Muž tužio režisera turske sapunice: Moja žena je svaki dan plakala, zapostavila nas

111111

Legenda
Banovan
Poruka
60.291
Nedžad Mustafić tužio režisera turske serije „Kad lišće pada„, jer je njegova žena, gledajući tu sapunicu, svakodnevno doživljavala stres koji se odrazio na čitavu porodicu. Svaki dan je plakala dok je gledala tu famoznu seriju, posle svake epizode trebalo joj je dosta vremena da se smiri i oporavi, tako da je zapostavila i mene i decu, kaže očajni muž.

Nedžad Mustafić iz Kladnja, podneo je tužbu protiv režisera turske serije „Kad lišće pada„ Mesuda Eraslana, zbog duševne boli koja je naneta njegovoj supruzi Elviri dok je gledala epizode ove TV drame, piše satirični portal Balkan Tajms.

On je bio svedok trauma kroz koje je ona prošla za vreme emitovanja ove serije, a zbog toga je patila i cela porodica.

„Svaki dan je plakala dok je gledala tu famoznu seriju, posle svake epizode trebalo joj je dosta vremena da se smiri i oporavi, tako da je zapostavila i mene i decu, jednostavno se uživila u tu priču“, kaže Nedžad.

On je za Balkan Tajms pojasnio da je svakodnevno izlaganje stresu njegovu suprugu dovelo u stanje neurotičnosti.

Režiser Mesud Eraslan tereti se za nanošenje duševne boli gledateljki Elviri Mustafić veoma dirljivim scenama iz serije.

http://www.smedia.rs/vesti/vest/970...aki-dan-plakala-zapostavila-i-mene-decu.html/

ahahahahahahahahahahaahahahahahaahahhahahaahahahahahahah

ma bitno da je slinila na hbnu seriju

Meni na LJiS-u žensko obrisalo temu kada sam pokrenuo pitanje - jel se žene zaista dernjaju onoliko kao u Sulejmanu?
Mislim derala se ceo minut pa onda bile reklame za deterdžent koji stvarno pere, always ultra plus pa opet nastavili sa serijom i kad je čula da su gotove reklame počela opet da vrišti

al bilo muško na svu sreću pa se isplatilo
medjutim meni obrisali temu???

Back