka, dablousevn, Dana, ginjasvinja, HELENA33, Krenpita, Misic, MoPo3, Nexyok, Taisa, Alex 777, MILENA_NBG, skorpijamaya, srećica, topmodelsica, DBiksi, guitargirl, KungFu4life, Samantha Jouns, Borac za prava zivotinja, Borg_Queen, Doors of Perception, Harmony, ivam91, mojra, ssashaa, S_K_V_O, Trojanka...

tipa? e josh kad bi mogao da pojasnish to "tipa"... mislim, bash me zanima shta NAS to sve svrstava u istu grupu zvanu "tipa"...:lol::razz:

ja bih iz mesta ako je u pitanju neko ciji mi se rad dopada. ili mi se on dopada (ne volim ocigledno, vulgarno i napadno, takvom ne bih pozirala makar bio genije a rad remek delo)
situacija ne moze da se uporedi, ali ex mi je predlozio me opise u knjizi na kojoj trenutno radi. pristala sam, zbog osecaja koji je mesavina nadrazenja, zaintrigiranosti... uzbudjenje nije, ili bar nema veze sa njim nego sa tom vrstom igre. razotkrivanje sebe nekome, mozda suocavanje sa sobom.

Back